Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Tanins

Resultat de la cerca

Registres trobats: 105


Títol A la busqueda del tinto perfecto
Autor LOPEZ MENDIONDO, S.  
Dades Font Agricultura Revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Noviembre 2001 - V: LXX- N: 833, Pg: 793-795
Descriptors Vi negre Alta densitat Maceracio Temperatura Enzims pectolitics Tanins Barrica Polifenols

Títol Adsoptiion specificity of immobilized tannin for proteins and other organic compounds
Autor WATANABE, T.   MORI, T.   TOSA, T.   CHIBATA, I.  
Dades Font Agricultural and Biological Chemistry ISSN: 0002-1369 VOL 45 - 1981 - V: - N: 4, Pg: 10001-1003
Descriptors Tanins Proteines Compostos organics Absorcio Sake Cervesa Japo Enzims Constituents Determinacio Analisi Sucre
Localització C 6/40

Títol Alternativa no instrumental para determinar el momento optimo para el descube
Autor ESPINOSA, L. C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1991 - V: - N: 15, Pg: 65-67
Descriptors Maceracio Tanins Polifenols Colorants Antocians Sagnament

Títol Analyse nephelometrique et description sensorielle des tanins. Existe-t-il une relation ?
Autor REBENAQUE, P.   RAWYLER, A.   BOLDI, M.   DENEULIN, P.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: - N: 145, Pg: 26-28
Descriptors Descripcio sensorial Tanins Nefelometria Analisi nefelometrica

Títol Anthocyanes. La secherresse boosteur de pigments
Autor FAVRE, S.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2011 - V: - N: 373, Pg: 33-35
Descriptors Antocians Tanins Estres hidric

Títol Anthocyanins, Catechins, Condensed Tannins and Piceid Productions in Vitis vinifera Cell Bioreactor Cultures
Autor DECENDIT, A.   GOPAL-RAMAWAT, K.   WAFFO, P.   DEFFIEUX, G.   BADOC, A.   MERILLON, J. M.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 18 - Juny 1996 - V: - N: 6, Pg: 659-662
Descriptors Antocianines Catecina Tanins
Localització C 10/150

Títol Aplicacion de virutas de roble y taninos enologicos para la mejora y estabilizacion del color en vinos de Monastrell
Autor RODRIGUEZ-RODRIGUEZ, P.   PEREZ-PRIETO, L.J.   LOPEZ ROCA, J.M.   [et al.]  
Dades Font Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2008 - V: - N: 115, Pg: 20-29
Descriptors Color Composicio fenolica Tanins enologics Vi Virutes Chips Estelles de fusta Monastrell Vi catala Estabilitzacio del color Antocians Antocianins Tanins Millora de la qualitat

Títol Aqueous two-phase extraction of plant enzymes from sources containing large amounts of tannins and anionic mucilages.
Autor VILTER, H.  
Dades Font Bioseparation . - 1990 - V: - N: , Pg: 283-292
Descriptors Polisacarids Polifenols Polietile Enzims Tanins
Localització C 3/29

Títol Cahier technique
Autor REVUE FRANCAISE D'OENOLOGIE  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Octobre-Novembre 2007 - V: - N: 226, Pg: 4 pp.
Descriptors Tanins Tanins enologics Oxidoreduccio Potencial d'oxidoreduccio Analisi del vi Llevats Contaminants Ocratoxina A (OTA) Gust de suro Brettanomyces bruxellensis

Títol Cambio climatico y el futuro de nuestra vitivinicultura, El
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Terru?o: boletin de la fundacion para la cultura del vino - Octubre 2007 - V: - N: 19, Pg: 44-54
Descriptors Canvi climatic Tanins Vi negre Maduracio Maduracio fenolica Astringencia Caracteristiques del vi Proantocianidina Caracteristiques cromatiques Caracteristiques aromatiques Caracteristiques antocianiques Desalcoholitzacio

Títol Campanya 1991 a Cellers Scala Dei SA. Estudi de l'estructura polifenolica dels vins de reserva de Cellers Scala Dei SA
Autor ARNAL, J.  
Dades Font - setembre 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Vinificacio Maduracio Polifenols Scala Dei Escaladei Priorat DO Varietats Vinya Antocians Tanins Estada en practiques
Localització (043) ARNAL BELLA

Títol Caracterisation des vins roses et clairets par una mesure objective de leur couleur
Autor GARCIA, C. M.   MEDINA, B.   SUDRAUD, M. P.  
Dades Font FV - gener 1992 - V: - N: 913, Pg: 5 p.
Descriptors Vi rosat Claret Control de qualitat Color Analisi quimica Composicio Tanins Antocians Polifenols Colorimetria
Localització FV 913

