Registres trobats: 3
Títol | El color del zumo de naranja ( y II ) Aspectos fisicos |
Autor | MELENDEZ, A.J. VICARIO, I.M. HEREDIA,F.J. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2004 - V: XXIII- N: 186, Pg: 103-106 |
Descriptors | Suc de taronja Color Aspectes fisics Mesures del color |
Títol | El color del zumo de naranja (I): aspectos quimicos |
Autor | HEREDIA, F.J. MELENDEZ, A.J. VICARIO, I.M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2003 - V: XXII- N: 185, Pg: 55-59 |
Descriptors | Suc de taronja Color Aspectes quimics Carotenoides |
Títol | Evolucion del color en relacion con la extraccion de aromas durante la criomaceracion en mostos blancos. Efecto de la temperatura |
Autor | GOMEZ, M.J. GONZALEZ MIRET, M.L. HERNANZ, D. FERNANDEZ RECAMALES, M.A. VICARIO, I.M. HEREDIA, F.J. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 114-116 |
Descriptors | Color Aroma Criomaceracio Most blanc Temperatura |
Localització | 663.2 JOR |