Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Antioxidant

Resultat de la cerca

Registres trobats: 54


Títol A biological antioxidant protection system for food preservation
Autor MARITANO, S.   MALUSA, E.   MARCHESINI, A.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL IX - 1997 - V: - N: 2, Pg: 149-154
Descriptors Preservacio d'aliments Antioxidant Sistema de proteccio

Títol A reappraisal of the potential chemopreventive and chemotherapeutic properties of resveratrol
Autor GUSMAN, J.   MALONNE, H.   ATASSI, G.  
Dades Font Carcinogenesis ISSN: 0143-3334 - 2001 - V: 22- N: 8, Pg: 1111-1117
Descriptors Resveratrol Propietats Antioxidant
Localització C 15/90

Títol Accion saludable del vino
Autor JORDAN, J.   CE?A, V.   GONZALEZ-GARCIA, C.  
Dades Font II Foro internacional "El vino ante el siglo XXI" - Gener 2002 - V: - N: , Pg: 3pp.
Descriptors Vi Efecte positiu Resveratrol Antioxidant Etanol Malalties cardiovasculars Salut Mortalitat per malalties
Localització 663.2:338 For

Títol Aceite de oliva un alimento funcional, El
Autor SANCHEZ, E.; PEREZ, J. A.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 32-35
Descriptors Oli d'oliva Acid gras Acid gras insaturat Composicio Salut Antioxidant Propietats

Títol Actividad antioxidante de la cerveza: estudio in vitro e in vivo
Autor GONZALEZ, M.L. et al.  
Dades Font Cerveza y Salud: biblioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD- N: , Pg:
Descriptors Antioxidant Cervesa In vitro In vivo
Localització 663.4 CER (Cd-rom: demaneu-lo al taulell de prestec)

Títol Actividad antioxidante y composicion fenolica en vinos de Castilla-la Mancha
Autor RODRIGUEZ MONTEALEGRE, RR.   GARCIA ROMERO, E.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2005 - V: - N: 362, Pg: 128-132
Descriptors Antioxidant Composicio fenolica Castilla la Mancha Vi Castella - la Manxa

Títol Aditivos, ingredientes y materias primas: pilar basico del sector alimentario (Monografico aditivos, ingredientes y materias primas)
Autor ALIMENTARIA  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2007 - V: - N: 388, Pg: 34-63
Descriptors Sector alimentari Additius Additius alimentaris Ingredients Composicio dels aliments Materia prima Materia primera Europa Antioxidant Colorants artificials Colorants funcionals IDA Ingesta diaria admisible Avaluacio de riscos

Títol Aditivos: las especias como fuente de antioxidantes naturales. Aportan compuestos bioactivos beneficiosos para la salud
Autor VIUDA MARTOS, M.   RUIZ NAVAJAS, Y.   FERNANDEZ LOPEZ, J.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y teconologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2009 - V: - N: 239, Pg: 56-59
Descriptors Especies Antioxidant Additius Industria agroalimentaria Activitat antioxidant

Títol Alimentos funcionales: fibra dietetica y antioxidantes de la dieta espa?ola
Autor SAURA-CALIXTO, F.   GO?I, I.  
Dades Font Alimentacion Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Octubre-Diciembre 2005 - V: 12- N: 4, Pg: 132-149
Descriptors Aliments funcionals Fibra dietetica Antioxidant Compostos bioactius Dieta mediterrania Ingredients funcionals

Títol Anthocyanins in Grapes and Grape Products
Autor MAZZA, G.  
Dades Font Critical Reviews in Food Science and Nutrition ISSN: 1040-8398 - 1995 - V: 35- N: 4, Pg: 341-371
Descriptors Antocianins Raim Productes del raim Color Flavonoides Antioxidant
Localització C 17/25

Títol Antioxidant activities of some edible mediterranean plants
Autor AL-ISMAIL, K.   HERZALLAH, S.M.   RUSTOM, A.S.  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 287-296
Descriptors Antioxidant Propietats antioxidants Etanol Mediterrani Mediterrania Plantes DPPH

Títol Antioxidant activity and modulation of apoptosis by resveratrol in human inmunocompetent peripheral blood mononuclear cells
Autor LOSA, G.A.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Activitat antioxidant Cel?lules mononuclears Apoptosi Resveratrol
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Antioxidant compounds in wine and protective effect of provinol on mitochondrial coenzime Q and ATP production in hypertension
Autor
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Components antioxidants Vi Enzims Mitocondria ATP
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Antioxidants del vi i salut
Autor SALVADO, J.   BLADE, C.   AROLA, LL.  
Dades Font Enologia Avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 2001 - V: - N: , Pg: 7-14
Descriptors Antioxidant Vi Salut Radicals lliures Flavonoides
Localització 663.2 Eno

