Registres trobats: 106
Títol | A Gas-liquid chromatographic method for analysis of phenolic acids in plants |
Autor | HOVART, R. J. SENTER, S. D. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 1292-1295 |
Descriptors | Cromatografia de gasos HPLC Analisi Fenols Acid Esters Plantes Espectrometria |
Localització | C 3/127 |
Títol | A Rapid HPLC Method for Separation and Determination of Major Organic Acids in Grape Musts and Wines |
Autor | SCHNEIDER, A. GERBI, V. REDOGLIA, M. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1987 - V: 38- N: 2, Pg: 151-155 |
Descriptors | HPLC Separacio Determinacio Acid organic Raim Most Vi |
Localització | C 21/50 |
Títol | A Rapid Ion-Pair HPLC Procedure for the Determniation of Tyramine in Dairy Products |
Autor | REUVERS, T. B. A MARTIN, M. RAMOS, M. JIMENEZ, R |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 51 - 1986 - V: - N: 1, Pg: 84-86 |
Descriptors | Productes lactics Tiramina Cromatografia liquida d'alta resolucio |
Localització | C 7/95 |
Títol | A Review of HPLC methods for the determination of selected biogenic amines in foods |
Autor | HURST, W. J. |
Dades Font | Journal of Liquid Chromatography and Related Technologies ISSN: 0148-3919 VOL 13 - 1990 - V: - N: 1, Pg: 1-23 |
Descriptors | Amines biogenes HPLC Cromatografia de liquids Analisi |
Localització | C 3/4 |
Títol | An amproved sample preparation procedure for the analysis of major organic components in grape must and wine by high preformance liquid chromatography |
Autor | TROUSDALE, E. RYU, D. McCOORD, J. D. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 35 - 1984 - V: - N: 1, Pg: 28-29 |
Descriptors | Most Vi Analisi HPLC Cromatografia de liquids Compostos organics Acid organic |
Localització | C 1/59 |
Títol | Analisi HPLC-DAD e HPLC di polifenoli, oligosaccaridi e polisaccaridi in uve ( cv.sangiovese) e relativi vini |
Autor | MANCINI, P ROMANI, A BALDI, A MULINACCI, N VINCIERI, F, F |
Dades Font | Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - dicembre 1996 - V: - N: XXV, Pg: 591-597 |
Descriptors | Polifenols Ra?m Oligosacarids Polisacarids HPLC |
Localització | C 15/84 |
Títol | Analisis de acidos organicos en zumos de frutas y vinos por CCF y HPLC |
Autor | ANTOLIN, M. LUGAS, L |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia VOL 155 - 1984 - V: - N: , Pg: 27-31 |
Descriptors | Vi Suc de fruita Acid organic Cromatografia en capa fina Cromatografia de liquids CCF HPLC |
Localització | C 2/31 |
Títol | Analisis de flavonoles en vinos por HPLC |
Autor | MENDIOLA, J. A. [et al.] |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1990 - V: - N: 11, Pg: 58-60 |
Descriptors | Flavonols Analisi Vi HPLC Cromatografia de liquids Color |
Títol | Analisis por H.P.L.C. de aldehidos furanicos y compuestos fenolicos de bajo peso molecular. Aplicacion en vinos de crianza de la D.O.Ca Rioja envejecidos en barricas de roble de diferentes origenes |
Autor | MARTINEZ GARCIA, J. BARUA GONZALEZ, M. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 228-230 |
Descriptors | HPLC Analisi Aldehids furanics Compostos fenolics Vi Crian?a Rioja DOQ Barrica Botes Roure |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Analyse collaborative des acides organiques des mouts et des vins par HPLC. 1ere partie: Etude des differents protocoles experimentaux proposes |
Autor | TUSSEAU, D. BENOIT, C. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 800, Pg: 11 p. |
Descriptors | Acid organic Most Vi Constituents HPLC Cromatografia de liquids |
Localització | FV 800 |
Títol | Analyse collaborative des acides organiques des mouts et des vins par HPLC. |
Autor | TUSSEAU, D. BENOIT, C. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 813, Pg: 16 p. |
Descriptors | Acid organic Most Vi Cromatografia de liquids HPLC Enzims |
Localització | FV 813 |
Títol | Analyse des boissons spiritueuses d'origine viticole |
Autor | BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - novembre 1990 - V: - N: 880, Pg: 9 p. |
Descriptors | Analisi quimica Analisi sensorial Composicio Sucre Grau alcoholic Graduacio Acidesa Components volatils Begudes alcoholiques Compostos fenolics Determinacio Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos HPLC Espectrofotometria d'absorcio atomica |
Localització | FV 880 |
Títol | Analysis of anthocyanins in Vitis vinifera wines and red coulors versus aging by HPLC and spectrophotometry |
Autor | McCLOSKEY, L. P. YENGOYAN, L. S. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 32 - 1981 - V: - N: 4, Pg: 257-261 |
Descriptors | Analisi Antocians Vi negre Vitis vinifera HPLC Cromatografia de liquids Cabernet sauvignon Espectrofotometria Envelliment |
Localització | C 3/51 |
