Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Incidencia de la criomaceracion sobre el aroma de vinos blancos obtenidos de las variedades baladi, airen, montepila y pedro ximenez cultivadas en la DO Montilla-Moriles
Autor MOYANO CANYETE, L.   CANYETE VIDAURRETA, M. L.   PEREZ-CAMACHO, F.   MORENO VIGARA, J.   CORTES CARDO, B.   MEDINA CARNICER, M.  
Revista Viticultura Enologia Profesional
Numero 56
Mes maig-juny
Any 1998
Pàgina 56-61
Lloc
Descriptors Aroma   Criomaceracio   Montilla-Moriles DO   Vi blanc afruitat   Varietats   Pedro Ximenez   Montepila   Airen   Baladi  


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.