Títol Biological effects of resveratrol
Autor FREMONT, L.  
Dades Font Life sciences ISSN: 0024-3205 (versi paper) - 2000 - V: 66- N: 8, Pg: 663-673
Descriptors Resveratrol Vi Polifenols Antioxidant Arteriosclerosi Cancer
Localització C 15/91

Títol Bouchons mis au banc d'essai!, Les. Embouteillage
Autor FOUCHOU-LAPEYRADE, M.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Janvier 2010 - V: 33- N: 2, Pg: 40-46
Descriptors Tap Tap de suro Oxigen Antioxidant Dioxid de sofre Tap sintetic Tap alternatiu

Títol Caracterisation des proprietes oxydoreductrices de preparations commerciales de derives de levure a usage oenologique. Partie 2/2
Autor KAHN, N.   VIVAS DE GAULEJAC, N.   VIVAS, N.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 24-26
Descriptors Derivats Llevats Propietats oxidoreductives Oxidacio Antioxidant

Títol Cardiologos intentan explicar el efecto antioxidante del vino, Los
Autor GRANADA, J.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2010 - V: LXV- N: 3303, Pg: 567
Descriptors Vi Antioxidant Salut

Títol Complementos dieteticos antioxidantes: evaluacion quimica y funcional
Autor GARRIDO, I.   GOMEZ-CORDOVES, C.   BARTOLOME, B.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2006 - V: - N: 373, Pg: 114-115
Descriptors Complements dietetics Antioxidant Avaluacio quimica Avaluacio funcional

Títol Compuestos fenolicos del vino con capacidad antioxidante. Puesta a punto de metodos analiticos para estudios previos de biodisponibilidad
Autor MARTINEZ ORTEGA, M?.V.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2002 - V: II- N: 8, Pg: 69-73
Descriptors Compostos fenolics Antioxidant Metodes analitics Biodisponibilitat

Títol Copper toxicity in Ceratophyllum demersum L. (Coontail), a free floating macrophyte: Response of antioxidant enzymes and antioxidants
Autor RAMA DEVI, S.   PRASAD, M.N.V.  
Dades Font Plant Science ISSN: 0168-9452 VOL 138 - 1998 - V: - N: 2, Pg: 157-165
Descriptors Coure Metall Tiols
Localització C 13/61

Títol Efectos en el flavor de las innovaciones en los equipos cerveceros y en el proceso (I)
Autor MEILGAARD, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2004 - V: XXIII- N: 190, Pg: 53-59
Descriptors Cervesa Flavor Malta Malt Antioxidant Equips Sistema d'ebullicio per microones de Huppmann

Títol Effect of heavy metal ion excess on sunflower leaves: evidence for involvement of oxidate stress
Autor GALLEGO, S.M.   BENAVIDES, M.P.   TOMARO, M.L.  
Dades Font Plant science ISSN: 0168-9452 - 1996 - V: - N: 121, Pg: 151-159
Descriptors Metall pesant Gira-sol Antioxidant Estres oxidant
Localització C 9/110

Títol Effect of pre-and/ or post fermentation addition of antioxidants like ascorbic acid or glutathione on fermentation, formation of volatile sulfur compounds and other substances causing off-flavours in wine
Autor RAUHUT, D.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 76-82
Descriptors Fermentacio Antioxidant Acid ascorbic Compostos volatils
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Effects of yeast strain and of antioxidant level in the must on the aroma of young white wine
Autor MOIO, L.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 339-340
Descriptors Llevats Aroma Vi blanc Antioxidant
Localització 634.8:663.2 CON

Títol El control analitico de los aditivos en los laboratorios de ensayo
Autor DORADO, M.   SANCHEZ, A.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2010 - V: - N: 417, Pg: 131-133
Descriptors Control analitic Additius alimentaris Laboratori d'assaig Colorants Conservant Antioxidant

Títol El vi: un aliment, una droga o potser un medicament?
Autor ASENSI MIRALLES, M. A.  
Dades Font Metode ISSN: 1133-3987 - 2001 (primavera) - V: - N: 29, Pg: 37-39
Descriptors Polifenols Antioxidant Vi Salut Trans-resveratrol

Títol Estudio comparativo de la actividad antioxidante de varios tipos de vino
Autor CANO LARIO, A.   GUERRERO MARTINEZ, J.R.   ACOSTA ECHEVERRIA, M.   BANYON ARNAO, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero/Febrero 1999 - V: - N: 60, Pg: 45-52
Descriptors Activitat antioxidant Cromofer Denominacio d'origen Vi Antioxidant

