Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
HPLC

Resultat de la cerca

Registres trobats: 106


Títol A Gas-liquid chromatographic method for analysis of phenolic acids in plants
Autor HOVART, R. J.   SENTER, S. D.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 1292-1295
Descriptors Cromatografia de gasos HPLC Analisi Fenols Acid Esters Plantes Espectrometria
Localització C 3/127

Títol A Rapid HPLC Method for Separation and Determination of Major Organic Acids in Grape Musts and Wines
Autor SCHNEIDER, A.   GERBI, V.   REDOGLIA, M.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1987 - V: 38- N: 2, Pg: 151-155
Descriptors HPLC Separacio Determinacio Acid organic Raim Most Vi
Localització C 21/50

Títol A Rapid Ion-Pair HPLC Procedure for the Determniation of Tyramine in Dairy Products
Autor REUVERS, T. B. A   MARTIN, M.   RAMOS, M.   JIMENEZ, R  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 51 - 1986 - V: - N: 1, Pg: 84-86
Descriptors Productes lactics Tiramina Cromatografia liquida d'alta resolucio
Localització C 7/95

Títol A Review of HPLC methods for the determination of selected biogenic amines in foods
Autor HURST, W. J.  
Dades Font Journal of Liquid Chromatography and Related Technologies ISSN: 0148-3919 VOL 13 - 1990 - V: - N: 1, Pg: 1-23
Descriptors Amines biogenes HPLC Cromatografia de liquids Analisi
Localització C 3/4

Títol An amproved sample preparation procedure for the analysis of major organic components in grape must and wine by high preformance liquid chromatography
Autor TROUSDALE, E.   RYU, D.   McCOORD, J. D.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 35 - 1984 - V: - N: 1, Pg: 28-29
Descriptors Most Vi Analisi HPLC Cromatografia de liquids Compostos organics Acid organic
Localització C 1/59

Títol Analisi HPLC-DAD e HPLC di polifenoli, oligosaccaridi e polisaccaridi in uve ( cv.sangiovese) e relativi vini
Autor MANCINI, P   ROMANI, A   BALDI, A   MULINACCI, N   VINCIERI, F, F  
Dades Font Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - dicembre 1996 - V: - N: XXV, Pg: 591-597
Descriptors Polifenols Ra?m Oligosacarids Polisacarids HPLC
Localització C 15/84

Títol Analisis de acidos organicos en zumos de frutas y vinos por CCF y HPLC
Autor ANTOLIN, M.   LUGAS, L  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia VOL 155 - 1984 - V: - N: , Pg: 27-31
Descriptors Vi Suc de fruita Acid organic Cromatografia en capa fina Cromatografia de liquids CCF HPLC
Localització C 2/31

Títol Analisis de flavonoles en vinos por HPLC
Autor MENDIOLA, J. A.   [et al.]  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1990 - V: - N: 11, Pg: 58-60
Descriptors Flavonols Analisi Vi HPLC Cromatografia de liquids Color

Títol Analisis por H.P.L.C. de aldehidos furanicos y compuestos fenolicos de bajo peso molecular. Aplicacion en vinos de crianza de la D.O.Ca Rioja envejecidos en barricas de roble de diferentes origenes
Autor MARTINEZ GARCIA, J.   BARUA GONZALEZ, M.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 228-230
Descriptors HPLC Analisi Aldehids furanics Compostos fenolics Vi Crian?a Rioja DOQ Barrica Botes Roure
Localització 663.2 JOR

Títol Analyse collaborative des acides organiques des mouts et des vins par HPLC. 1ere partie: Etude des differents protocoles experimentaux proposes
Autor TUSSEAU, D.   BENOIT, C.  
Dades Font FV - 1986 - V: - N: 800, Pg: 11 p.
Descriptors Acid organic Most Vi Constituents HPLC Cromatografia de liquids
Localització FV 800

Títol Analyse collaborative des acides organiques des mouts et des vins par HPLC.
Autor TUSSEAU, D.   BENOIT, C.  
Dades Font FV - 1986 - V: - N: 813, Pg: 16 p.
Descriptors Acid organic Most Vi Cromatografia de liquids HPLC Enzims
Localització FV 813

Títol Analyse des boissons spiritueuses d'origine viticole
Autor BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - novembre 1990 - V: - N: 880, Pg: 9 p.
Descriptors Analisi quimica Analisi sensorial Composicio Sucre Grau alcoholic Graduacio Acidesa Components volatils Begudes alcoholiques Compostos fenolics Determinacio Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos HPLC Espectrofotometria d'absorcio atomica
Localització FV 880

Títol Analysis of anthocyanins in Vitis vinifera wines and red coulors versus aging by HPLC and spectrophotometry
Autor McCLOSKEY, L. P.   YENGOYAN, L. S.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 32 - 1981 - V: - N: 4, Pg: 257-261
Descriptors Analisi Antocians Vi negre Vitis vinifera HPLC Cromatografia de liquids Cabernet sauvignon Espectrofotometria Envelliment
Localització C 3/51

