Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Criomaceracio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Estudio comparativo de la criomaceracion. Sobre la composicion porcentual en aromas de mostos y vinos de las variedades Airen y Macabeo
Autor BUENO, J.E. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2006 - V: LXI- N: 3110, Pg: 806-809
Descriptors Criomaceracio Aroma Most Vi Airen Macabeu

Títol Evolucion del color en relacion con la extraccion de aromas durante la criomaceracion en mostos blancos. Efecto de la temperatura
Autor GOMEZ, M.J.   GONZALEZ MIRET, M.L.   HERNANZ, D.   FERNANDEZ RECAMALES, M.A.   VICARIO, I.M.   HEREDIA, F.J.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 114-116
Descriptors Color Aroma Criomaceracio Most blanc Temperatura
Localització 663.2 JOR

Títol Incidencia de la criomaceracion sobre el aroma de vinos blancos obtenidos de las variedades baladi, airen, montepila y pedro ximenez cultivadas en la DO Montilla-Moriles
Autor MOYANO CANYETE, L.   CANYETE VIDAURRETA, M. L.   PEREZ-CAMACHO, F.   MORENO VIGARA, J.   CORTES CARDO, B.   MEDINA CARNICER, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional - maig-juny 1998 - V: - N: 56, Pg: 56-61
Descriptors Aroma Criomaceracio Montilla-Moriles DO Vi blanc afruitat Varietats Pedro Ximenez Montepila Airen Baladi

Títol Tecnologies per a la criogenitzacio i la criomaceracio
Autor RAVENTOS, M.  
Dades Font ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2009 - V: 26- N: 86, Pg: 12-16
Descriptors Vi Industria alimentaria Processament Conservacio d'aliments Tecnologia dels aliments Alta pressio hidrostatica