Títol | Analysis of anthocyanins in red fruits by use of HPLC/Spectral array detection |
Autor | VERSARI, A. BARBANTI, D. BIESENBRUCH, S. FARNELL, P. J. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL IX - 1997 - V: - N: 2, Pg: 141-148 |
Descriptors | Analisi antocianica Antocianins Deteccio HPLC Espectre Fruita |
Títol | Analysis of carbohydrates in sicilian doc wines by high performance liquid chromatography with evaporative light scattering detection |
Autor | LA PERA, L. SI BELLA, G. MAGNISI, R. [et al.] |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 319-328 |
Descriptors | Vi Sicilia Carbohidrats Analisi cromatografica HPLC |
Títol | Analysis of flavonols in wines by HPLC |
Autor | REVILLA, E. ALONSO, E. ESTRELLA, M.I. |
Dades Font | Frontiers of Flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 711-725 |
Descriptors | Flavonols Vi HPLC Cromatografia de liquids |
Localització | 663.253.5:543 INT |
Títol | Caracterizacion de compuestos fenolicos por HPLC en vinos olorosos comerciales de Jerez-Xeres-Sherry |
Autor | MONEDERO, L. OLALLA, M. QUESADA, J.J. VILLALON, M. LOPEZ GARCIA SERRANA, H. LOPEZ MARTINEZ, C. |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Mayo 2000 - V: - N: 312, Pg: 109-114 |
Descriptors | Compostos fenolics Vi de Xeres HPLC Cromatografia |
Títol | Caracterizacion del roble segun su origen y grado de tostado, mediante la utilizacion de GC y HPLC |
Autor | ARTAJONA, J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1991 - V: - N: 14, Pg: 61-72 |
Descriptors | Botes Roure Vinificacio Envelliment Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids Maceracio Polifenols |
Títol | Compostos fenolics a pellofes de raim responsables del color i l'astringencia. Estudi comparatiu de les varietats bobal, garnatxa i tempranillo |
Autor | PARDO, M. T. CLIMENT, M. D. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL 10 - 4t trimestre 1993 - V: - N: 28, Pg: 3-8 |
Descriptors | Varietats Compostos fenolics Boval Garnatxa Garnacha Ull de llebre Tempranillo Composicio Analisi Cromatografia de liquids HPLC Raim |
Títol | Concentration changes in some volatiles through six stages of a spanish-style solera |
Autor | M. STAN KUNG |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 187-191 |
Descriptors | Xeres Jerez Sherry Components volatils Espectrometria Aroma HPLC Solera California |
Localització | C 3/123 |
Títol | Contribucion al analisis de depositos y de residuos de cinco fungicidas en uva y vino. |
Autor | ALONSO, A. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de loas alimentos ISSN: 0300-5755 - 1980 - V: - N: 116, Pg: 71-76 |
Descriptors | Vi Most Fongs Fungicides Botrytis cinerea Podridura grisa Lluita biologica Malalties de la vinya Conservacio Vinificacio Analisi Cromatografia de gasos liquids Residus Brisa HPLC Botritis |
Localització | C 4/126 |
Títol | Detection of lower organic acids in musts and wines by HPLC |
Autor | TEFECOVA, K. CEPICKA, J. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Acid organic Most Vi HPLC Cromatografia liquida d'alta resolucio |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Detector evaporativo de dispersion de luz. Una herramienta versatil en el analisis de aceites y grasas |
Autor | VAZQUEZ, L. TORE, A. TORRES, C. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos. ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 385, Pg: 62-66 |
Descriptors | HPLC Oli Deteccio Lipids |
Títol | Determinacio d'hidroxiaminofenacina (HAF) I Diaminofenacina (DAF) al Carbendazim tecnic per HPLC |
Autor | CASANELLES, J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1990 - V: - N: 10 (Nutri-Fitos'90), Pg: 107 |
Descriptors | Hidroxiaminofenacina (HAF) Diaminofenacina (DAF) Carbendazim tecnic Fungicides Cromatografia de liquids |
Títol | Determinacio simultanea de compuestos fenolicos en plasma humano por HPLC |
Autor | MARTINEZ ORTEGA-M-V- GARCIA PARRILLA, M.C. TRONCOSO, A.M. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Compostos fenolics Plasma HPLC Cromatografia liquida d'alta resolucio |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Determinacion de trans-resveratrol en vino mediante micro-HPLC con deteccion fluorescente |
Autor | LOPEZ, R. DUGO, P. MONDELLO, L. FERREIRA, V. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 165-167 |
Descriptors | Vi Trans-resveratrol |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Determination and distribution of residues of quinoxyfen (a new fungicide) in grapes, pomace, must and wine by HPLC-UV and GC-MSD |
Autor | KHOSHAB, A et al |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analitique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 295-299 |
