Registres trobats: 54
Títol | A biological antioxidant protection system for food preservation |
Autor | MARITANO, S. MALUSA, E. MARCHESINI, A. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL IX - 1997 - V: - N: 2, Pg: 149-154 |
Descriptors | Preservacio d'aliments Antioxidant Sistema de proteccio |
Títol | A reappraisal of the potential chemopreventive and chemotherapeutic properties of resveratrol |
Autor | GUSMAN, J. MALONNE, H. ATASSI, G. |
Dades Font | Carcinogenesis ISSN: 0143-3334 - 2001 - V: 22- N: 8, Pg: 1111-1117 |
Descriptors | Resveratrol Propietats Antioxidant |
Localització | C 15/90 |
Títol | Accion saludable del vino |
Autor | JORDAN, J. CE?A, V. GONZALEZ-GARCIA, C. |
Dades Font | II Foro internacional "El vino ante el siglo XXI" - Gener 2002 - V: - N: , Pg: 3pp. |
Descriptors | Vi Efecte positiu Resveratrol Antioxidant Etanol Malalties cardiovasculars Salut Mortalitat per malalties |
Localització | 663.2:338 For |
Títol | Aceite de oliva un alimento funcional, El |
Autor | SANCHEZ, E.; PEREZ, J. A. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 32-35 |
Descriptors | Oli d'oliva Acid gras Acid gras insaturat Composicio Salut Antioxidant Propietats |
Títol | Actividad antioxidante de la cerveza: estudio in vitro e in vivo |
Autor | GONZALEZ, M.L. et al. |
Dades Font | Cerveza y Salud: biblioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD- N: , Pg: |
Descriptors | Antioxidant Cervesa In vitro In vivo |
Localització | 663.4 CER (Cd-rom: demaneu-lo al taulell de prestec) |
Títol | Actividad antioxidante y composicion fenolica en vinos de Castilla-la Mancha |
Autor | RODRIGUEZ MONTEALEGRE, RR. GARCIA ROMERO, E. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2005 - V: - N: 362, Pg: 128-132 |
Descriptors | Antioxidant Composicio fenolica Castilla la Mancha Vi Castella - la Manxa |
Títol | Aditivos, ingredientes y materias primas: pilar basico del sector alimentario (Monografico aditivos, ingredientes y materias primas) |
Autor | ALIMENTARIA |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2007 - V: - N: 388, Pg: 34-63 |
Descriptors | Sector alimentari Additius Additius alimentaris Ingredients Composicio dels aliments Materia prima Materia primera Europa Antioxidant Colorants artificials Colorants funcionals IDA Ingesta diaria admisible Avaluacio de riscos |
Títol | Aditivos: las especias como fuente de antioxidantes naturales. Aportan compuestos bioactivos beneficiosos para la salud |
Autor | VIUDA MARTOS, M. RUIZ NAVAJAS, Y. FERNANDEZ LOPEZ, J. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y teconologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2009 - V: - N: 239, Pg: 56-59 |
Descriptors | Especies Antioxidant Additius Industria agroalimentaria Activitat antioxidant |
Títol | Alimentos funcionales: fibra dietetica y antioxidantes de la dieta espa?ola |
Autor | SAURA-CALIXTO, F. GO?I, I. |
Dades Font | Alimentacion Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Octubre-Diciembre 2005 - V: 12- N: 4, Pg: 132-149 |
Descriptors | Aliments funcionals Fibra dietetica Antioxidant Compostos bioactius Dieta mediterrania Ingredients funcionals |
Títol | Anthocyanins in Grapes and Grape Products |
Autor | MAZZA, G. |
Dades Font | Critical Reviews in Food Science and Nutrition ISSN: 1040-8398 - 1995 - V: 35- N: 4, Pg: 341-371 |
Descriptors | Antocianins Raim Productes del raim Color Flavonoides Antioxidant |
Localització | C 17/25 |
Títol | Antioxidant activities of some edible mediterranean plants |