Títol Analysis of anthocyanins in red fruits by use of HPLC/Spectral array detection
Autor VERSARI, A.   BARBANTI, D.   BIESENBRUCH, S.   FARNELL, P. J.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL IX - 1997 - V: - N: 2, Pg: 141-148
Descriptors Analisi antocianica Antocianins Deteccio HPLC Espectre Fruita

Títol Analysis of carbohydrates in sicilian doc wines by high performance liquid chromatography with evaporative light scattering detection
Autor LA PERA, L.   SI BELLA, G.   MAGNISI, R.   [et al.]  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 319-328
Descriptors Vi Sicilia Carbohidrats Analisi cromatografica HPLC

Títol Analysis of flavonols in wines by HPLC
Autor REVILLA, E.   ALONSO, E.   ESTRELLA, M.I.  
Dades Font Frontiers of Flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 711-725
Descriptors Flavonols Vi HPLC Cromatografia de liquids
Localització 663.253.5:543 INT

Títol Caracterizacion de compuestos fenolicos por HPLC en vinos olorosos comerciales de Jerez-Xeres-Sherry
Autor MONEDERO, L.   OLALLA, M.   QUESADA, J.J.   VILLALON, M.   LOPEZ GARCIA SERRANA, H.   LOPEZ MARTINEZ, C.  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Mayo 2000 - V: - N: 312, Pg: 109-114
Descriptors Compostos fenolics Vi de Xeres HPLC Cromatografia

Títol Caracterizacion del roble segun su origen y grado de tostado, mediante la utilizacion de GC y HPLC
Autor ARTAJONA, J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1991 - V: - N: 14, Pg: 61-72
Descriptors Botes Roure Vinificacio Envelliment Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids Maceracio Polifenols

Títol Compostos fenolics a pellofes de raim responsables del color i l'astringencia. Estudi comparatiu de les varietats bobal, garnatxa i tempranillo
Autor PARDO, M. T.   CLIMENT, M. D.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL 10 - 4t trimestre 1993 - V: - N: 28, Pg: 3-8
Descriptors Varietats Compostos fenolics Boval Garnatxa Garnacha Ull de llebre Tempranillo Composicio Analisi Cromatografia de liquids HPLC Raim

Títol Concentration changes in some volatiles through six stages of a spanish-style solera
Autor M. STAN KUNG  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 187-191
Descriptors Xeres Jerez Sherry Components volatils Espectrometria Aroma HPLC Solera California
Localització C 3/123

Títol Contribucion al analisis de depositos y de residuos de cinco fungicidas en uva y vino.
Autor ALONSO, A.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de loas alimentos ISSN: 0300-5755 - 1980 - V: - N: 116, Pg: 71-76
Descriptors Vi Most Fongs Fungicides Botrytis cinerea Podridura grisa Lluita biologica Malalties de la vinya Conservacio Vinificacio Analisi Cromatografia de gasos liquids Residus Brisa HPLC Botritis
Localització C 4/126

Títol Detection of lower organic acids in musts and wines by HPLC
Autor TEFECOVA, K.   CEPICKA, J.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Acid organic Most Vi HPLC Cromatografia liquida d'alta resolucio
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Detector evaporativo de dispersion de luz. Una herramienta versatil en el analisis de aceites y grasas
Autor VAZQUEZ, L.   TORE, A.   TORRES, C.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos. ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 385, Pg: 62-66
Descriptors HPLC Oli Deteccio Lipids

Títol Determinacio d'hidroxiaminofenacina (HAF) I Diaminofenacina (DAF) al Carbendazim tecnic per HPLC
Autor CASANELLES, J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1990 - V: - N: 10 (Nutri-Fitos'90), Pg: 107
Descriptors Hidroxiaminofenacina (HAF) Diaminofenacina (DAF) Carbendazim tecnic Fungicides Cromatografia de liquids

Títol Determinacio simultanea de compuestos fenolicos en plasma humano por HPLC
Autor MARTINEZ ORTEGA-M-V-   GARCIA PARRILLA, M.C.   TRONCOSO, A.M.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Compostos fenolics Plasma HPLC Cromatografia liquida d'alta resolucio
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Determinacion de trans-resveratrol en vino mediante micro-HPLC con deteccion fluorescente
Autor LOPEZ, R.   DUGO, P.   MONDELLO, L.   FERREIRA, V.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 165-167
Descriptors Vi Trans-resveratrol
Localització 663.2 (063) Con

Títol Determination and distribution of residues of quinoxyfen (a new fungicide) in grapes, pomace, must and wine by HPLC-UV and GC-MSD
Autor KHOSHAB, A et al  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analitique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 295-299
Descriptors Residus Quinoxifen Fungicides Raim Most Vi HPLC-UV GC-MSD
Localització 663.254 IN V

Títol Determination de l'acide D-malique , de l'acide L-malique et de l'acide DL-malique
Autor JUNGE, C.  
Dades Font FV - novembre 1990 - V: - N: 876, Pg: 6 p.
Descriptors Analisi Determinacio Identificacio Acid malic Acid L-malic Acid D-malic Acid DL-malic Vi Control de qualitat Cromatografia HPLC Metode enzimatic
Localització FV 876