Descriptors | Residus Quinoxifen Fungicides Raim Most Vi HPLC-UV GC-MSD |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Determination de l'acide D-malique , de l'acide L-malique et de l'acide DL-malique |
Autor | JUNGE, C. |
Dades Font | FV - novembre 1990 - V: - N: 876, Pg: 6 p. |
Descriptors | Analisi Determinacio Identificacio Acid malic Acid L-malic Acid D-malic Acid DL-malic Vi Control de qualitat Cromatografia HPLC Metode enzimatic |
Localització | FV 876 |
Títol | Determination des glucides dans les mouts, vins et champagnes par HPLC |
Autor | TUSSEAU, D. BOUNIOL, C. |
Dades Font | FV - 1984 - V: - N: 776, Pg: 23 p. |
Descriptors | Determinacio Vi Xampany Metode enzimatic HPLC Cromatografia de liquids Analisi Glucid |
Localització | FV 776 |
Títol | Determination du glycerol et des glucides dans les mouts, vins et champagnes par chromatographie liquide haute performance : repetabilite, reproductibilite. |
Autor | TUSSEAU, D. BENOIT, C. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 6 - 1986 - V: - N: , Pg: 559-577 |
Descriptors | Glicerol Vi Most Cava Xampany Champagne HPLC Cromatografia Analisi Composicio Dosificacio Dosatge Sucre |
Localització | C 4/100 |
Títol | Determination of Free Amino Acids in Wine by HPLC |
Autor | SANDERS, E.M. OUGH, C.S. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1985 - V: 36- N: 1, Pg: 43-46 |
Descriptors | Aminoacid HPLC Determinacio |
Localització | C 19/79 |
Títol | Determination of Oligosaccharides (DP 1 - DP 8) in Samples with High Content of Salt and Organic Matter by Reversed Phase HPLC |
Autor | FRANCO, J.M. GARRIDO, J.L. |
Dades Font | Chromatographia ISSN: 0009-5893 - August 1987 - V: 23- N: 8, Pg: 557-560 |
Descriptors | Oligosacarids DP 1 DP 8 Sal Materia organica HPLC |
Localització | C 21/49 |
Títol | Determination of benzene and toluene in fruit juice by solid phase microextraction (SPME) and HPLC |
Autor | CLASADONTE, M.T. GIUFFRIDE, R. ZERBO, A. CIRAOLO, L. |
Dades Font | Rassegna Chimica - Settembre-Ottobre - V: - N: 5, Pg: 345-352 |
Descriptors | Suc de fruita Benze Tolue Microextraccio en fase solida Determinacio |
Localització | C 14/20 |
Títol | Determination of biogenic amines by RP-HPLC of the dabsyl derivates |
Autor | BOCKHARDT, A. KRAUSE, I. KLOSTERMEYER, H. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 203 - 1996 - V: - N: , Pg: 65-70 |
Descriptors | Amines biogenes Determinacio RP-HPLC Aliments |
Localització | C 12/114 |
Títol | Determination of molecular weight of polysaccharides in musts and wines by HPLC |
Autor | TORRE, M. C. de la MARTI, M. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 3, Pg: 221-223 |
Descriptors | Polisacarids Most Vi HPLC Pes molecular Macabeu Parellada Xarel.lo Vi escumos Metode xampanyes Metode tradicional Penedes |
Localització | C 4/103 |
Títol | Determination of organic acids in wine by a two-step automatic solid phase extraction and HPLC |
Autor | BLOMBERG, S. HOLMGREN, K. ROERAADE, J. |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 120-123 |
Descriptors | Acid organic Vi Extraccio automatica en fase solida HPLC Cromatografia liquida |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Determination of the principal anionic components in wines and soft drinks, by ion interaction reversed-phase high-performance liquid chromatography |
Autor | GENNARO, M. C. BERTOLO, P. L. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0378-4347 - 1989 - V: - N: 472, Pg: 433-440 |
Descriptors | Vi Components anionics Cromatografia de liquids HPLC Analisi |
Localització | C 2/35 |
Títol | Determination of wine amines by HPLC using automated precolumn derivatisation with o-phthalaldehyde and fluorescence detection |
Autor | LEHTONEN, P. ... [et al.] |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 - 1992 - V: - N: 194, Pg: 434-437 |
Descriptors | Vi Amines biogenes Analisi HPLC Cromatografia de liquids Fluorescencia |
Localització | C 5/2 |
Títol | Determination quantitative des principaux composants acides du vin par chromatographie liquide haute pression |
Autor | SCHNEYDER, J. FLAK, W. |
Dades Font | FV - mar? 1982 - V: - N: 749, Pg: 5 p. |
Descriptors | Acid Vi HPLC Determinacio Acid tartric Acid tartaric Acid malic Acid lactic Acid carboxilic Acid citric Acid fumaric Acid succinic |
Localització | FV 749 |
Títol | Determination quantitative des sucres et des alcools derives de sucres dans le vin par chromatographie liquide haute pression. |
Autor | FLAK, W. |
Dades Font | FV - mar? 1982 - V: - N: 748, Pg: 4 p. |
Descriptors | Sucre Alcohol Vi Cromatografia de liquids HPLC |
Localització | FV 748 |
Títol | Determinazione delle catechine nei vini per HPLC |
Autor | STEFANO, R. Di GARCIA MORUNO, E. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1986 - V: - N: 11, Pg: 37-39 |
Descriptors | Catequines Vi HPLC Determinacio |