Títol Caracterizacion de diferentes maderas para uso en toneleria. Parte 2: compuestos fenolicos y taninos
Autor ESTERUELAS, E.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2009 - V: LXIV- N: 3265, Pg: 1126-1134
Descriptors Caracteritzacio Fusta Boteria Composicio fenolica Tanins Vi Fermentacio Envelliment del vi El?lagitanins Fusta de roure Cromatografia liquida d'alta resolucio

Títol Characteristics of immobilized tannin for protein adsoption
Autor WATANABE, T.   MORI, T.   TOSA, T.   CHIBATA, I.  
Dades Font Journal of chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 207 - - V: - N: 1, Pg: 13-20
Descriptors Proteines Tanins Absorcio Cromatografia Analisi Determinacio
Localització C 6/16

Títol Codi enologic : tani (Acidum tanicum)
Autor
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1989 - V: - N: 14, Pg: 30-31
Descriptors Tanins Acidum tannicum Acid tannic

Títol Colloidal behaviour of grape seed tannins in model solution- Effect of wine polysaccharides
Autor RIOU, V.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 255-262
Descriptors Comportament coloidal Tanins Polisacarids
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Como se controlan los taninos?
Autor BRAMAZ, A.  
Dades Font Vinum: la revista europea del vino - Abril-Mayo 2009 - V: - N: 71, Pg: 47
Descriptors Tanins Vi Color del vi Gust Maduracio Raim

Títol Comportamiento de taninos enologicos ante levaduras Brettanomyces. Fase premalolactica
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2006 - V: LXI- N: 3124, Pg: 2022-2023
Descriptors Tanins enologics Tanins Llevats Brettanomyces Fase premalolactica

Títol Composition du raisin et du vin en flavanoides: impact du cepage, du terroir et des itineraires de vinification
Autor DRINKINE, J.   BARNAVON, L.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin/Juillet 2011 - V: - N: 247, Pg: 9-11 (cahier technique)
Descriptors Composicio del raim Composicio del vi Flavonoides Tanins Antocianins Vinificacio

Títol De nouveaux outils de choix dans le controle qualite des tanins, auxiliaires d'elevage des vins
Autor NADEGE, K.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin/Juillet/Aout/Septembre 2010 - V: - N: 242, Pg: 16-23
Descriptors Tanins Control de qualitat Polimeritzacio

Títol Degradacion de taninos por Lactobacillus plantarum. Actividad tanasa
Autor RODRIGUEZ, H.   RIVAS, B. de las   GOMEZ-CORDOVES, C.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2008 - V: LXIII- N: 3211, Pg: 454-458
Descriptors Degradacio Tanins Lactobacillus plantarum Elaboracio de vi Produccio de vi Astringencia Disminucio Cultiu malolactic

Títol Determination analytique de la qualite des tanins de raisin et de vin
Autor FABRE, S.   ROMANELLI, A.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Qualitat Tanins Vi Raim Analisi
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Determination de la teneur en tannins condenses exprimee en catechine.
Autor REBELEIN, H.  
Dades Font FV - juny 1968 - V: - N: 292, Pg: 3 p.
Descriptors Tanins Catequines Vi blanc Vi negre Determinacio
Localització FV 292

Títol Determination des anthocyanes et des tanins de raisins rouges. Etude statistique d'echantillons
Autor VALOUIKO, G.G.   BOJARSKI, V.M.  
Dades Font FV - febrer 1980 - V: - N: 714, Pg: 3 p.
Descriptors Raim negre Most Vi Analisi Composicio Tanins Antocians Reactiu de Folin-Ciocalteu Compostos fenolics Vinificacio Determinacio Identificacio
Localització FV 714

Títol Determination des anthocyanes et des tanins des raisins rouges. Etude statistique de l'echantillonnage.
Autor BLOUIN, J.   VIDAL, M.   GABORIAUD, F.  
Dades Font FV - abril 1979 - V: - N: 686, Pg: 4 p.
Descriptors Antocians Tanins Raim negre Determinacio Constituents
Localització FV 686

Títol Dosage des ployphenols. Comment fixer la date de recolte?
Autor BELLINI, M-L.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757467 - Juin 1998 - V: - N: 231, Pg: 40-42
Descriptors Dosatge Dosificacio Polifenols Antocians Tanins

