Registres trobats: 5
Títol | Dosage du SO2 total dans les vins et les mouts. Essai collaboratif. |
Autor | GARCIA, M. |
Dades Font | FV - abril 1978 - V: - N: 663, Pg: 6 p. |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Most Dosificacio Dosatge Determinacio |
Localització | FV 663 |
Títol | Nuevas bebidas basadas en vino desalcoholizado: innovacion y desarrollo desde el consumidor |
Autor | I?ARRA, B. GARCIA, M. TUEROS, I. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2013 - V: - N: 447, Pg: 55-58 |
Descriptors | Noves begudes Vi desalcoholitzat Innovacio Desenvolupamen Consumidor |
Títol | Polymer production by Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus |
Autor | GARCIA, M. MARSHALL, V. M. E. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 70 - 1991 - V: - N: , Pg: 325-328 |
Descriptors | Bacteris Fermentacio Llet |
Localització | C 7/123 |
Títol | Statistique systematique au sujet des essais collaboratifs de methodes d'analyse. |
Autor | GARCIA, M. |
Dades Font | FV - mar? 1977 - V: - N: 622, Pg: 7 p. |
Descriptors | Metode Analisi Metodologia Vi |
Localització | FV 622 |
Títol | Vino y salud |
Autor | I?ARRA, B. PARDAL, D. HERNANDEZ, I. TUEROS, I. GARCIA, M. NAVARRO, V. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2013 - V: Especial Monografico: Tecnologia para el sector de bebidas- N: 444, Pg: 73-76 |
Descriptors | Vi Salut Aliments funcionals Antioxidant |