Localització | C 19/140 |
Títol | Diferenciacion entre los cultivares Albarin Blanco y Blanco Lexitimo por sus perfiles fenologicos en HPLC-DAD |
Autor | MASA, A. VILANOVA, M. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 241-243 |
Descriptors | Alarin blanco HPLC Compostos fenolics |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Differenciation des mistelles d'avec les vins de liqueur doux: determination de l'acide citramalique par chromatographie en phase liquide haute performance. |
Autor | |
Dades Font | FV - mar? 1981 - V: - N: 732, Pg: 4 p. |
Descriptors | Licor Vi dol? Mistela Identificacio Analisi Dosificacio Dosatge Determinacio HPLC Cromatografia de liquids Acid citramalic |
Localització | FV 732 |
Títol | Dosage des acides amines libres dans les vins par H.P.L.C. (Chromatographie liquide haute performance). |
Autor | DOUMERGUE, H. DOUMERGUE, J. |
Dades Font | FV - 1984 - V: - N: 785, Pg: 9 p. |
Descriptors | Dosificacio Dosatge Acid aminat Vi HPLC Cromatografia de liquids Constituents |
Localització | FV 785 |
Títol | Dosage des acides tartrique, malique et citrique dans les mouts et les vins par chromatographie en phase liquide a haute pression |
Autor | AUGUSTE, M. H. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - maig 1980 - V: - N: 721, Pg: 4 p. |
Descriptors | Acid tartric Acid tartaric Acid malic Acid citric Analisi quimica Determinacio Identificacio Composicio Dosificacio Dosatge Vi Most Cromatografia de liquids HPLC Espectrofotometria |
Localització | FV 721 |
Títol | Dosage des acides-phenols dans les vins par chromatographie en phase liquide a haute pression |
Autor | AUGUSTE, M. H. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - maig 1980 - V: - N: 723, Pg: 6 p. |
Descriptors | Cromatografia de liquids Acid Fenols Vi Analisi HPLC Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Composicio |
Localització | FV 723 |
Títol | Dosage des amines biogenes dans les vins par H.P.L.C. |
Autor | TRICARD CAZABEIL, J.M. |
Dades Font | FV - abril 1990 - V: - N: 850, Pg: 10 p. |
Descriptors | Amines biogenes Vi Cromatografia de liquids HPLC Determinacio Identificacio Histamina |
Localització | FV 850 |
Títol | Dosage du glucose, du fructose et du glycerol par chromatographie en phase liquide a haute pression . |
Autor | AUGUSTE, M. H. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - maig 1980 - V: - N: 722, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi Glucosa Fructosa Glicerol Sucre Reduccio Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids HPLC Analisi quimica Dosificacio Dosatge Identificacio Composicio Determinacio |
Localització | FV 722 |
Títol | Dosage du glycerol dans les vins par chromatographie en phase liquide : comparaison avec differentes methodes |
Autor | GUIFFON, J. P... [et al.] |
Dades Font | Annales des Falsifications de l'Expertise Chimique et Toxicologique ISSN: 0242-6110 VOL 73 - gener 1980 - V: - N: 782, Pg: 17-24 |
Descriptors | Dosificacio Dosatge Glicerol Vi HPLC Analisi Cromatografia Metode enzimatic |
Localització | C 3/126 |
Títol | Dosage du glycerol dans les vins par chromatographie en phase liquide |
Autor | GOIFFRON, J. P. PORTAL, E. |
Dades Font | FV - novembre 1979 - V: - N: 708, Pg: 4 p. |
Descriptors | Vi HPLC Analisi Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids Metode enzimatic Dosificacio Dosatge Identificacio |
Localització | FV 708 |
Títol | Dosage du sorbitol dans les vins par HPLC |
Autor | GOIFFON, J. P. |
Dades Font | FV - abril 1991 - V: - N: 894, Pg: 1 p. |
Descriptors | Sorbitol Vi Composicio Determinacio Analisi Identificacio HPLC Cromatografia |
Localització | FV 894 |
Títol | Dosage par chromatographie liquide haute performance des principaux acides organiques du vin |
Autor | POLO, M. C. BARAHONA, F. CACERES, I. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 20 - 1986 - V: - N: 3, Pg: 175-187 |
Descriptors | Cromatografia HPLC Acid organic Vi Analisi Composicio Identificacio Dosificacio Dosatge Acid |
Localització | C 4/79 |
Títol | Effect of Vineyard Locations, Varieties, and Rootstocks on the Juice Amino Acid Composition of Several Cultivars |
Autor | OUGH C. S. HUANG, Z. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 2, Pg: 135-139 |
Descriptors | Most Vi Analisi Dosificacio Dosatge Aminoacid Cromatografia de liquids HPLC Varietats |
Localització | C 5/31 |
Títol | Effects on Scotch whisky composition and flavour of maturation in oak casks with varying histories |
Autor | PIGGOTT, J.R. et al. |
Dades Font | International Journal of Food Science and Technology ISSN: 1365-2621 - 1993 - V: - N: 28, Pg: 303-318 |
Descriptors | Roure Whisky escoces Composicio Sabor Botes de roure HPLC Quercus alba Analisi sensorial Cromatografia de gasos |