Títol Dossier tanins
Autor
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2011 - V: - N: 373, Pg: 20-28
Descriptors Tanins enologics Proteines Polimers Interaccio Fran?a Extraccio Maduracio Microoxigenacio

Títol Efecto de la adicion de taninos a vinos tintos de Monastrell previa a la clarificacion, sobre los parametros de color y polifenoles
Autor TORAL, G.   ARTES, F.   PARDO, F.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2005 - V: - N: 96, Pg: 4-8
Descriptors Clarificacio Monastrell Polifenols Tanins Vi negre

Títol Efecto de la aplicacion de taninos enologicos durante la maceracion en la composicion y estabilidad polifenolica de los vinos tintos
Autor MARTINEZ GARCIA, j.   LOPEZ MARTIN, R.   SANTAMARIA AQUILUE, P.   BARUA GONZALEZ, M.   GUTIERREZ VIGUERA, A.R.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo / Abril 2003 - V: - N: 85, Pg: 53-62
Descriptors Estabilitzacio Extraccio Maceracio Polifenols Tanins

Títol Effect of Condensed Grape Tannis on the In Vitro Activity of Digestive Proteases and Activation of their Zymogens.
Autor OH, H. I.   HOFF, J. E.  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 51 - 1986 - V: - N: 3, Pg: 577-580
Descriptors Tanins Raim Enzims Proteases
Localització C 6/50

Títol Effet des enzymes de maceration sur la composition phenolique des vins rouges
Autor DUCASSE, M.A.   CHEYNIER, V.   FULCRAND, H.   DOCO, T.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 249, Pg: 19-21 (Cahier technique)
Descriptors Enzims Maceracio Composicio fenolica Vi rosat Polifenols Tanins Color

Títol El tanino enologico en la vinificacion en tinto
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2003 - V: V- N: 25, Pg: 26-30
Descriptors Tanins Vinificacio Vi negre

Títol El vi: nutricio i salut
Autor TORRE, M. C. de la  
Dades Font - maig 1994 - V: - N: , Pg: 1-16
Descriptors Salut Vi Nutricio Composicio Proantocianidina Consum Tanins Oxidacio Efectes Analisi
Localització C 5/91

Títol Elevage des vins rouges sur lies. Incidence de l'addition d'une B-glucanase sur la composition en polysaccharides et leurs interactions avec les polyphenols
Autor CHARPENTIER, C.   FEUILLAT, M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Octobre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 31-35
Descriptors Crian?a Vi negre Polisacarids Tanins Glicoproteines Borgonya Bourgogne 2001 2004 Polifenols

Títol Enzima tanasa de Lactobacillus plantarum CECT 748T. Produccion y propiedades
Autor CURIEL, J.A.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2009 - V: LXIV- N: 3291, Pg: 3206-3212
Descriptors Tanins Polifenols Enzims Activitat enzimatica Purificacio Produccio

Títol Enzimas, levaduras y taninos: herramientas para mejorar la calidad y estabilidad del color de los vinos tintos
Autor BAUTISTA ORTIN, A.B.   LOPEZ ROCA, J.M.   GOMEZ PLAZA, E.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo - Junio 2004 - V: IV- N: 17, Pg: 29-33
Descriptors Enzims Llevats Tanins Qualitat del vi Color Vi negre Estabilitzacio

Títol Estabilizacion del color de los vinos tintos utilizando la micro-oxigenacion conjuntamente con taninos enologicos y virutas de roble. Una alternativa a la crianza en barricas
Autor BAUTISTA ORTIN, A. B.   INIESTA ORTIZ, J. A.   PARDO MINGUEZ, F.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Marzo-Abril 2008 - V: X- N: 52, Pg: 38-41
Descriptors Vi Caracteristiques del vi Caracteristiques enologiques Color del vi Color Microoxigenacio Tanins Tanins elagics Virutes

Títol Estudio de la extraccion de compuestos fenolicos de variedades tintas durante la vinificacion en la D.O. Penedes
Autor PARDO CASTELLVI, R.   DE CASTRO MARTIN, J.J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2003 - V: XIV- N: 87, Pg: 37-42
Descriptors Antocians Color Compostos fenolics Maceracio Tanins Vi negre

Títol Estudio de la maduracion de los cultivares 'Tempranillo' "Cabernet Sauvignon" y 'Shiraz' en dos campa?as de climatologia anomala (2003 y 2007) II. Madurez Fenolica
Autor GUERRA, M. T.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2010 - V: XII- N: 63, Pg: 32-36
Descriptors Raim Polifenols Maduresa Antocians Tanins Canvi climatic 2003 2007 Tempranillo Cabernet sauvignon Shiraz Climatologia Maduresa fenolica