Títol Evaluacion de la actividad antioxidante de los vinos y su relacion con la composicion fenolica
Autor VILLA?O VALENCIA, D.   FERNANDEZ PACHON, M.S.   GARCIA PARRILLA, M.C.   TRONCOSO, A.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 167-169
Descriptors Antioxidant Vi Composicio fenolica
Localització 663.2 JOR

Títol Evidence of the specific benefits of wine consumption on human health- an update on the cardiovascular nd other physiological mechanisms
Autor STOCKLEY, C. S.  
Dades Font Australian Grapegrower and Winemaker - March 2001 - V: - N: 446, Pg: 72-77
Descriptors Malaties caridiovasculars Efecte positiu del vi Compostos fenolics Antioxidant Vi Salut Consum
Localització C 12/59

Títol Extractos de uva y su contribucion en la conservacion de alimentos
Autor VILLANUEVA, S.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2014 - V: - N: 450, Pg: 67-71
Descriptors Conservacio d'aliments Tecniques de conservacio d'aliments Tecniques de conservacio Extracte Raim Antioxidant Compostos antioxidants

Títol Factores que afectan a los niveles de resveratrol en el vino
Autor MARTINEZ, M?.V.   GARCIA, M?.C.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 113-118
Descriptors Nivell de resveratrol Resveratrol Vi Antioxidant

Títol Fast determination of procyanidins and other phenolic compounds in food samples by micellar electrokinetic chromatography using acidic buffers
Autor CIFUENTES, A.   BARTOLOME, B.   GOMEZ-CORDOVES, C.  
Dades Font Electrophoresis ISSN: 0173-0835 - 2001 - V: 22- N: 8, Pg: 1561-1567
Descriptors Procianidines Electroforesi capil?lar Antioxidant Catequines Epicatequines Cromatografia micelar electrocinetica
Localització C 15/107

Títol Hydrophilic and lipophilic antioxidant capacities of commercial dietary antioxidant supplements
Autor GARRIDO, I.   BARTOLOME, B.   GOMEZ CORDOVES, C.  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 343-350
Descriptors Suplements nutricionals Components antioxidants Antioxidant Capacitat antioxidant Propietats antioxidants Antioxidant lipidic

Títol Impact of N- and S-Fertilization of grapes vines on the concentration of the antioxidant glutathyione in leaves and berries
Autor RAUHUT, D.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section viticulture: viticulture and the consumer- N: Oral presentations: benefits and risks of alternative viticultural practices, Pg: 21-27
Descriptors Fertilitzacio Vinya Raim Antioxidant Nitrogen Sofre
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Implicacion de los compuestos fenolicos de bajo peso molecular en el potencial antioxidante de vinos tintos espa?oles
Autor GONZALEZ-SANJOSE, M? L.   RIVERO-PEREZ, M? D.   MU?IZ, P.  
Dades Font Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2008 - V: - N: 391, Pg: 88-91
Descriptors Vi negre Antioxidants Vi espanyol Compostos fenolics Fenols Antioxidant Antioxidant fenolic

Títol Ingestion of cognac significantly increases plasma phenolic and ellagic acid concentrations and plasma antioxidant capacity in humans
Autor DURIEZ, P  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section wine and health: current and future wine and health information: the issues in perspective- N: Poster presentations: responsible communication of wine and health information, Pg: 358-369
Descriptors Conyac Cognac Consum Plasma fenolic Plasma antioxidant Salut
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Investigation of total antioxidant status and phenolic antioxidants in Californian wines
Autor McCUSKER, C.A. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 373-377
Descriptors Antioxidant Antioxidant fenolic Vi California
Localització 663.254 IN V

Títol Iron absorption and the iron binding and anti-oxidant properties of phytic acid
Autor MINIHANE, A.M.   RIMBACH, G.  
Dades Font International Journal of Food Science and Technology - 2002 - V: - N: 37, Pg: 741-748
Descriptors Antioxidant DMT1 Absorcio Ferro Acid fitic MPT1 Radical lliure
Localització C 17/8

Títol La dieta mediterrania reivindica el vi com aliment
Autor
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 1995 - V: - N: 31, Pg: 25
Descriptors Vi Aliments Nutricio Salut Dieta mediterrania Antioxidant

Títol Los alimentos funcionales, a debate
Autor
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2006 - V: - N: 378, Pg: 60-67
Descriptors Aliments funcionals Reglament Legislacio Investigacio Ingredients Innovacio Probiotics Marqueting Antioxidant Omega 3

Títol Los antioxidantes de la uva y del vino: su papel bioquimico en el campo de la salud
Autor TORRE, M. C. de la  
Dades Font Vinifera ISSN: 0328-7157 - 1996 - V: - N: 2, Pg: 57-60
Descriptors Vi Raim Salut Antioxidant Nutricio