Localització | C 17/52 |
Títol | El proceso productivo de los jugos citricos y la determinacion de los aminoacidos libres por RP-HPLC en jugos frescos y concentrados como criterio de genuidad de los mismos |
Autor | GIRAUDO, M. et al. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero - Febrero 2004 - V: XLI- N: 350, Pg: 97-102 |
Descriptors | Aminoacid lliure per RP-HPLC RP-HPLC Suc citric Amoni Taronja Llimona Qualitat Deteccio fluorimetrica |
Títol | Estimation rapide des constituants macromoleculaires des mouts et des vins par chromatographie liquide haute pression (CLHP) de tamisage moleculaire |
Autor | OLLIVIER, C. LLAUBERES, R. M. DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 20 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 119-123 |
Descriptors | HPLC Most Polisacarids Proteines Cromatografia Refractometria Espectrometria Dosificacio Dosatge Vi Col.loide Tamisatge |
Localització | C 4/86 |
Títol | Estudi del col.loides polisacarids en vins blancs |
Autor | MINGUEZ, S. GONZALO, A. |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 1993 - V: - N: 27, Pg: 4-14 |
Descriptors | Vi blanc Vi Polisacarids Raim Llevats Most Analisi Col.loide Clarificacio Cromatografia HPLC |
Títol | Estudio analitico comparativo de Whiskies importados segun su procedencia y anyos de envejecimiento |
Autor | CACERES, I. |
Dades Font | Anales de Bromatologia ISSN: 0003-2492 VOL 23 - 1981 - V: - N: 2, Pg: 157-174 |
Descriptors | Composicio Control de qualitat Elaboracio Whisky de segol Whisky de blat de moro Whisky bourbon Legislacio Graduacio Analisi Grau alcoholic Espectrofotometria HPLC Components volatils Envelliment Identificacio |
Localització | C 4/111 |
Títol | Estudio de la madurez fenolica en extractos de pieles y semillas de uva: puesta a punto de un metodo de referencia basado en la tecnica de HPLC |
Autor | MU?OZ, S. MESTRES, M. BUSTO, O. GUASCH, J. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 183-185 |
Descriptors | Maduresa fenolica Raim Polifenols |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Estudio del aroma de los vinos de Tierra de Barros mediante separacion en fases por adicion de sales y cromatografia gas-liquido de la fase organica |
Autor | MARECA, I. MAYNAR, J. I. MESIAS, J. L. |
Dades Font | Revista de agroquimica y tecnologia de alimentos ISSN: 0034-7698 VOL 20 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 240-246 |
Descriptors | Aroma Vi blanc Components volatils Cromatografia de gasos HPLC Analisi Tierra de Barros Addicio Sal Identificacio |
Localització | C 3/134 |
Títol | Estudio por HPLC de compuestos derivados del envejecimiento en bebidas alcoholicas destiladas y su relacion con los fraudes |
Autor | LLORIS, F. CALDERON, L. QUESADA, J. VILLALON, M. LOPEZ, M.C. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-079-5 - Mayo 2002 - V: XXIV Jornadas- N: , Pg: 411-424 |
Descriptors | HPLC Compostos Envelliment Begudes alcoholiques |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Etude des catechines et des procyanidols de la grappe de raisin, du vin et d'autres derives de la vigne. A study of catechins and procyanidins of grape clusters, the wine and other by-products of the vine |
Autor | BOURZEIX, M. WEILAND, D. HEREDIA, N. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. - 1986 - V: - N: 669-670, Pg: 1171-1254 |
Descriptors | Vi blanc Vi negre Vinificacio HPLC Cromatografia de liquids Catequines Procianidines Vinya Salut Consum Composicio Raim |
Localització | C 5/21 |
Títol | Evaluation of wine aroma - science or art? |
Autor | CHISHOLM, M. G. |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 23 - hivern 1991 - V: - N: 4, Pg: 112-115 |
Descriptors | Vi Analisi sensorial Roda d'aromes Aroma Identificacio HPLC Components volatils Tastador -a |
Títol | Evaluation statistique. Etude collaborative 1988/89. Determination de l'acide DL-Malique. |
Autor | |
Dades Font | FV - juny 1989 - V: - N: 834, Pg: 19 p. |
Descriptors | Estadistiques Acid DL-malic Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Vi Metode enzimatic HPLC Cromatografia de liquids |
Localització | FV 834 |
Títol | Extraction and determination of biogenic amines in fermented sausages and other meat products used reversed-phase HPLC. |
Autor | STRAUB, Bernh (et. al.) |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 197 - 1993 - V: - N: , Pg: 230-232 |
Descriptors | Amines biogenes HPLC Determinacio Aliments fermentats Analisi Cromatografia |
Localització | C 4/33 |
Títol | Extraction of information on the chemical structure of monofunctional compounds from retention data in gas-liquid chromatography by pattern recognition methods |
Autor | HUBER, J. F. K. REICH, G. |
