Registres trobats: 3
Títol | Maturazione dell'uva: tecnologie di vinificazione e qualita del prodotto finito con riferimento ai vini bianchi |
Autor | MONTEDORO, G. BRACARDI, M. BERTUCCIOLI, M. |
Dades Font | Vino, Bevanda et Alimento ISSN: ISBN 88-85022-21-9 - 1985 - V: - N: , Pg: 116-123 |
Descriptors | Raim Maduracio Vinificacio Vi blanc |
Localització | 663.2 Sim |
Títol | Recherche de l'Oenocyanine dans les vins blancs. |
Autor | MONTEDORO, G. MINIATI, E. |
Dades Font | FV - abril 1975 - V: - N: 563, Pg: 6 p. |
Descriptors | Vi blanc Enocianina Addicio Colorimetria Vi negre Tanins Color Polifenols |
Localització | FV 563 |
Títol | The flavour of wines, vermouth and fortified wines |
Autor | MONTEDORO, G. BERTUCCIOLI, M. |
Dades Font | Food flavours, part B. The flavour of beverages - 1986 - V: - N: , Pg: 171-238 |
Descriptors | Vi Gust Sabor Vermut Vi |
Localització | C 20/33 |