Autor | AL-ISMAIL, K. HERZALLAH, S.M. RUSTOM, A.S. |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 287-296 |
Descriptors | Antioxidant Propietats antioxidants Etanol Mediterrani Mediterrania Plantes DPPH |
Títol | Antioxidant activity and modulation of apoptosis by resveratrol in human inmunocompetent peripheral blood mononuclear cells |
Autor | LOSA, G.A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Activitat antioxidant Cel?lules mononuclears Apoptosi Resveratrol |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Antioxidant compounds in wine and protective effect of provinol on mitochondrial coenzime Q and ATP production in hypertension |
Autor | |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Components antioxidants Vi Enzims Mitocondria ATP |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Antioxidants del vi i salut |
Autor | SALVADO, J. BLADE, C. AROLA, LL. |
Dades Font | Enologia Avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 2001 - V: - N: , Pg: 7-14 |
Descriptors | Antioxidant Vi Salut Radicals lliures Flavonoides |
Localització | 663.2 Eno |
Títol | Biological effects of resveratrol |
Autor | FREMONT, L. |
Dades Font | Life sciences ISSN: 0024-3205 (versi paper) - 2000 - V: 66- N: 8, Pg: 663-673 |
Descriptors | Resveratrol Vi Polifenols Antioxidant Arteriosclerosi Cancer |
Localització | C 15/91 |
Títol | Bouchons mis au banc d'essai!, Les. Embouteillage |
Autor | FOUCHOU-LAPEYRADE, M. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Janvier 2010 - V: 33- N: 2, Pg: 40-46 |
Descriptors | Tap Tap de suro Oxigen Antioxidant Dioxid de sofre Tap sintetic Tap alternatiu |
Títol | Caracterisation des proprietes oxydoreductrices de preparations commerciales de derives de levure a usage oenologique. Partie 2/2 |
Autor | KAHN, N. VIVAS DE GAULEJAC, N. VIVAS, N. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 24-26 |
Descriptors | Derivats Llevats Propietats oxidoreductives Oxidacio Antioxidant |
Títol | Cardiologos intentan explicar el efecto antioxidante del vino, Los |
Autor | GRANADA, J. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2010 - V: LXV- N: 3303, Pg: 567 |
Descriptors | Vi Antioxidant Salut |
Títol | Complementos dieteticos antioxidantes: evaluacion quimica y funcional |
Autor | GARRIDO, I. GOMEZ-CORDOVES, C. BARTOLOME, B. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2006 - V: - N: 373, Pg: 114-115 |
Descriptors | Complements dietetics Antioxidant Avaluacio quimica Avaluacio funcional |
Títol | Compuestos fenolicos del vino con capacidad antioxidante. Puesta a punto de metodos analiticos para estudios previos de biodisponibilidad |
Autor | MARTINEZ ORTEGA, M?.V. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2002 - V: II- N: 8, Pg: 69-73 |
Descriptors | Compostos fenolics Antioxidant Metodes analitics Biodisponibilitat |
Títol | Copper toxicity in Ceratophyllum demersum L. (Coontail), a free floating macrophyte: Response of antioxidant enzymes and antioxidants |
Autor | RAMA DEVI, S. PRASAD, M.N.V. |
Dades Font | Plant Science ISSN: 0168-9452 VOL 138 - 1998 - V: - N: 2, Pg: 157-165 |
Descriptors | Coure Metall Tiols |
Localització | C 13/61 |
Títol | Efectos en el flavor de las innovaciones en los equipos cerveceros y en el proceso (I) |
Autor | MEILGAARD, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2004 - V: XXIII- N: 190, Pg: 53-59 |
Descriptors | Cervesa Flavor Malta Malt Antioxidant Equips Sistema d'ebullicio per microones de Huppmann |
Títol | Effect of heavy metal ion excess on sunflower leaves: evidence for involvement of oxidate stress |