Títol Los antioxidantes de la uva y el vino
Autor TORRE, M. C. de la  
Dades Font Vinifera ISSN: 0328-7157 VOL 1 - - V: - N: 5, Pg: 56-58
Descriptors Antioxidant Vi Raim

Títol Mechanism of cardioprotection by resveratrol, a phenolic antioxidant present in red wine (Review)
Autor WU, JOSEPH M.   WANG, ZHI-RONG   HSIEH, TZE-CHEN   BRUDER, JED L.   ZOU, JIAN-GANG   HUANG, YUAH-ZHU  
Dades Font International Journal of molecular medicine - 2001 - V: - N: 8, Pg: 3-17
Descriptors Resveratrol Vi negre LDL oxidacio Isquenia Plaquetes Paradoxa francesa Salut Malalties
Localització C 15/95

Títol Nou estudi sobre l'accio cardiosaludable del vi
Autor
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 1995 - V: - N: 31, Pg: 26
Descriptors Vi Salut Nutricio Antioxidant

Títol Peroxidacion lipidica y vino
Autor LASUNCION, M. A.  
Dades Font II Foro Internacional "El vino ante el siglo XXI" - Gener 2002 - V: - N: , Pg: 2pp.
Descriptors Aterosclerosi Colesterol Antioxidant Most Vi Salut
Localització 178.1 For

Títol Propiedades antioxidantes del hidroxitirosol procedente d ela hoja de olivo (olea europaea L.)
Autor DE LA FUENTE, P et al.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2005 - V: Especial Jornada Alimentacion y Salud- N: 368, Pg: 134-139
Descriptors Olivera Full Hidroxitirosol Antioxidant Oleuropeina

Títol Propiedades antioxidantes del vino y su evaluacion
Autor FERNANDEZ-PACHON, M.S.   VILLANO, D.   GARCIA-PARRILLA, M.C.   TRONCOSO, A.M.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 0212-1689 - Mayo-Junio 2001 - V: I- N: 1, Pg: 101-107
Descriptors Propietats antioxidants Vi Antioxidant

Títol Specific structural determinants are responsible for the antioxidant activity and the cell cycle effects of resveratrol
Autor STIVALA, L.A.   SAVIO, M.   CARAFOLI, F.   PERUCCA, P.   BIANCHI, L.   MAGAS, G.   FORTI, L.   PAGNONI, U.M.   ALBINI, A.   PROSPERI, E.   VANNINI, V.  
Dades Font Journal of biological chemistry ISSN: 0021-9258 - 2001 - V: 276- N: 25, Pg: 22586-94
Descriptors Resveratrol Antioxidant Estructura
Localització C 15/93

Títol Vino y enfermedades cardiovasculares: efectos antioxidantes y antiinflamatorios del consumo moderado de vino
Autor ESTRUCH, R.   SACANELLA, E.   ANTUNEZ, E.   BADIA, E.   CASALS, E.   DEULOFEU, R.   FERNANDEZ-SOLA, J.   NICOLAS, J.M.   ROTILIO, D.   DE GAETANO, G.   URBANO-MARQUEZ, A.  
Dades Font II Foro Internacional "El vino ante el siglo XXI" - Gener 2002 - V: - N: , Pg: 2pp.
Descriptors Consum Vi Malalties cardiovasculars Antioxidant Antiinflamatori Efectes Salut
Localització 178.1 For

Títol Vino y salud
Autor I?ARRA, B.   PARDAL, D.   HERNANDEZ, I.   TUEROS, I.   GARCIA, M.   NAVARRO, V.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2013 - V: Especial Monografico: Tecnologia para el sector de bebidas- N: 444, Pg: 73-76
Descriptors Vi Salut Aliments funcionals Antioxidant

Títol Vinos sin alcohol: capacidad antioxidante y contribucion a la ingesta de antioxidantes de la dieta
Autor SAURA CALIXTO, F.   ZURITA, J.   DIAZ-RUBIO, M.E.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2011 - V: - N: 428, Pg: 93-97
Descriptors Vi desalcoholitzat Antioxidant Nutricio Capacitat antioxidant

Títol Vitamina E y Vitamina C acopladas como sistema antioxidante lipidico natural
Autor ZEA, L.   MEDINA, M.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Dicimebre 2006 - V: XXV- N: 218, Pg: 40-43
Descriptors Vitamina E Vitamina C Antioxidant Antioxidant lipidic natural Antioxidant lipidic

Títol Winery solid residue revalorization into oil and antioxidant with nutraceutical properties by an enzime assisted process
Autor TOBAR, P. et al.  
Dades Font Proceedings of the 3rd international specialised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 151-157
Descriptors Extraccio enzimatica Llavor Extraccio d'oli Compostos fenolics Celler Industria vitivinicola Residus solids
Localització 504.05 GES