Títol Determination des glucides dans les mouts, vins et champagnes par HPLC
Autor TUSSEAU, D.   BOUNIOL, C.  
Dades Font FV - 1984 - V: - N: 776, Pg: 23 p.
Descriptors Determinacio Vi Xampany Metode enzimatic HPLC Cromatografia de liquids Analisi Glucid
Localització FV 776

Títol Determination du glycerol et des glucides dans les mouts, vins et champagnes par chromatographie liquide haute performance : repetabilite, reproductibilite.
Autor TUSSEAU, D.   BENOIT, C.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 6 - 1986 - V: - N: , Pg: 559-577
Descriptors Glicerol Vi Most Cava Xampany Champagne HPLC Cromatografia Analisi Composicio Dosificacio Dosatge Sucre
Localització C 4/100

Títol Determination of Free Amino Acids in Wine by HPLC
Autor SANDERS, E.M.   OUGH, C.S.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1985 - V: 36- N: 1, Pg: 43-46
Descriptors Aminoacid HPLC Determinacio
Localització C 19/79

Títol Determination of Oligosaccharides (DP 1 - DP 8) in Samples with High Content of Salt and Organic Matter by Reversed Phase HPLC
Autor FRANCO, J.M.   GARRIDO, J.L.  
Dades Font Chromatographia ISSN: 0009-5893 - August 1987 - V: 23- N: 8, Pg: 557-560
Descriptors Oligosacarids DP 1 DP 8 Sal Materia organica HPLC
Localització C 21/49

Títol Determination of benzene and toluene in fruit juice by solid phase microextraction (SPME) and HPLC
Autor CLASADONTE, M.T.   GIUFFRIDE, R.   ZERBO, A.   CIRAOLO, L.  
Dades Font Rassegna Chimica - Settembre-Ottobre - V: - N: 5, Pg: 345-352
Descriptors Suc de fruita Benze Tolue Microextraccio en fase solida Determinacio
Localització C 14/20

Títol Determination of biogenic amines by RP-HPLC of the dabsyl derivates
Autor BOCKHARDT, A.   KRAUSE, I.   KLOSTERMEYER, H.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 203 - 1996 - V: - N: , Pg: 65-70
Descriptors Amines biogenes Determinacio RP-HPLC Aliments
Localització C 12/114

Títol Determination of molecular weight of polysaccharides in musts and wines by HPLC
Autor TORRE, M. C. de la   MARTI, M.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 3, Pg: 221-223
Descriptors Polisacarids Most Vi HPLC Pes molecular Macabeu Parellada Xarel.lo Vi escumos Metode xampanyes Metode tradicional Penedes
Localització C 4/103

Títol Determination of organic acids in wine by a two-step automatic solid phase extraction and HPLC
Autor BLOMBERG, S.   HOLMGREN, K.   ROERAADE, J.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 120-123
Descriptors Acid organic Vi Extraccio automatica en fase solida HPLC Cromatografia liquida
Localització 663.254 IN V

Títol Determination of the principal anionic components in wines and soft drinks, by ion interaction reversed-phase high-performance liquid chromatography
Autor GENNARO, M. C.   BERTOLO, P. L.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0378-4347 - 1989 - V: - N: 472, Pg: 433-440
Descriptors Vi Components anionics Cromatografia de liquids HPLC Analisi
Localització C 2/35

Títol Determination of wine amines by HPLC using automated precolumn derivatisation with o-phthalaldehyde and fluorescence detection
Autor LEHTONEN, P. ... [et al.]  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 - 1992 - V: - N: 194, Pg: 434-437
Descriptors Vi Amines biogenes Analisi HPLC Cromatografia de liquids Fluorescencia
Localització C 5/2

Títol Determination quantitative des principaux composants acides du vin par chromatographie liquide haute pression
Autor SCHNEYDER, J.   FLAK, W.  
Dades Font FV - mar? 1982 - V: - N: 749, Pg: 5 p.
Descriptors Acid Vi HPLC Determinacio Acid tartric Acid tartaric Acid malic Acid lactic Acid carboxilic Acid citric Acid fumaric Acid succinic
Localització FV 749

Títol Determination quantitative des sucres et des alcools derives de sucres dans le vin par chromatographie liquide haute pression.
Autor FLAK, W.  
Dades Font FV - mar? 1982 - V: - N: 748, Pg: 4 p.
Descriptors Sucre Alcohol Vi Cromatografia de liquids HPLC
Localització FV 748

Títol Determinazione delle catechine nei vini per HPLC
Autor STEFANO, R. Di   GARCIA MORUNO, E.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1986 - V: - N: 11, Pg: 37-39
Descriptors Catequines Vi HPLC Determinacio
Localització C 19/140

