Registres trobats: 4
Títol | Estudio comparativo de la criomaceracion. Sobre la composicion porcentual en aromas de mostos y vinos de las variedades Airen y Macabeo |
Autor | BUENO, J.E. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2006 - V: LXI- N: 3110, Pg: 806-809 |
Descriptors | Criomaceracio Aroma Most Vi Airen Macabeu |
Títol | Evolucion del color en relacion con la extraccion de aromas durante la criomaceracion en mostos blancos. Efecto de la temperatura |
Autor | GOMEZ, M.J. GONZALEZ MIRET, M.L. HERNANZ, D. FERNANDEZ RECAMALES, M.A. VICARIO, I.M. HEREDIA, F.J. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 114-116 |
Descriptors | Color Aroma Criomaceracio Most blanc Temperatura |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Tecnologies per a la criogenitzacio i la criomaceracio |
Autor | RAVENTOS, M. |
Dades Font | ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2009 - V: 26- N: 86, Pg: 12-16 |
Descriptors | Vi Industria alimentaria Processament Conservacio d'aliments Tecnologia dels aliments Alta pressio hidrostatica |