Autor | GALLEGO, S.M. BENAVIDES, M.P. TOMARO, M.L. |
Dades Font | Plant science ISSN: 0168-9452 - 1996 - V: - N: 121, Pg: 151-159 |
Descriptors | Metall pesant Gira-sol Antioxidant Estres oxidant |
Localització | C 9/110 |
Títol | Effect of pre-and/ or post fermentation addition of antioxidants like ascorbic acid or glutathione on fermentation, formation of volatile sulfur compounds and other substances causing off-flavours in wine |
Autor | RAUHUT, D. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 76-82 |
Descriptors | Fermentacio Antioxidant Acid ascorbic Compostos volatils |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Effects of yeast strain and of antioxidant level in the must on the aroma of young white wine |
Autor | MOIO, L. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 339-340 |
Descriptors | Llevats Aroma Vi blanc Antioxidant |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | El control analitico de los aditivos en los laboratorios de ensayo |
Autor | DORADO, M. SANCHEZ, A. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2010 - V: - N: 417, Pg: 131-133 |
Descriptors | Control analitic Additius alimentaris Laboratori d'assaig Colorants Conservant Antioxidant |
Títol | El vi: un aliment, una droga o potser un medicament? |
Autor | ASENSI MIRALLES, M. A. |
Dades Font | Metode ISSN: 1133-3987 - 2001 (primavera) - V: - N: 29, Pg: 37-39 |
Descriptors | Polifenols Antioxidant Vi Salut Trans-resveratrol |
Títol | Estudio comparativo de la actividad antioxidante de varios tipos de vino |
Autor | CANO LARIO, A. GUERRERO MARTINEZ, J.R. ACOSTA ECHEVERRIA, M. BANYON ARNAO, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero/Febrero 1999 - V: - N: 60, Pg: 45-52 |
Descriptors | Activitat antioxidant Cromofer Denominacio d'origen Vi Antioxidant |
Títol | Evaluacion de la actividad antioxidante de los vinos y su relacion con la composicion fenolica |
Autor | VILLA?O VALENCIA, D. FERNANDEZ PACHON, M.S. GARCIA PARRILLA, M.C. TRONCOSO, A. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 167-169 |
Descriptors | Antioxidant Vi Composicio fenolica |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Evidence of the specific benefits of wine consumption on human health- an update on the cardiovascular nd other physiological mechanisms |
Autor | STOCKLEY, C. S. |
Dades Font | Australian Grapegrower and Winemaker - March 2001 - V: - N: 446, Pg: 72-77 |
Descriptors | Malaties caridiovasculars Efecte positiu del vi Compostos fenolics Antioxidant Vi Salut Consum |
Localització | C 12/59 |
Títol | Extractos de uva y su contribucion en la conservacion de alimentos |
Autor | VILLANUEVA, S. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2014 - V: - N: 450, Pg: 67-71 |
Descriptors | Conservacio d'aliments Tecniques de conservacio d'aliments Tecniques de conservacio Extracte Raim Antioxidant Compostos antioxidants |
Títol | Factores que afectan a los niveles de resveratrol en el vino |
Autor | MARTINEZ, M?.V. GARCIA, M?.C. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 113-118 |
Descriptors | Nivell de resveratrol Resveratrol Vi Antioxidant |
Títol | Fast determination of procyanidins and other phenolic compounds in food samples by micellar electrokinetic chromatography using acidic buffers |
Autor | CIFUENTES, A. BARTOLOME, B. GOMEZ-CORDOVES, C. |
Dades Font | Electrophoresis ISSN: 0173-0835 - 2001 - V: 22- N: 8, Pg: 1561-1567 |
Descriptors | Procianidines Electroforesi capil?lar Antioxidant Catequines Epicatequines Cromatografia micelar electrocinetica |
Localització | C 15/107 |