Títol Diferenciacion entre los cultivares Albarin Blanco y Blanco Lexitimo por sus perfiles fenologicos en HPLC-DAD
Autor MASA, A.   VILANOVA, M.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 241-243
Descriptors Alarin blanco HPLC Compostos fenolics
Localització 663.2 (063) Con

Títol Differenciation des mistelles d'avec les vins de liqueur doux: determination de l'acide citramalique par chromatographie en phase liquide haute performance.
Autor
Dades Font FV - mar? 1981 - V: - N: 732, Pg: 4 p.
Descriptors Licor Vi dol? Mistela Identificacio Analisi Dosificacio Dosatge Determinacio HPLC Cromatografia de liquids Acid citramalic
Localització FV 732

Títol Dosage des acides amines libres dans les vins par H.P.L.C. (Chromatographie liquide haute performance).
Autor DOUMERGUE, H.   DOUMERGUE, J.  
Dades Font FV - 1984 - V: - N: 785, Pg: 9 p.
Descriptors Dosificacio Dosatge Acid aminat Vi HPLC Cromatografia de liquids Constituents
Localització FV 785

Títol Dosage des acides tartrique, malique et citrique dans les mouts et les vins par chromatographie en phase liquide a haute pression
Autor AUGUSTE, M. H.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - maig 1980 - V: - N: 721, Pg: 4 p.
Descriptors Acid tartric Acid tartaric Acid malic Acid citric Analisi quimica Determinacio Identificacio Composicio Dosificacio Dosatge Vi Most Cromatografia de liquids HPLC Espectrofotometria
Localització FV 721

Títol Dosage des acides-phenols dans les vins par chromatographie en phase liquide a haute pression
Autor AUGUSTE, M. H.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - maig 1980 - V: - N: 723, Pg: 6 p.
Descriptors Cromatografia de liquids Acid Fenols Vi Analisi HPLC Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Composicio
Localització FV 723

Títol Dosage des amines biogenes dans les vins par H.P.L.C.
Autor TRICARD   CAZABEIL, J.M.  
Dades Font FV - abril 1990 - V: - N: 850, Pg: 10 p.
Descriptors Amines biogenes Vi Cromatografia de liquids HPLC Determinacio Identificacio Histamina
Localització FV 850

Títol Dosage du glucose, du fructose et du glycerol par chromatographie en phase liquide a haute pression .
Autor AUGUSTE, M. H.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - maig 1980 - V: - N: 722, Pg: 5 p.
Descriptors Vi Glucosa Fructosa Glicerol Sucre Reduccio Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids HPLC Analisi quimica Dosificacio Dosatge Identificacio Composicio Determinacio
Localització FV 722

Títol Dosage du glycerol dans les vins par chromatographie en phase liquide : comparaison avec differentes methodes
Autor GUIFFON, J. P... [et al.]  
Dades Font Annales des Falsifications de l'Expertise Chimique et Toxicologique ISSN: 0242-6110 VOL 73 - gener 1980 - V: - N: 782, Pg: 17-24
Descriptors Dosificacio Dosatge Glicerol Vi HPLC Analisi Cromatografia Metode enzimatic
Localització C 3/126

Títol Dosage du glycerol dans les vins par chromatographie en phase liquide
Autor GOIFFRON, J. P.   PORTAL, E.  
Dades Font FV - novembre 1979 - V: - N: 708, Pg: 4 p.
Descriptors Vi HPLC Analisi Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids Metode enzimatic Dosificacio Dosatge Identificacio
Localització FV 708

Títol Dosage du sorbitol dans les vins par HPLC
Autor GOIFFON, J. P.  
Dades Font FV - abril 1991 - V: - N: 894, Pg: 1 p.
Descriptors Sorbitol Vi Composicio Determinacio Analisi Identificacio HPLC Cromatografia
Localització FV 894

Títol Dosage par chromatographie liquide haute performance des principaux acides organiques du vin
Autor POLO, M. C.   BARAHONA, F.   CACERES, I.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 20 - 1986 - V: - N: 3, Pg: 175-187
Descriptors Cromatografia HPLC Acid organic Vi Analisi Composicio Identificacio Dosificacio Dosatge Acid
Localització C 4/79

Títol Effect of Vineyard Locations, Varieties, and Rootstocks on the Juice Amino Acid Composition of Several Cultivars
Autor OUGH C. S.   HUANG, Z.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 2, Pg: 135-139
Descriptors Most Vi Analisi Dosificacio Dosatge Aminoacid Cromatografia de liquids HPLC Varietats
Localització C 5/31

Títol Effects on Scotch whisky composition and flavour of maturation in oak casks with varying histories
Autor PIGGOTT, J.R. et al.  
Dades Font International Journal of Food Science and Technology ISSN: 1365-2621 - 1993 - V: - N: 28, Pg: 303-318
Descriptors Roure Whisky escoces Composicio Sabor Botes de roure HPLC Quercus alba Analisi sensorial Cromatografia de gasos
Localització C 17/52