Títol Estudio sobre maceracion carbonica : ensayos con levaduras S.C.71.B
Autor ANOCIBAR, A.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - novembre-desembre 1992 - V: - N: 11-12, Pg: 51-56
Descriptors Vinificacio Maceracio carbonica Components volatils Compostos fenolics Color Tanins Aroma

Títol Etude des interactions entre les tanins du vin et les proteines de la salive lors de la degustation
Autor SCHMAUCH, G.   TEISSEDRE, P.L.   SAUCIER, C.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 48-50
Descriptors Tanins enologics Saliva Degustacio Astringencia

Títol Etude realisee sur des gelatines en vue de la revision du codex oenologique.
Autor VIALATTE, C.  
Dades Font FV - 1990 - V: - N: 847, Pg: 6 p.
Descriptors Analisi Control de qualitat Tanins Gelatina
Localització FV 847

Títol Etudes sur l?extraction des composes phenoliques (anthocyanes et tanins) au cours de la vinification en rouge
Autor GLORIES, Y.  
Dades Font Academie d?agriculture de France - Avril 1981 - V: - N: , Pg: 628-634
Descriptors Extraccio Compostos fenolics Antocians Tanins Vinificacio en negre
Localització C 19/42

Títol Evolucion de los indices de estimacion del potencial polifenolico durante la maduracion de uvas tintas en el sur de Uruguay
Autor GONZALEZ NEVES, G.   FERRER, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Agosto 2005 - V: - N: 99, Pg: 36-43
Descriptors Antocians Maduracio Potencial polifenolic Tanins Tannat Uruguai Raim negre

Títol Extraccion de taninos de las semillas durante la vinificacion
Autor BAUTISTA ORTIN, A.B.   HERNANDEZ-JIMENEZ, A.   BUSSE VALVERDE, N.   JIMENEZ PASCUAL, E.   LOPEZ-ROCA, J.M.   GOMEZ PLAZA, E.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Febrero 2012 - V: - N: 3369, Pg: 198-205
Descriptors Extraccio Tanins Llavor Vinificacio

Títol Familiarize yourself with malolactic fermentation
Autor LOUBSER, P.  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X - Spring 2005 - V: 37- N: 1, Pg: 17-19
Descriptors Fermentacio malolactica Tanins Llevats

Títol Fractionnement des composes phenoliques presents dans les vins.
Autor PERI, C.   POMPEI, C.  
Dades Font FV - setembre 1980 - V: - N: 726, Pg: 2 p.
Descriptors Fenols Flavonoides Compostos fenolics Tanins Vi Analisi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Composicio
Localització FV 726

Títol Fractionnement des leucoanthocyanes. Essais sur des vins de Porto blancs.
Autor LEMOS DE ANDRADE, M. R. de  
Dades Font FV - febrer 1980 - V: - N: 719, Pg: 6 p.
Descriptors Leucoantocians Porto Caracteristiques Tanins Analisi Determinacio Fraccionament
Localització FV 719

Títol Gelatinas enologicas, Las. Determinacion de la especificidad frente a la astringencia
Autor PUENTE, V.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2008 - V: LXIII- N: 3226, Pg: 1622-1629
Descriptors Gelatina Vi negre Agents clarificants Clarificacio Astringencia Etiquetat Vi Tanins 2006 Tempranillo Rioja Pes molecular Carrega Polifenols Hidrolisi Dades estadistiques Proteines

Títol Haemanalysis of tannins: the concept of relative astringency
Autor BATE SMITH, E.C.  
Dades Font Phytochemistry ISSN: 0031-9422 - 1973 - V: 12- N: , Pg: 907-912
Descriptors Tanins Procianidines Astringencia
Localització C 1/74

Títol Herramienta eficaz para valorar la calidad de la uva y visualizar su vinificacion con precision, Una
Autor BIOENOS  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 64
Descriptors Productes enologics Cromatografia Cromaticitat Analisi del vi Analisi qualitatitiva Tanins Tanins enologics

Títol Identification of some volatile compounds of wine of vitis vinifera cultivar Pinot noir
Autor FREDRIC, C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 69-75
Descriptors Pinot noir Pinot negre Cultiu California Clons Vi Components volatils Fermentacio Aroma Identificacio Cromatografia de gasos Espectrometria Alcohol Tanins Esters
Localització C 3/124