Títol | Hydrophilic and lipophilic antioxidant capacities of commercial dietary antioxidant supplements |
Autor | GARRIDO, I. BARTOLOME, B. GOMEZ CORDOVES, C. |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 343-350 |
Descriptors | Suplements nutricionals Components antioxidants Antioxidant Capacitat antioxidant Propietats antioxidants Antioxidant lipidic |
Títol | Impact of N- and S-Fertilization of grapes vines on the concentration of the antioxidant glutathyione in leaves and berries |
Autor | RAUHUT, D. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section viticulture: viticulture and the consumer- N: Oral presentations: benefits and risks of alternative viticultural practices, Pg: 21-27 |
Descriptors | Fertilitzacio Vinya Raim Antioxidant Nitrogen Sofre |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Implicacion de los compuestos fenolicos de bajo peso molecular en el potencial antioxidante de vinos tintos espa?oles |
Autor | GONZALEZ-SANJOSE, M? L. RIVERO-PEREZ, M? D. MU?IZ, P. |
Dades Font | Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2008 - V: - N: 391, Pg: 88-91 |
Descriptors | Vi negre Antioxidants Vi espanyol Compostos fenolics Fenols Antioxidant Antioxidant fenolic |
Títol | Ingestion of cognac significantly increases plasma phenolic and ellagic acid concentrations and plasma antioxidant capacity in humans |
Autor | DURIEZ, P |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section wine and health: current and future wine and health information: the issues in perspective- N: Poster presentations: responsible communication of wine and health information, Pg: 358-369 |
Descriptors | Conyac Cognac Consum Plasma fenolic Plasma antioxidant Salut |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Investigation of total antioxidant status and phenolic antioxidants in Californian wines |
Autor | McCUSKER, C.A. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 373-377 |
Descriptors | Antioxidant Antioxidant fenolic Vi California |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Iron absorption and the iron binding and anti-oxidant properties of phytic acid |
Autor | MINIHANE, A.M. RIMBACH, G. |
Dades Font | International Journal of Food Science and Technology - 2002 - V: - N: 37, Pg: 741-748 |
Descriptors | Antioxidant DMT1 Absorcio Ferro Acid fitic MPT1 Radical lliure |
Localització | C 17/8 |
Títol | La dieta mediterrania reivindica el vi com aliment |
Autor | |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 1995 - V: - N: 31, Pg: 25 |
Descriptors | Vi Aliments Nutricio Salut Dieta mediterrania Antioxidant |
Títol | Los alimentos funcionales, a debate |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2006 - V: - N: 378, Pg: 60-67 |
Descriptors | Aliments funcionals Reglament Legislacio Investigacio Ingredients Innovacio Probiotics Marqueting Antioxidant Omega 3 |
Títol | Los antioxidantes de la uva y del vino: su papel bioquimico en el campo de la salud |
Autor | TORRE, M. C. de la |
Dades Font | Vinifera ISSN: 0328-7157 - 1996 - V: - N: 2, Pg: 57-60 |
Descriptors | Vi Raim Salut Antioxidant Nutricio |
Títol | Los antioxidantes de la uva y el vino |
Autor | TORRE, M. C. de la |
Dades Font | Vinifera ISSN: 0328-7157 VOL 1 - - V: - N: 5, Pg: 56-58 |
Descriptors | Antioxidant Vi Raim |
Títol | Mechanism of cardioprotection by resveratrol, a phenolic antioxidant present in red wine (Review) |
Autor | WU, JOSEPH M. WANG, ZHI-RONG HSIEH, TZE-CHEN BRUDER, JED L. ZOU, JIAN-GANG HUANG, YUAH-ZHU |
Dades Font | International Journal of molecular medicine - 2001 - V: - N: 8, Pg: 3-17 |