Títol El proceso productivo de los jugos citricos y la determinacion de los aminoacidos libres por RP-HPLC en jugos frescos y concentrados como criterio de genuidad de los mismos
Autor GIRAUDO, M. et al.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero - Febrero 2004 - V: XLI- N: 350, Pg: 97-102
Descriptors Aminoacid lliure per RP-HPLC RP-HPLC Suc citric Amoni Taronja Llimona Qualitat Deteccio fluorimetrica

Títol Estimation rapide des constituants macromoleculaires des mouts et des vins par chromatographie liquide haute pression (CLHP) de tamisage moleculaire
Autor OLLIVIER, C.   LLAUBERES, R. M.   DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 20 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 119-123
Descriptors HPLC Most Polisacarids Proteines Cromatografia Refractometria Espectrometria Dosificacio Dosatge Vi Col.loide Tamisatge
Localització C 4/86

Títol Estudi del col.loides polisacarids en vins blancs
Autor MINGUEZ, S.   GONZALO, A.  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 1993 - V: - N: 27, Pg: 4-14
Descriptors Vi blanc Vi Polisacarids Raim Llevats Most Analisi Col.loide Clarificacio Cromatografia HPLC

Títol Estudio analitico comparativo de Whiskies importados segun su procedencia y anyos de envejecimiento
Autor CACERES, I.  
Dades Font Anales de Bromatologia ISSN: 0003-2492 VOL 23 - 1981 - V: - N: 2, Pg: 157-174
Descriptors Composicio Control de qualitat Elaboracio Whisky de segol Whisky de blat de moro Whisky bourbon Legislacio Graduacio Analisi Grau alcoholic Espectrofotometria HPLC Components volatils Envelliment Identificacio
Localització C 4/111

Títol Estudio de la madurez fenolica en extractos de pieles y semillas de uva: puesta a punto de un metodo de referencia basado en la tecnica de HPLC
Autor MU?OZ, S.   MESTRES, M.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 183-185
Descriptors Maduresa fenolica Raim Polifenols
Localització 663.2 (063) Con

Títol Estudio del aroma de los vinos de Tierra de Barros mediante separacion en fases por adicion de sales y cromatografia gas-liquido de la fase organica
Autor MARECA, I.   MAYNAR, J. I.   MESIAS, J. L.  
Dades Font Revista de agroquimica y tecnologia de alimentos ISSN: 0034-7698 VOL 20 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 240-246
Descriptors Aroma Vi blanc Components volatils Cromatografia de gasos HPLC Analisi Tierra de Barros Addicio Sal Identificacio
Localització C 3/134

Títol Estudio por HPLC de compuestos derivados del envejecimiento en bebidas alcoholicas destiladas y su relacion con los fraudes
Autor LLORIS, F.   CALDERON, L.   QUESADA, J.   VILLALON, M.   LOPEZ, M.C.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-079-5 - Mayo 2002 - V: XXIV Jornadas- N: , Pg: 411-424
Descriptors HPLC Compostos Envelliment Begudes alcoholiques
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Etude des catechines et des procyanidols de la grappe de raisin, du vin et d'autres derives de la vigne. A study of catechins and procyanidins of grape clusters, the wine and other by-products of the vine
Autor BOURZEIX, M.   WEILAND, D.   HEREDIA, N.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. - 1986 - V: - N: 669-670, Pg: 1171-1254
Descriptors Vi blanc Vi negre Vinificacio HPLC Cromatografia de liquids Catequines Procianidines Vinya Salut Consum Composicio Raim
Localització C 5/21

Títol Evaluation of wine aroma - science or art?
Autor CHISHOLM, M. G.  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 23 - hivern 1991 - V: - N: 4, Pg: 112-115
Descriptors Vi Analisi sensorial Roda d'aromes Aroma Identificacio HPLC Components volatils Tastador -a

Títol Evaluation statistique. Etude collaborative 1988/89. Determination de l'acide DL-Malique.
Autor
Dades Font FV - juny 1989 - V: - N: 834, Pg: 19 p.
Descriptors Estadistiques Acid DL-malic Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Vi Metode enzimatic HPLC Cromatografia de liquids
Localització FV 834

Títol Extraction and determination of biogenic amines in fermented sausages and other meat products used reversed-phase HPLC.
Autor STRAUB, Bernh (et. al.)  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 197 - 1993 - V: - N: , Pg: 230-232
Descriptors Amines biogenes HPLC Determinacio Aliments fermentats Analisi Cromatografia
Localització C 4/33

Títol Extraction of information on the chemical structure of monofunctional compounds from retention data in gas-liquid chromatography by pattern recognition methods
Autor HUBER, J. F. K.   REICH, G.  
Dades Font Analytica Chimica Acta ISSN: 0003-2670 VOL 122 - 1980 - V: - N: , Pg: 139-149
Descriptors Analisi multidimensional HPLC Cromatografia de gasos Identificacio Components volatils Informatica Automatitzacio Composicio Reconeixement de models Nombre atomic
Localització C 3/137

Títol Glycerol production by four common grape molds
Autor RAVJI R.G.   RODRIGUEZ S.B.   THORNTON R.T.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 77-82
Descriptors Glicerol Raim HPLC Cromatografia de liquids Fongs
Localització C 8/121