Títol Immobilized tannin - a novel adsorbent for protein and metal ion.
Autor CHIBATA, I.   TOSA, T.   MORI, T.   WATANABE, T.   SAKATA, N.  
Dades Font Enzyme and Microbial Technology ISSN: 0141 - 0229 VOL 8 - mar? 1986 - V: - N: , Pg: 130-136
Descriptors Tanins Proteines Metall Ions Enzims Absorcio Cervesa Cromatografia
Localització C 6/32

Títol Indice des leucoanthocyanes (LA). Considerations sur l'evaluation des LA dans les vins.
Autor LEMOS DE ANDRADE, M. R. de  
Dades Font FV - octubre 1970 - V: - N: 374, Pg: 3 p. + 1 p.(Note complementaire)
Descriptors Leucoantocians Vi Tanins Determinacio
Localització FV 374

Títol Influence du stress hydrique sur l'accumulation des flavonoides
Autor VERRIES, C.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin/Juillet 2011 - V: - N: 247, Pg: 4-8 (cahier technique)
Descriptors Estres hidric Flavonoides Antocianins Tanins

Títol Influencia de la densidad de descube sobre la extraccion polifenolica y el color en la variedad mencia
Autor GOMEZ, P.E.   RODRIGUEZ, B   VAZQUEZ FERNANDEZ, E.M.   VAZQUEZ MONTES, M.T.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo/Abril 1999 - V: - N: 61, Pg: 50-55
Descriptors Antocians Compostos fenolics Trasbals Tanins Vi

Títol Influencia de las condiciones de vinificacion sobre el contenido y evolucion de los compuestos de caracter tanino y del color en los vinos de Jerez
Autor CELA, R.   BUITRAGO, J.   PEREZ-BUSTAMANTE, J.A.  
Dades Font Anal. Bromatol. - 1982 - V: XXXIV- N: 1, Pg: 39-51
Descriptors Vinificacio Compostos Tanins Color Vi Jerez Analisi del vi Analisi de tanins Analisi de compostos polifenolics
Localització C 19/63

Títol Influencia del tiempo de maceracion sobre el contenido de compuestos fenolicos en la vinificacion en tinto de uvas Monastrell
Autor NAVARRO, G.   PARDO, F.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1993 - V: - N: 26, Pg: 51-55
Descriptors Maceracio Compostos fenolics Vinificacio Vi Vi negre Monastrell Jumilla DO Raim Antocians Most Tanins Polifenols

Títol Informe sobre la reunion de la subcomision de metodos de analisis de la Oficina Internacional del Vino celebrada en Paris los dias 1, 2, y 3 de octubre
Autor
Dades Font - octubre 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Vi Analisi Metode Enzims Tanins Gelatina Goma arabiga Carbamat d'etil Residus Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre
Localització C 2/7

Títol Insoluble ellagitannis in castanea sativa and quercus petraea woods
Autor PENG, S.   SCALBERT, A.   MONTIES, B.  
Dades Font Phytochemistry ISSN: 0031-9422 VOL 30 - 1991 - V: - N: 3, Pg: 775-778
Descriptors Castanea sativa Quercus petraea Fusta Tanins
Localització C 13/64

Títol Instabilite proteique des vins blancs et roses. Partie 1/2: Etats des lieux des connaissances
Autor MANTEAU, S.   POINSAUT, P.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 22-24
Descriptors Inestabilitat proteica Vi blanc Vi rosat Proteines Bentonita Electroforesi Terbolesa Tanins

Títol Introduccion a la quimica polifenolica de mostos y vinos
Autor ESPINOSA, L.C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1997 - V: - N: 50, Pg: 28-34
Descriptors Vi Quimica polifenolica Tanins

Títol Investigaci?n y ciencia: Evolucion del grado medio de polimerizazcion (mDP) de los taninos en vinos tintos de Monastrell con diferente contenido polifenlico durante la micro-oxigenacion.
Autor CANO LOPEZ, M.   PARDO MINGUEZ, F.   LOPEZ ROCA, M.   [ET AL.]  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (a l?interior d?Enologos)- N: 85, Pg: 40-46
Descriptors Microoxigenacio Tanins Polimeritzacio Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica

Títol La Clarificacion de los vinos
Autor PEYNAUD, E.   RIBEREAU-GAYON, J.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - - V: - N: 2438, Pg: 3823-3831
Descriptors Clarificacio Proteines Floculacio Metall Ferro Oxigen Acidesa Col.loide Vi blanc Vi negre Temperatura Gelatina Bentonita Tanins Catio
Localització C 4/78