Dades Font | Analytica Chimica Acta ISSN: 0003-2670 VOL 122 - 1980 - V: - N: , Pg: 139-149 |
Descriptors | Analisi multidimensional HPLC Cromatografia de gasos Identificacio Components volatils Informatica Automatitzacio Composicio Reconeixement de models Nombre atomic |
Localització | C 3/137 |
Títol | Glycerol production by four common grape molds |
Autor | RAVJI R.G. RODRIGUEZ S.B. THORNTON R.T. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 77-82 |
Descriptors | Glicerol Raim HPLC Cromatografia de liquids Fongs |
Localització | C 8/121 |
Títol | Gradient RP-HPLC determination of free phenolic acids in wines and wine vinegard samples after SPE, with photodione array identification |
Autor | SAMANIDOU, V.F. ANTONIOU, C.V. PAPADOYANNIS, I.N. |
Dades Font | Journal of Liquid Chromatography and Related Technologies ISSN: 1082-6076 - 2001 - V: 24- N: 14, Pg: 2161-2176 |
Descriptors | Acid fenolic Vi Vinya Identificacio |
Localització | C 17/16 |
Títol | HPLC Method for simultaneous determination of fungicides: carbendazim, metakaxyl, folpet and propiconazole in Must and Wine |
Autor | LOPEZ, L.F. LOPEZ, A.G. RIBA, M.V. |
Dades Font | Journal of Agriculture and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 - 1989 - V: 37- N: 3, Pg: 684-687 |
Descriptors | Vi Most HPLC Metode d'analisi Fungicides Carbendazim Metalaxil Folpet Most Vi Cromatografia liquida d'alta resolucio |
Localització | C 12/63 |
Títol | HPLC Separation and Characterization of Flavonols in the Skins of Vitis vinifera var. Cinsault |
Autor | CHEYNIER, V. RIGAUD, J. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1986 - V: 37- N: 4, Pg: 248-251 |
Descriptors | HPLC Separacio Caracteritzacio Flavonols Pell Vitis vinifera var. cinsault |
Localització | C 24/11 |
Títol | HPLC Separation of Benzoic and Hydroxycinnamic Acids in Wines |
Autor | GARCIA BARROSO, C. CELA TORRIJOS, R. PEREZ-BUSTAMANTE, J.A. |
Dades Font | Chromatographia ISSN: 0009-5893 - May 1983 - V: 17- N: 5, Pg: 249-252 |
Descriptors | HPLC Separacio Acid benzoic Acid hidroxicinamic Vi |
Localització | C 20/56 |
Títol | HPLC for the Separation and Determination of Phenolic Compounds in Plant Cell Walls |
Autor | HARTLEY, R.D. |
Dades Font | High Performance Liquid Chromatography in Plant Sciences - 1987 - V: 5- N: , Pg: 92-103 |
Descriptors | HPLC Separacio Determinacio Compostos fenolics Paret cel?lular |
Localització | C 21/38 |
Títol | High-pressure liquid chromatographic separation of authocyanins of Vitis vinifera |
Autor | NAGEL, C. W. WULF, L. W. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 42-49 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Vitis vinifera HPLC Pigment Cabernet sauvignon Raim Antocians Hidrolisi |
Localització | C 4/14 |
Títol | Hydroxycinnamates of vitis vinifera : sensory assessment in relation to bitterness in white wines |
Autor | VERETTE, E. NOBLE, A. C. SOMERS, T. C. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 45 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 267-272 |
Descriptors | Hidroxicinamat Vitis vinifera Vi blanc HPLC Enzims Analisi sensorial Amargor Acid tartric Acid tartaric Cromatografia de gasos Gust |
Localització | C 2/91 |
Títol | Influence of galvanic field on Saccharomyces cerevisiae in grape must fermentation, The |
Autor | BEROVIC, M. POTOCNIK, M. STRUS, J. |
Dades Font | Vitis. Journal of Grapevine Research ISSN: 0042-7500 - 2008 - V: 47- N: 2, Pg: 117-122 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Sauvignon blanc Vi HPLC GC Glicerol Acid lactic ADN DNA |
Títol | Influence of some technological practices on the quantity of resveratrol in wine |
Autor | CASTELLARI, M. SPINABELLI, U. RIPONI, C. AMATI, A. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 1431-4630 VOL 206 - 1998 - V: - N: 3, Pg: 151-155 |
Descriptors | Resveratrol Vi Cromatografia de liquids HPLC |
Localització | C 14/63 |
Títol | Inter-laboratory studies on precision characteristics of analytical methods. Determination of biogenic amines in fish and fishproducts -HPLC - method |
Autor | FEIER, U. GO?TSCH, P. H. |
Dades Font | Archiv fur Lebensmittelhygiene VOL 44 - novembre-desembre 1993 - V: - N: , Pg: 134-135 |
Descriptors | Amines biogenes Cromatografia liquida d'alta resolucio Determinacio |
Localització | C 7/103 |
Títol | Interazione polifenoli- scorze di lievito |
Autor | UMMARINO, I. GARCIA MORUNO, E. DI STEFANO, R. |
Dades Font | Rivista di Viticoltura e di Enologia ISSN: 0370-7865 - 2001 - V: LIV- N: 4, Pg: 37-46 |
Descriptors | Polifenols Llevats Analisi espectrofotometrica HPLC Cromatografia liquida d'alta resolucio |
Títol | Isolation and HPLC determination of amines in wine |
Autor | LEHTONEN, P. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1986 - V: - N: 183, Pg: 177-181 |
