Registres trobats: 6
Títol | Analisis sensoriale |
Autor | UBIGLI, M. |
Dades Font | Vini d?Italia - 1986 - V: 28- N: 2, Pg: 11-26 |
Descriptors | Analisi sensorial |
Localització | C 20/20 |
Títol | Conseguenze chimiche e sensoriali dell'aggiunta di etratti di fiori di sambuco nero e di coriandolo a vini moscato |
Autor | MAZZA, G. UBIGLI, M. |
Dades Font | Rivista di Viticoltura e di Enologia ISSN: 0370-7865 - 2001 - V: LIV- N: 4, Pg: 25-35 |
Descriptors | Aroma Analisi Most Analisi sensorial Aroma Microextraccio en fase solida Cromatografia de gasos Espectrometria de massa |
Títol | Determination colorimetrique du glycerol dans les vins. |
Autor | UBIGLI, M. |
Dades Font | FV - febrer 1980 - V: - N: 717, Pg: 2 p. |
Descriptors | Colorimetria Vi Analisi Glicerol Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Metode enzimatic |
Localització | FV 717 |
Títol | Elaborazione di bevande a base di vino e aromatizzate alla frutta ( wine cooler) |
Autor | STEFANO, R. di UBIGLI, M. USSEGLIO-TOMASSET, L. |
Dades Font | L'Enotecnico - abril 1989 - V: - N: , Pg: 81-116 |
Descriptors | Begudes Vi aromatic Elaboracio Most concentrat Aroma |
Localització | C 3/6 |
Títol | Proposta di un metodo per la determinazione del glicerolo nel vino |
Autor | UBIGLI, M. |
Dades Font | Annali dell?istituto sperimentale per l?enologia asti - 1979 - V: X- N: 472, Pg: 203-215 |
Descriptors | Glicerol Vi Determinacio |
Localització | C 18/136 |
Títol | Tecniche di elaborazione dei vini rosati |
Autor | UBIGLI, M. |
Dades Font | Vini d'Italia ISSN: 0042-630X - 1990 - V: 32- N: 3, Pg: 48-59 |
Descriptors | Vinificacio Vi rosat |
Localització | C 1/95 |