Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
UBIGLI, M.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Analisis sensoriale
Autor UBIGLI, M.  
Dades Font Vini d?Italia - 1986 - V: 28- N: 2, Pg: 11-26
Descriptors Analisi sensorial
Localització C 20/20

Títol Conseguenze chimiche e sensoriali dell'aggiunta di etratti di fiori di sambuco nero e di coriandolo a vini moscato
Autor MAZZA, G.   UBIGLI, M.  
Dades Font Rivista di Viticoltura e di Enologia ISSN: 0370-7865 - 2001 - V: LIV- N: 4, Pg: 25-35
Descriptors Aroma Analisi Most Analisi sensorial Aroma Microextraccio en fase solida Cromatografia de gasos Espectrometria de massa

Títol Determination colorimetrique du glycerol dans les vins.
Autor UBIGLI, M.  
Dades Font FV - febrer 1980 - V: - N: 717, Pg: 2 p.
Descriptors Colorimetria Vi Analisi Glicerol Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Metode enzimatic
Localització FV 717

Títol Elaborazione di bevande a base di vino e aromatizzate alla frutta ( wine cooler)
Autor STEFANO, R. di   UBIGLI, M.   USSEGLIO-TOMASSET, L.  
Dades Font L'Enotecnico - abril 1989 - V: - N: , Pg: 81-116
Descriptors Begudes Vi aromatic Elaboracio Most concentrat Aroma
Localització C 3/6

Títol Proposta di un metodo per la determinazione del glicerolo nel vino
Autor UBIGLI, M.  
Dades Font Annali dell?istituto sperimentale per l?enologia asti - 1979 - V: X- N: 472, Pg: 203-215
Descriptors Glicerol Vi Determinacio
Localització C 18/136

Títol Tecniche di elaborazione dei vini rosati
Autor UBIGLI, M.  
Dades Font Vini d'Italia ISSN: 0042-630X - 1990 - V: 32- N: 3, Pg: 48-59
Descriptors Vinificacio Vi rosat
Localització C 1/95