Descriptors | Resveratrol Vi negre LDL oxidacio Isquenia Plaquetes Paradoxa francesa Salut Malalties |
Localització | C 15/95 |
Títol | Nou estudi sobre l'accio cardiosaludable del vi |
Autor | |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 1995 - V: - N: 31, Pg: 26 |
Descriptors | Vi Salut Nutricio Antioxidant |
Títol | Peroxidacion lipidica y vino |
Autor | LASUNCION, M. A. |
Dades Font | II Foro Internacional "El vino ante el siglo XXI" - Gener 2002 - V: - N: , Pg: 2pp. |
Descriptors | Aterosclerosi Colesterol Antioxidant Most Vi Salut |
Localització | 178.1 For |
Títol | Propiedades antioxidantes del hidroxitirosol procedente d ela hoja de olivo (olea europaea L.) |
Autor | DE LA FUENTE, P et al. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2005 - V: Especial Jornada Alimentacion y Salud- N: 368, Pg: 134-139 |
Descriptors | Olivera Full Hidroxitirosol Antioxidant Oleuropeina |
Títol | Propiedades antioxidantes del vino y su evaluacion |
Autor | FERNANDEZ-PACHON, M.S. VILLANO, D. GARCIA-PARRILLA, M.C. TRONCOSO, A.M. |
Dades Font | Tecnologia del vino ISSN: 0212-1689 - Mayo-Junio 2001 - V: I- N: 1, Pg: 101-107 |
Descriptors | Propietats antioxidants Vi Antioxidant |
Títol | Specific structural determinants are responsible for the antioxidant activity and the cell cycle effects of resveratrol |
Autor | STIVALA, L.A. SAVIO, M. CARAFOLI, F. PERUCCA, P. BIANCHI, L. MAGAS, G. FORTI, L. PAGNONI, U.M. ALBINI, A. PROSPERI, E. VANNINI, V. |
Dades Font | Journal of biological chemistry ISSN: 0021-9258 - 2001 - V: 276- N: 25, Pg: 22586-94 |
Descriptors | Resveratrol Antioxidant Estructura |
Localització | C 15/93 |
Títol | Vino y enfermedades cardiovasculares: efectos antioxidantes y antiinflamatorios del consumo moderado de vino |
Autor | ESTRUCH, R. SACANELLA, E. ANTUNEZ, E. BADIA, E. CASALS, E. DEULOFEU, R. FERNANDEZ-SOLA, J. NICOLAS, J.M. ROTILIO, D. DE GAETANO, G. URBANO-MARQUEZ, A. |
Dades Font | II Foro Internacional "El vino ante el siglo XXI" - Gener 2002 - V: - N: , Pg: 2pp. |
Descriptors | Consum Vi Malalties cardiovasculars Antioxidant Antiinflamatori Efectes Salut |
Localització | 178.1 For |
Títol | Vino y salud |
Autor | I?ARRA, B. PARDAL, D. HERNANDEZ, I. TUEROS, I. GARCIA, M. NAVARRO, V. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2013 - V: Especial Monografico: Tecnologia para el sector de bebidas- N: 444, Pg: 73-76 |
Descriptors | Vi Salut Aliments funcionals Antioxidant |
Títol | Vinos sin alcohol: capacidad antioxidante y contribucion a la ingesta de antioxidantes de la dieta |
Autor | SAURA CALIXTO, F. ZURITA, J. DIAZ-RUBIO, M.E. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2011 - V: - N: 428, Pg: 93-97 |
Descriptors | Vi desalcoholitzat Antioxidant Nutricio Capacitat antioxidant |
Títol | Vitamina E y Vitamina C acopladas como sistema antioxidante lipidico natural |
Autor | ZEA, L. MEDINA, M. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Dicimebre 2006 - V: XXV- N: 218, Pg: 40-43 |
Descriptors | Vitamina E Vitamina C Antioxidant Antioxidant lipidic natural Antioxidant lipidic |
Títol | Winery solid residue revalorization into oil and antioxidant with nutraceutical properties by an enzime assisted process |
Autor | TOBAR, P. et al. |
Dades Font | Proceedings of the 3rd international specialised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 151-157 |
Descriptors | Extraccio enzimatica Llavor Extraccio d'oli Compostos fenolics Celler Industria vitivinicola Residus solids |
Localització | 504.05 GES |