Registres trobats: 5
Títol | Indicateur environnemental. Les deux ecoles du potentiel redox. Acutuellement, deux ecoles en oenologie n'ont pas la meme consideration vis-a-vis du potentiel redox du vin. L'etat d'oxydation ou de reduction d'un vin est pourtant un serieux indicateur environnemental des pratiques viticoles et oenologiques |
Autor | LEFEBVRE, D. |
Dades Font | Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Novembre-Decembre 2006 - V: 30- N: 323-324, Pg: 50-51 |
Descriptors | Potencial redox Indicadors Medi ambient Estres oxidatiu Vi blanc Sulfitat |
Títol | Oxidative stress responses of Saccharomyces cerevisiae |
Autor | HANZLIKOVA, I. MELZOCH, K. DEBOURG, A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Estres oxidatiu Saccharomyces cerevisiae |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Papel protector de los flavonoides de la cerveza frente a las alteraciones hepaticas inducidas por estres oxidativo: estudio de los mecanismos moleculares implicados |
Autor | GONZALEZ, J. et al. |
Dades Font | Cerveza y salud: biblioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD-ROM- N: , Pg: |
Descriptors | Flavonoides Cervesa Estres oxidatiu Mecanismes moleculars |
Localització | 663.4 CER (Cd-rom: demaneu-lo al taulell de prestec) |
Títol | Stress hydrique et teneurs azotees des raisins et mouts |
Autor | OJEDA, H. SALMON, J.M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 26-27 |
Descriptors | Estres oxidatiu Nitrogen Fermentacio Most Raim |
Títol | The effect of oxidative stress on Saccharomyces cerevisiae |
Autor | JAMIESON, D.J. |
Dades Font | Redox Report - 1995 - V: - N: , Pg: 89-95 |
Descriptors | Estres oxidatiu Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Localització | C 14/18 |