Registres trobats: 3
Títol | Analysis of anthocyanins in red fruits by use of HPLC/Spectral array detection |
Autor | VERSARI, A. BARBANTI, D. BIESENBRUCH, S. FARNELL, P. J. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL IX - 1997 - V: - N: 2, Pg: 141-148 |
Descriptors | Analisi antocianica Antocianins Deteccio HPLC Espectre Fruita |
Títol | Evaluation rapide du potentiel phenolique du raisin rouge et de la couleur du vin rouge. Nouvelle methode de mesure spectroscopique dans le spectre visible |
Autor | CELOTTI, E., [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2010 - V: - N: 136, Pg: 38-42 |
Descriptors | Vi rosat Raim Espectre Potencial fenolic |
Títol | Prediccion de la composicion varietal en mezclas de vinos tintos. Los monovarietales mediante modelos PLS |
Autor | ESTEVE RODRIGUEZ, M.D. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2006 - V: LXI- N: 3121, Pg: 1782-1784 |
Descriptors | Composicio varietal Vi negre Monovarietals Model PLS Vi Cupatge Espectre Quimiometria |