Títol La couleur des vins rouges. Les equilibres des anthocyanes et des tanins
Autor GLORIES, Y.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 18 - 1984 - V: - N: 3, Pg: 195-217
Descriptors Color Vi negre Antocians Tanins Equilibri
Localització C 12/89

Títol La madera de roble y su utilizacion enologica
Autor ALEIXANDRE, J. L   GARCIA, M. J.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre 1991 - V: - N: 9, Pg: 29-39
Descriptors Roure Enologia Vinicultura Envelliment Vi Botes de roure Fenols Tanins Crian?a

Títol La stabilisation de la matiere colorante des vins rouges: impact positif de l'ajout d'un tannin "100 raisin" de faible degre de polymerisation (Degre de Polymerisation moyen ou DPM 3)
Autor MORGE, CH.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout/Septembre/Octobre 2011 - V: - N: 248, Pg: 26-29 (Cahier Technique)
Descriptors Estabilitzacio Materia Vi rosat Tanins Polimeritzacio Antocianines

Títol Le Bois : ce qu'il apporte au vin
Autor
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - novembre 1992 - V: - N: 170, Pg: 89-107
Descriptors Botes Vi Gust Vinificacio Aroma Oxidacio Tanins Qualitat Roure Tiratge Vi blanc Color Cost Crian?a Envelliment

Títol Les bois aporte de "bons tanins"
Autor FLAMAND, D.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 VOL 2 - abril 1998 - V: - N: 229, Pg: 42-44
Descriptors Salut Vi Tanins Fusta El.lagitanins Botes Envelliment Compostos fenolics

Títol Les tanins de raisin: une opportunite pour les vins mediterraneens
Autor CRESPY, A.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2006 - V: 33- N: 119, Pg: 23-24
Descriptors Tanins Raim Vi Zones mediterranies

Títol Los compuestos fenolicos. Incidencia sobre el metabolismo de las bacterias lacticas
Autor ROZES, N.  
Dades Font Maquinas, materiales y equipos tecnologicos en la extraccion de polifenoles de la uva en vinificacion - 2001 - V: XVI Cursos Rioja'01- N: , Pg: 197-209
Descriptors Compostos fenolics Bacteris lactics Metabolisme Efectes Flavonoides Tanins Acid fenolic Antocians
Localització 663.255 Cur

Títol Maceracio prefermentativa en fred. Aspectes tecnologics en l'elaboracio de vins de crian?a
Autor KOUNTOUDAKIS, N.   [et al.]  
Dades Font ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2009 - V: 26- N: 87, Pg: 10-18
Descriptors Maduresa Maceracio prefermentativa en fred Neu carbonica Maduresa fenolica Vi negre Antocians Tanins Raim 2007 Treball d'experimentacio

Títol Management of utilization of tannins and through vine water status
Autor SIECZKOWSKI, N.   BERNARD, N.   ZEBIC, O.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 551-571
Descriptors Elaboracio de vi Vi Tanins

Títol Metodes de determinacio de polifenols en vins i caves
Autor CONDAL, M.   TORRE, M. C. de la   GOMEZ, J. M.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 13-17
Descriptors Vi Cava Polifenols Color Gust Aroma Astringencia Envelliment Oxidacio Analisi Polifenols totals Fenols Flavonoides Tanins Ortodihidroxifenols Flavans Leucoantocians

Títol Micro-oxygenation dans la Peninsule Iberique: repenser l'elevage des vins du sud
Autor KAMIO, I.   KAMIO, X.   ROIG, G.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2008 - V: 35- N: 126, Pg: 22-26
Descriptors Tanins Microoxigenacio Produccio de vi Vi Espanya Oxigenacio Vi blanc Catalunya Portugal

Títol Mise en evidence de la stabilisation de la couleur par differents tannins de pepins de raisin
Autor KAHN, N.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Janvier 2006 - V: 33- N: 118, Pg: 33-36
Descriptors Estabilitzacio Color Tanins Raim Antocians Cromatografia liquida

Títol Moyens de lutte contre l'oxydation ont-ils evolue?, Les
Autor CAILLET, M-M.   MORGUE, C.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin-Juillet 2009 - V: - N: 236, Pg: 2-7
Descriptors Oxidacio Most Oxidacio del most Vi Aroma Tiols volatils Practiques enologiques Tanins Titracio potenciometrica Vi blanc

Títol Multiple interactions between Polyphenols and a salivary Proline-Rich protein repeat result in complexation and precipitation
Autor BAXTER, N.J.   LILLEY, T.H.   HASLAM, E.   WILLIAMSON, M.P.  
Dades Font Biochemistry ISSN: 0006-2960 VOL 36 - 1997 - V: - N: , Pg: 5566-5577
Descriptors Polifenols Prolina Saliva Proteines Tanins
Localització C 14/27