Títol Gradient RP-HPLC determination of free phenolic acids in wines and wine vinegard samples after SPE, with photodione array identification
Autor SAMANIDOU, V.F.   ANTONIOU, C.V.   PAPADOYANNIS, I.N.  
Dades Font Journal of Liquid Chromatography and Related Technologies ISSN: 1082-6076 - 2001 - V: 24- N: 14, Pg: 2161-2176
Descriptors Acid fenolic Vi Vinya Identificacio
Localització C 17/16

Títol HPLC Method for simultaneous determination of fungicides: carbendazim, metakaxyl, folpet and propiconazole in Must and Wine
Autor LOPEZ, L.F.   LOPEZ, A.G.   RIBA, M.V.  
Dades Font Journal of Agriculture and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 - 1989 - V: 37- N: 3, Pg: 684-687
Descriptors Vi Most HPLC Metode d'analisi Fungicides Carbendazim Metalaxil Folpet Most Vi Cromatografia liquida d'alta resolucio
Localització C 12/63

Títol HPLC Separation and Characterization of Flavonols in the Skins of Vitis vinifera var. Cinsault
Autor CHEYNIER, V.   RIGAUD, J.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1986 - V: 37- N: 4, Pg: 248-251
Descriptors HPLC Separacio Caracteritzacio Flavonols Pell Vitis vinifera var. cinsault
Localització C 24/11

Títol HPLC Separation of Benzoic and Hydroxycinnamic Acids in Wines
Autor GARCIA BARROSO, C.   CELA TORRIJOS, R.   PEREZ-BUSTAMANTE, J.A.  
Dades Font Chromatographia ISSN: 0009-5893 - May 1983 - V: 17- N: 5, Pg: 249-252
Descriptors HPLC Separacio Acid benzoic Acid hidroxicinamic Vi
Localització C 20/56

Títol HPLC for the Separation and Determination of Phenolic Compounds in Plant Cell Walls
Autor HARTLEY, R.D.  
Dades Font High Performance Liquid Chromatography in Plant Sciences - 1987 - V: 5- N: , Pg: 92-103
Descriptors HPLC Separacio Determinacio Compostos fenolics Paret cel?lular
Localització C 21/38

Títol High-pressure liquid chromatographic separation of authocyanins of Vitis vinifera
Autor NAGEL, C. W.   WULF, L. W.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 42-49
Descriptors Cromatografia de gasos Vitis vinifera HPLC Pigment Cabernet sauvignon Raim Antocians Hidrolisi
Localització C 4/14

Títol Hydroxycinnamates of vitis vinifera : sensory assessment in relation to bitterness in white wines
Autor VERETTE, E.   NOBLE, A. C.   SOMERS, T. C.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 45 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 267-272
Descriptors Hidroxicinamat Vitis vinifera Vi blanc HPLC Enzims Analisi sensorial Amargor Acid tartric Acid tartaric Cromatografia de gasos Gust
Localització C 2/91

Títol Influence of galvanic field on Saccharomyces cerevisiae in grape must fermentation, The
Autor BEROVIC, M.   POTOCNIK, M.   STRUS, J.  
Dades Font Vitis. Journal of Grapevine Research ISSN: 0042-7500 - 2008 - V: 47- N: 2, Pg: 117-122
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Sauvignon blanc Vi HPLC GC Glicerol Acid lactic ADN DNA

Títol Influence of some technological practices on the quantity of resveratrol in wine
Autor CASTELLARI, M.   SPINABELLI, U.   RIPONI, C.   AMATI, A.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 1431-4630 VOL 206 - 1998 - V: - N: 3, Pg: 151-155
Descriptors Resveratrol Vi Cromatografia de liquids HPLC
Localització C 14/63

Títol Inter-laboratory studies on precision characteristics of analytical methods. Determination of biogenic amines in fish and fishproducts -HPLC - method
Autor FEIER, U.   GO?TSCH, P. H.  
Dades Font Archiv fur Lebensmittelhygiene VOL 44 - novembre-desembre 1993 - V: - N: , Pg: 134-135
Descriptors Amines biogenes Cromatografia liquida d'alta resolucio Determinacio
Localització C 7/103

Títol Interazione polifenoli- scorze di lievito
Autor UMMARINO, I.   GARCIA MORUNO, E.   DI STEFANO, R.  
Dades Font Rivista di Viticoltura e di Enologia ISSN: 0370-7865 - 2001 - V: LIV- N: 4, Pg: 37-46
Descriptors Polifenols Llevats Analisi espectrofotometrica HPLC Cromatografia liquida d'alta resolucio

Títol Isolation and HPLC determination of amines in wine
Autor LEHTONEN, P.  
Dades Font Z Lebensm Unters Forsch - 1986 - V: - N: 183, Pg: 177-181
Descriptors HPLC Amines Vi Determinacio
Localització C 19/104