Descriptors | HPLC Amines Vi Determinacio |
Localització | C 19/104 |
Títol | Isolation and HPLC determination of amines in wine |
Autor | LEHTONEN, P. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1986 - V: - N: 183, Pg: 177-181 |
Descriptors | HPLC Amines Vi Determinacio |
Localització | C 19/130 |
Títol | La cromatografia liquida ad alta risoluzione (HPLC) nel controllo di alcuni indici di qualita dei vini |
Autor | SILVA, A. COLAGRANDE, O. |
Dades Font | Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - abril 1987 - V: - N: , Pg: 81-96 |
Descriptors | Cromatografia liquida d'alta resolucio Vi Qualitat |
Localització | C 6/91 |
Títol | La cromatografia liquida en enologia |
Autor | PALMA LOVILLO, M. GUILLEN SANCHEZ, D. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r Semestre 2011 - V: 28- N: 93, Pg: 13-19 |
Descriptors | Cromatografia liquida HPLC Analisi enologica |
Títol | Levaduras No-Saccharomyces de adicion exogena para crianza sobre lias |
Autor | PALOMERO, F. BENITO, S. MORATA, A. CALDERON, F. SUAREZ, J.A. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 41-43 |
Descriptors | Llevats Saccharomyces Schizosaccharomyces Polisacarids HPLC |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Lipid and fatty acid compositions of different grape types |
Autor | GALLANDER, J. F. PENG, A. C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 24-27 |
Descriptors | Raim Acids grassos Lipids Vitis vinifera Varietats Identificacio Cromatografia Cromatografia de gasos HPLC Vitis labrusca |
Localització | C 3/132 |
Títol | Liquid chromatographic assay of ascorbic acid, niacinamide, pyridoxine, thiamine and ribo/lavin in multivitamin-mineral preparations |
Autor | FUK-LUEN LAM ... (et al) |
Dades Font | Journal of Association Official Analitycal Chemistry VOL 67 - 1984 - V: - N: 5, Pg: 1007-1011 |
Descriptors | Cromatografia de liquids HPLC Analisi Control de qualitat Vitamina Aigua Soluble Composicio |
Localització | C 5/4 |
Títol | Methodes d'analyse des boissons spiritueuses d'origine viticole |
Autor | BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - juliol 1990 - V: - N: 867, Pg: 12 p. |
Descriptors | Begudes alcoholiques Analisi Composicio Cromatografia HPLC |
Localització | FV 867 |
Títol | Metodo de analisis de los aminoacidos libres y del ion amonio en vinos y mostos, por HPLC tras derivatizacion con etoximetilenmalonato de dietilo (EMMDE) |
Autor | CHICON, R. HERMOSIN, I. CABEZUDO, M?.D. |
Dades Font | Tecnologia del vino ISSN: 0212-1689 - Mayo-Junio 2001 - V: I- N: 1, Pg: 95-100 |
Descriptors | HPLC Analisi Aminoacid lliure Io amoni Vi Most EMMDE Etoximetilemalonat de dietil |
Títol | Metodo mejorado para la determinacion de aminas biogenas en mostos y vinos mediante extraccion en fase solida, derivatizacion con AQC y HPLC fase reserva |
Autor | PE?A GALLEGO, A. HERNANDEZ, P. CACHO, J. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 408-410 |
Descriptors | Amines biogenes Most Vi SPE AQC |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Micro method for the identification of proanthocyanidin using thiolysis monitored by high-performance liquid chromatography. |
Autor | PEREZ-ILZARBE, J. RICARDO, J. M. RIGAUD, J. CHEYNIER, V. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 540 - 1991 - V: - N: , Pg: 401-405 |
Descriptors | Cromatografia de gasos HPLC Analisi Identificacio Proantocianidina Hidrolisi Acid carboxilic Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre |
Localització | C 6/47 |
Títol | On-line HPLC photodiode array detection and OPA derivatization for partial identification of small peptides from white wine |
Autor | BARTOLOME, B. MORENO-ARRIBAS, V. PUEYO, E. POLO, C. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 45 - 1997 - V: - N: 9, Pg: 3374-3381 |
Descriptors | Vi Peptid |
Localització | C 15/5 |
Títol | On-line dialysis with HPLC for the automated preparations and analysis of small molecules such as amino acids, sugars and orgnic acids in grape juice, musts and wines |
Autor | LINGET, C. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 524-527 |
Descriptors | HPLC Aminoacid Sucre Acid organic Analisi molecular Most Vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Ottimizzazione della separazione per HPLC di acidi fenolici e catechine: applicazione ai mosti d?uva |
Autor | ROSSI, M. POMPEI, C. |
Dades Font | Rivista di viticoltura e di enologia - 1987 - V: - N: 1, Pg: 24-38 |
Descriptors | HPLC Acid fenolic Catequines Most |
Localització | C 21/51 |
Títol | Parentage analysis and characterization of some italian vitis vinifera crosses |
Autor | MALOSSINI, U. GRANDO, M.S. ROCANDOR, I. MATTIVI, F. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 1- N: , Pg: 139-145 |