Títol Natural Polyphenols (Vegetable Tannins) as drugs: possible modes of action
Autor HASLAM, E.  
Dades Font Journal of Natural Products ISSN: 0163-3864 VOL 59 - 1996 - V: - N: , Pg: 205-215
Descriptors Polifenols Tanins Droga
Localització C 14/23

Títol Natural astringency in foodstuffs - a molecular interpretation
Autor HASLAM, E.   LILLEY, T.H.  
Dades Font CRC Critical reviews in food science & nutrition VOL 27 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 1-40
Descriptors Tanins Aliments Astringencia Percepcio sensorial
Localització C 14/8

Títol New method for evaluating astringency in red wine
Autor LLAUDY, M.C.   CANALS, R.   CANALS, J.M.   ROZES, N.   AROLA, L.   ZAMORA, F.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 - 2004 - V: 52- N: , Pg: 742-746
Descriptors Astringencia Vi negre Tanins
Localització C 18/78

Títol Oligomeric polymeric procyanidins from grape seeds
Autor PRIEUR, C.   RIGAUD, J.   CHEYNIER, V.   MOUTOUNET, M.  
Dades Font Phytochemistry ISSN: 0031-9422 VOL 36 - 1994 - V: - N: , Pg: 781-784
Descriptors Tanins Vitis vinifera Vitaceae Tanins Procianidines Raim
Localització C 14/24

Títol Optimisation de l'extraction et la stabilisation des polyphenols. Impact de l'utilisation d'une enzyme produite par fermentation semi-solide et d'un tanin active
Autor NEDJMA, M.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 13-17
Descriptors Polifenols Extraccio de polifenols Estabilitzacio polifenolica Enzims Vi negre Antocians Tanins Fermentacio semi solida Merlot negre 2007 Raim Perfil organoleptic Caracteristiques analitiques Analisi sensorial Tast

Títol Oxydation des vins: Impact sur les tanins et les anthocyanes
Autor SAUCIER, C.   DRINKINE, J.   LOPES, P.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2008 - V: 35- N: 126, Pg: 20-21
Descriptors Oxidacio del most Oxidacio quimica Tanins Antocianins Control de fermentacio Control Oxidacio

Títol Polyphenols : Les etapes de la transformation
Autor HUGOU, L.  
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - febrer 1993 - V: - N: 173, Pg: 49-51
Descriptors Polifenols Antocians Vi negre Color Tanins Raim Envelliment Maduracio Vinificacio

Títol Polyphenols: Chemistry, Dietary Sources, Metabolism, and Nutritional significance.
Autor BRAVO, L.  
Dades Font Nutrition Reviews ISSN: 0029-6643 - November 1998 - V: 56- N: 11, Pg: 317-333
Descriptors Polifenols Quimica polifenolica Metabolisme Nutricio Fenols Flavonoides Tanins
Localització C 12/46

Títol Prediction de l'astringence via l'essai in vitro de reactivite tanins/proteines
Autor DINNELA, C. [et al]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 25-27
Descriptors Vi negre Astringencia Tanins Proteines Assaig in vitro Terbolesa Vi Fluorimetria

Títol Produits Oenologiques: La Reglementation Bride l'Utilisation des Tanins
Autor FLAMAND, D.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 VOL 1 - febrer 1998 - V: - N: 227, Pg: 44-46
Descriptors Tanins Vi Estabilitzacio

Títol Projet Flavo. L'enrichissement des vins en tanins evalue
Autor GALTIER, A.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Janvier 2008 - V: 32- N: 336, Pg: 44
Descriptors Produccio de vi Elaboracio de vi Tanins Enriquiment Tanins enol?gics Flavonoides Addicio de cofactors

Títol Raisonnement de l'utilisation des enzymes et des tanins oenologiques en fonction du stress hydrique de la vigne
Autor BERNARD, N.   ZEBIC, O.   SIECZKOWSKI, N.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2005 - V: - N: 215, Pg: 16-20
Descriptors Enzims Tanins Tanins enologics Estres hidric Vinya Vi Qualitat del vi

Títol Recherche de l'Oenocyanine dans les vins blancs.
Autor MONTEDORO, G.   MINIATI, E.  
Dades Font FV - abril 1975 - V: - N: 563, Pg: 6 p.
Descriptors Vi blanc Enocianina Addicio Colorimetria Vi negre Tanins Color Polifenols
Localització FV 563