Títol Isolation and HPLC determination of amines in wine
Autor LEHTONEN, P.  
Dades Font Z Lebensm Unters Forsch - 1986 - V: - N: 183, Pg: 177-181
Descriptors HPLC Amines Vi Determinacio
Localització C 19/130

Títol La cromatografia liquida ad alta risoluzione (HPLC) nel controllo di alcuni indici di qualita dei vini
Autor SILVA, A.   COLAGRANDE, O.  
Dades Font Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - abril 1987 - V: - N: , Pg: 81-96
Descriptors Cromatografia liquida d'alta resolucio Vi Qualitat
Localització C 6/91

Títol La cromatografia liquida en enologia
Autor PALMA LOVILLO, M.   GUILLEN SANCHEZ, D.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r Semestre 2011 - V: 28- N: 93, Pg: 13-19
Descriptors Cromatografia liquida HPLC Analisi enologica

Títol Levaduras No-Saccharomyces de adicion exogena para crianza sobre lias
Autor PALOMERO, F.   BENITO, S.   MORATA, A.   CALDERON, F.   SUAREZ, J.A.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 41-43
Descriptors Llevats Saccharomyces Schizosaccharomyces Polisacarids HPLC
Localització 663.2 (063) Con

Títol Lipid and fatty acid compositions of different grape types
Autor GALLANDER, J. F.   PENG, A. C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 24-27
Descriptors Raim Acids grassos Lipids Vitis vinifera Varietats Identificacio Cromatografia Cromatografia de gasos HPLC Vitis labrusca
Localització C 3/132

Títol Liquid chromatographic assay of ascorbic acid, niacinamide, pyridoxine, thiamine and ribo/lavin in multivitamin-mineral preparations
Autor FUK-LUEN LAM ... (et al)  
Dades Font Journal of Association Official Analitycal Chemistry VOL 67 - 1984 - V: - N: 5, Pg: 1007-1011
Descriptors Cromatografia de liquids HPLC Analisi Control de qualitat Vitamina Aigua Soluble Composicio
Localització C 5/4

Títol Methodes d'analyse des boissons spiritueuses d'origine viticole
Autor BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - juliol 1990 - V: - N: 867, Pg: 12 p.
Descriptors Begudes alcoholiques Analisi Composicio Cromatografia HPLC
Localització FV 867

Títol Metodo de analisis de los aminoacidos libres y del ion amonio en vinos y mostos, por HPLC tras derivatizacion con etoximetilenmalonato de dietilo (EMMDE)
Autor CHICON, R.   HERMOSIN, I.   CABEZUDO, M?.D.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 0212-1689 - Mayo-Junio 2001 - V: I- N: 1, Pg: 95-100
Descriptors HPLC Analisi Aminoacid lliure Io amoni Vi Most EMMDE Etoximetilemalonat de dietil

Títol Metodo mejorado para la determinacion de aminas biogenas en mostos y vinos mediante extraccion en fase solida, derivatizacion con AQC y HPLC fase reserva
Autor PE?A GALLEGO, A.   HERNANDEZ, P.   CACHO, J.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 408-410
Descriptors Amines biogenes Most Vi SPE AQC
Localització 663.2 (063) Con

Títol Micro method for the identification of proanthocyanidin using thiolysis monitored by high-performance liquid chromatography.
Autor PEREZ-ILZARBE, J.   RICARDO, J. M.   RIGAUD, J.   CHEYNIER, V.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 540 - 1991 - V: - N: , Pg: 401-405
Descriptors Cromatografia de gasos HPLC Analisi Identificacio Proantocianidina Hidrolisi Acid carboxilic Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre
Localització C 6/47

Títol On-line HPLC photodiode array detection and OPA derivatization for partial identification of small peptides from white wine
Autor BARTOLOME, B.   MORENO-ARRIBAS, V.   PUEYO, E.   POLO, C.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 45 - 1997 - V: - N: 9, Pg: 3374-3381
Descriptors Vi Peptid
Localització C 15/5

Títol On-line dialysis with HPLC for the automated preparations and analysis of small molecules such as amino acids, sugars and orgnic acids in grape juice, musts and wines
Autor LINGET, C. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 524-527
Descriptors HPLC Aminoacid Sucre Acid organic Analisi molecular Most Vi
Localització 663.254 IN V

Títol Ottimizzazione della separazione per HPLC di acidi fenolici e catechine: applicazione ai mosti d?uva
Autor ROSSI, M.   POMPEI, C.  
Dades Font Rivista di viticoltura e di enologia - 1987 - V: - N: 1, Pg: 24-38
Descriptors HPLC Acid fenolic Catequines Most
Localització C 21/51

Títol Parentage analysis and characterization of some italian vitis vinifera crosses
Autor MALOSSINI, U.   GRANDO, M.S.   ROCANDOR, I.   MATTIVI, F.  
Dades Font Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 1- N: , Pg: 139-145
Descriptors Microsatel?lit Varietats de raim Antocianins HPLC Italia
Localització 634.804 INT