Descriptors | Microsatel?lit Varietats de raim Antocianins HPLC Italia |
Localització | 634.804 INT |
Títol | Phenols HPLC analysis by direct injection of sherry wine vinegar |
Autor | GARCIA PARRILLA, C. HEREDIA, F.J. TRONCOSO, A.M. |
Dades Font | Journal of Liquid Chromatography and Related Technologies ISSN: 1082-6076 - 1996 - V: 19- N: 2, Pg: 247-258 |
Descriptors | Fenols HPLC Analisi Vinagre de vi |
Localització | C 17/15 |
Títol | Problematica del analisis de antocianinas en uvas tintas frente a la diferenciacion varietal |
Autor | REVILLA GARCIA, E. MARTIN ORTEGA, G. RYAN MURUA, J.M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre/Diciembre 1998 - V: - N: 58, Pg: 50-62 |
Descriptors | Antocianines Diferenciacio varietal Extraccio HPLC Raim negre |
Títol | Proline and arginine accumulation in developing berries of Vitis Vinifera L. in Australian vineyards: Influence of vine cultivar, berry maturity and tissue type. |
Autor | STINES, A.P. GRUBB, J. GOCKOWIAK, H. HENSCHKE, P.A. HOJ, P.B. HEESWIJCK, R. VAN |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research - 2000 - V: - N: 6, Pg: 150-158 |
Descriptors | Prolina Arginina Aminoacid Desenvolupament del fruit Metabolisme Vinya Vitis vinifera Cromatografia liquida d'alta resolucio HPLC |
Localització | C 12/45 |
Títol | Recherche de l'Azothydrate de Sodium dans les vins par HPLC. |
Autor | JUNGE, CH SPADINGER, CH |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 808, Pg: 3 p. |
Descriptors | Vi Analisi Constituents HPLC Cromatografia de liquids Acid azothidric |
Localització | FV 808 |
Títol | Rectified concentrated grape must : HPLC analysis of phenolic substances and hydroxymethylfurfural |
Autor | POMPEI, C. ROSSI, M. BAROZZI, E |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 51 - 1986 - V: - N: 6, Pg: 1498-1500 |
Descriptors | Most concentrat rectificat Analisi HPLC Cromatografia de liquids Compostos fenolics Hidroximetilfurfural |
Localització | C 2/75 |
Títol | Simultane Bestimmung von L-Ascorbins§ure und D-Isoascorbins§ure mittels HPLC in Wein und Bier |
Autor | SEIFFERT, B. SWACZYMA, H. SCHAEFER, I. |
Dades Font | Deutsche Lebensmittel-Rundschau ISSN: 0012-0413 VOL 88 - 1992 - V: - N: 2, Pg: 38-40 |
Descriptors | HPLC Vi Cervesa Acid ascorbic |
Localització | C 12/79 |
Títol | Some pehnolic acid and flavanols en sivereal autochthoniy Croatian wines determined by high performance liquid chromatography (hplc) |
Autor | BUDIC-LETO, I. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 397-402 |
Descriptors | Acid fenolic Flavonols Vi Croacia Cromatografia liquida |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Study of phenolic compounds in aleatico grapes dried in a forced air tunnel |
Autor | FRANGIPANE, M. CECCARELLI, A. MENCARELLI, F. ANELLI, G. |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: 19- N: 2, Pg: 203-208 |
Descriptors | Compostos fenolics Raim HPLC Antocianins |
Títol | Tecnicas analiticas en el control de calidad y caracterizacion de la sidra natural asturiana |
Autor | PICINELLI, A. SUAREZ, B. MORENO, J. CASO RODRIGUEZ, L.M?. |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2000 - V: - N: 315, Pg: 129-136 |
Descriptors | Sidra Caracteritzacio Parametres globals HPLC CG-FID PCR Control de qualitat Qualitat Tecniques analitiques |
Títol | The Determination of Anthocynins in Aging Red Wines: Comparison of HPLC and Spectral Methods |
Autor | BAKKER, J. PRESTON, N.W. TIMBERLAKE, C.F. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1986 - V: 37- N: 2, Pg: 121-126 |
Descriptors | Antocianins Vi negre Envelliment HPLC Metodes espectrals |
Localització | C 19/118 |
Títol | Trace-level determination of polar phenolic compounds in aqueons samples by high-performance liquid chromatography and on-line preconcentration on porons graphitic carbon |
Autor | HENNION, M. C. COQUART, V. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1992 - V: - N: 600, Pg: 195-201 |
Descriptors | Compostos fenolics HPLC Determinacio Cromatografia de liquids |
Localització | C 2/83 |
Títol | Ultrasensitive detection for capillary zone electrophoresis using lasser -induced capillary vibration. |
Autor | WU, J. ODAKE, T. KITAMORI, T. SAWADA, T. |
Dades Font | Analytical chemistry. ISSN: 0003-2700 VOL 63 - octubre 1991 - V: - N: 20, Pg: 2216-2218 |
Descriptors | Metode fototermic Electroforesi de zona capil.lar Metode de vibracio capil.lar induida per laser HPLC Cromatografia de liquids Analisi |
Localització | C 4/66 |
Títol | White Wine Phenolics: Varietal and Processing Differences as Shown by HPLC |
Autor | SINGLETON, V.L. TROUSDALE, E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1983 - V: 34- N: 1, Pg: 27-34 |
Descriptors | Vi blanc Fenols HPLC |
Localització | C 20/59 |