Títol Red wine astringency: a review
Autor GAWEL, R.  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research - 1998 - V: - N: 4, Pg: 74-95
Descriptors Vi negre Astringencia Tanins Polifenols
Localització C 14/64

Títol Sistema de secado de madera de roble para toneleria
Autor NIVAS, N.   GLORIES, Y.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL IV - maig-juny 1993 - V: - N: 5-6, Pg: 47-50
Descriptors Fusta Assecatge Botes de roure Higiene Neteja Compostos fenolics Fenols Fongs Tanins Polifenols

Títol Sobre el curado de roble en toneleria. Parte 1. Evolucion de elagitaninos y polifenoles de bajo peso molecular en madera de robles americanos y europeos de distintas procedencias
Autor ESTERUELAS, E. et al.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional - Mayo-Junio 2006 - V: - N: 104, Pg: 34-42
Descriptors Fusta Polifenols Roure Tanins

Títol Sobre el curado de roble en toneleria. Parte 2. Evolucion de compuestos volatiles de robles americanos y europeos de distintas procedencias. Influencia en la respuesta frente al tostado
Autor ESTERUELAS, E. et al.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2006 - V: - N: 105, Pg: 31-38
Descriptors Fusta Polifenols Roure Tanins Compostos volatils

Títol Tanins de pepins de raisin: bilan de trois annees d'experimentation
Autor CRESPY, A.   URBAN, N.  
Dades Font Revue des oenologues - Octobre 2002 - V: - N: 105, Pg: p. 11-14
Descriptors Tanins Vi Raim

Títol Tanins et copeaux: interet dans la stabilisation de la couleur des vins rouges issus de thermovinification
Autor FARINES, V.   SALMON, C.   GOURRIN,C.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 57-61
Descriptors Color Vi negre Estabilitzacio del color Termovinificacio Tanins Antocianins Merlot

Títol Tanins-anthocyanes: une relation qui fait rougir
Autor GLORIES, Y.  
Dades Font VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - mar? 1995 - V: - N: 196, Pg: 51-52
Descriptors Antocians Tanins Color Vi

Títol Tannin-binding proteins in saliva of deer and their absence in saliva of sheep and cattle
Autor AUSTIN, P.J.   SUCHAR, L.A.   ROBBINS, C.T.   HAGERMAN, A.E.  
Dades Font Journal of Chemical Ecology VOL 15 - 1989 - V: - N: 4, Pg: 1335-1347
Descriptors Tanins Electroforesi Saliva
Localització C 14/13

Títol Temperature de maceration. Extraire davant age de tanins
Autor BELLINI, M. L.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757467 - Avril 1999 - V: - N: 240, Pg: 46-47
Descriptors Temperatura Maceracio Tanins Beaujolais

Títol Une nouvelle approche analytique por la caracterisation des proprietes oxydoreductrices des tanins oenologiques. Partie 1/2
Autor KAHN, N.   VIVAS DE GAULEJAC, N.   VIVAS, N.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 44-47
Descriptors Propietats Oxidoreduccio Tanins enologics

Títol Utilizacion de Divergan W en Enologia
Autor RUIZ HERNANDEZ, M.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1991 - V: - N: 21, Pg: 23-34
Descriptors Vi blanc Vinificacio Polivinilpirrolidona Compostos fenolics Tanins Polimeritzacio Aroma Gust Color

Títol Utilizacion de taninos en la crianza de vinos tintos de Navarra
Autor SUBERVIOLA, J.   ALONSO, M.F.   VECINO, C.   DE LA FUENTE, J.M.  
Dades Font Maceracion y extraccion de color - 2002 - V: 14- N: , Pg: 75-95
Descriptors Maceracio Congressos Vi experimental Investigacio Vi negre Tanins Coloracio Caracteristiques organoleptiques
Localització 663.252.3 JOR

Títol Vins enrichis en tanins, Des. Acceptabilite des consommateurs du <>
Autor DRINKINE-MAGNEUX, J.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 18-21
Descriptors Vi Tanins Salut Consumidor Preferencies Estudi de mercat Vi negre

Títol Wine tannins and their role in astringency perception
Autor MOUTOUNET, M.   FULCRAND, H.   SARNI-MANCHADO, P.   SOUQUET, J.M.   ATANASOVA, V.   LABARBE, B.   MAURY, CH.   VIDAL, S.   CHEYNIER,V.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 737-749
Descriptors Tanins Compostos del vi Astringencia Analisi sensorial
Localització 663.2 SYM