Títol Phenols HPLC analysis by direct injection of sherry wine vinegar
Autor GARCIA PARRILLA, C.   HEREDIA, F.J.   TRONCOSO, A.M.  
Dades Font Journal of Liquid Chromatography and Related Technologies ISSN: 1082-6076 - 1996 - V: 19- N: 2, Pg: 247-258
Descriptors Fenols HPLC Analisi Vinagre de vi
Localització C 17/15

Títol Problematica del analisis de antocianinas en uvas tintas frente a la diferenciacion varietal
Autor REVILLA GARCIA, E.   MARTIN ORTEGA, G.   RYAN MURUA, J.M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre/Diciembre 1998 - V: - N: 58, Pg: 50-62
Descriptors Antocianines Diferenciacio varietal Extraccio HPLC Raim negre

Títol Proline and arginine accumulation in developing berries of Vitis Vinifera L. in Australian vineyards: Influence of vine cultivar, berry maturity and tissue type.
Autor STINES, A.P.   GRUBB, J.   GOCKOWIAK, H.   HENSCHKE, P.A.   HOJ, P.B.   HEESWIJCK, R. VAN  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research - 2000 - V: - N: 6, Pg: 150-158
Descriptors Prolina Arginina Aminoacid Desenvolupament del fruit Metabolisme Vinya Vitis vinifera Cromatografia liquida d'alta resolucio HPLC
Localització C 12/45

Títol Recherche de l'Azothydrate de Sodium dans les vins par HPLC.
Autor JUNGE, CH   SPADINGER, CH  
Dades Font FV - 1986 - V: - N: 808, Pg: 3 p.
Descriptors Vi Analisi Constituents HPLC Cromatografia de liquids Acid azothidric
Localització FV 808

Títol Rectified concentrated grape must : HPLC analysis of phenolic substances and hydroxymethylfurfural
Autor POMPEI, C.   ROSSI, M.   BAROZZI, E  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 51 - 1986 - V: - N: 6, Pg: 1498-1500
Descriptors Most concentrat rectificat Analisi HPLC Cromatografia de liquids Compostos fenolics Hidroximetilfurfural
Localització C 2/75

Títol Simultane Bestimmung von L-Ascorbins§ure und D-Isoascorbins§ure mittels HPLC in Wein und Bier
Autor SEIFFERT, B.   SWACZYMA, H.   SCHAEFER, I.  
Dades Font Deutsche Lebensmittel-Rundschau ISSN: 0012-0413 VOL 88 - 1992 - V: - N: 2, Pg: 38-40
Descriptors HPLC Vi Cervesa Acid ascorbic
Localització C 12/79

Títol Some pehnolic acid and flavanols en sivereal autochthoniy Croatian wines determined by high performance liquid chromatography (hplc)
Autor BUDIC-LETO, I.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 397-402
Descriptors Acid fenolic Flavonols Vi Croacia Cromatografia liquida
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Study of phenolic compounds in aleatico grapes dried in a forced air tunnel
Autor FRANGIPANE, M.   CECCARELLI, A.   MENCARELLI, F.   ANELLI, G.  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: 19- N: 2, Pg: 203-208
Descriptors Compostos fenolics Raim HPLC Antocianins

Títol Tecnicas analiticas en el control de calidad y caracterizacion de la sidra natural asturiana
Autor PICINELLI, A.   SUAREZ, B.   MORENO, J.   CASO RODRIGUEZ, L.M?.  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2000 - V: - N: 315, Pg: 129-136
Descriptors Sidra Caracteritzacio Parametres globals HPLC CG-FID PCR Control de qualitat Qualitat Tecniques analitiques

Títol The Determination of Anthocynins in Aging Red Wines: Comparison of HPLC and Spectral Methods
Autor BAKKER, J.   PRESTON, N.W.   TIMBERLAKE, C.F.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1986 - V: 37- N: 2, Pg: 121-126
Descriptors Antocianins Vi negre Envelliment HPLC Metodes espectrals
Localització C 19/118

Títol Trace-level determination of polar phenolic compounds in aqueons samples by high-performance liquid chromatography and on-line preconcentration on porons graphitic carbon
Autor HENNION, M. C.   COQUART, V.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1992 - V: - N: 600, Pg: 195-201
Descriptors Compostos fenolics HPLC Determinacio Cromatografia de liquids
Localització C 2/83

Títol Ultrasensitive detection for capillary zone electrophoresis using lasser -induced capillary vibration.
Autor WU, J.   ODAKE, T.   KITAMORI, T.   SAWADA, T.  
Dades Font Analytical chemistry. ISSN: 0003-2700 VOL 63 - octubre 1991 - V: - N: 20, Pg: 2216-2218
Descriptors Metode fototermic Electroforesi de zona capil.lar Metode de vibracio capil.lar induida per laser HPLC Cromatografia de liquids Analisi
Localització C 4/66

Títol White Wine Phenolics: Varietal and Processing Differences as Shown by HPLC
Autor SINGLETON, V.L.   TROUSDALE, E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1983 - V: 34- N: 1, Pg: 27-34
Descriptors Vi blanc Fenols HPLC
Localització C 20/59