Registres trobats: 15
Títol | A GC-MS methods for determining acetaldehyde in wines |
Autor | FLAMINI, R. TONUS, T. DALLA VEDOVA, A. |
Dades Font | Rivista di viticoltura e di enologia ISSN: 0370-7865 - Ottobre 2002 - V: 55- N: 2-3, Pg: 15-21 |
Descriptors | Acetaldehid Vi GC-MS Metode PFBOA |
Títol | Analyse de 19 pesticides dans le vin par SBSE-(stir bar sorptive extraction)-GC-MS.Partie 1/2 |
Autor | THIERRY, P. MAGALI, G. NELLY, C. BARNAVON, L. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: - N: 141, Pg: 40-42 |
Descriptors | Pesticides SBSE Molecules Cromatografia liquida d'alta eficacia Polidimetilsiloxa |
Títol | Analysis of methoxypyrazines in wines by GC |
Autor | SALA, C. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 329-332 |
Descriptors | Metoxipirazina Vi GC |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Aromas of Syrah wines: identification of volatile compounds by GC-MS-SPECTRA data bank and classification by statistical methods |
Autor | VERNIN, G. BONIFACE, C. METZGER, J. FRAISSE, D. DOAN, D. ALAMERCERY, S. |
Dades Font | Frontiers of flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 655-685 |
Descriptors | Aroma Vi Syrah Components volatils Classificacio |
Localització | 663.253.5:543 INT |
Títol | Caracterizacion del roble segun su origen y grado de tostado, mediante la utilizacion de GC y HPLC |
Autor | ARTAJONA, J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1991 - V: - N: 14, Pg: 61-72 |
Descriptors | Botes Roure Vinificacio Envelliment Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids Maceracio Polifenols |
Títol | Control del proceso de acetificacion mediante SBSE-GC-MS e IR-MEDIO |
Autor | DURAN, E. CASTRO, R. NATERA, R. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 396-398 |
Descriptors | Acetificacio Vinagre Compostos volatils |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Determination and distribution of residues of quinoxyfen (a new fungicide) in grapes, pomace, must and wine by HPLC-UV and GC-MSD |
Autor | KHOSHAB, A et al |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analitique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 295-299 |
Descriptors | Residus Quinoxifen Fungicides Raim Most Vi HPLC-UV GC-MSD |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Estudio de diferentes metodos para la determinacion de mercaptanos polifuncionales, a nivel de NG L-1, basados en su derivatizacion con PFBBR y su posterior deteccion mediante GC-MS-NICI |
Autor | VIVARACHO, L.M. CAHOS, J. FERREIRA, V. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 204-206 |
Descriptors | Aroma Tiols |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | GC-Separated Brandy components derived from french and american oaks |
Autor | GUYMON, J.F. CROWELL, E.A. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture - 1972 - V: 23- N: 3, Pg: 114-120 |
Descriptors | Compostos Brandi Roure america Roure frances |
Localització | C 19/21 |
Títol | Headspace GC-SCD Monitoring of low volatile sulfur compounds during fermentation and in wine |
Autor | RAUHUT, D. et al. |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 169-172 |
Descriptors | Sulfur Compostos volatils Fermentacio Vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Identificacion de uva en blancos gallegos mediante RMN y GC-MS |
Autor | MARTIN PASTOR, M. GUITAN. E. RIGUERA, R. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Juliol 2014 - V: - N: 3426, Pg: 966-973 |
Descriptors | Viticultura Vi blanc Vi de Galicia Metodologia Caracteritzacio del vi RMN GC-MS |
Títol | Influence of galvanic field on Saccharomyces cerevisiae in grape must fermentation, The |
Autor | BEROVIC, M. POTOCNIK, M. STRUS, J. |
Dades Font | Vitis. Journal of Grapevine Research ISSN: 0042-7500 - 2008 - V: 47- N: 2, Pg: 117-122 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Sauvignon blanc Vi HPLC GC Glicerol Acid lactic ADN DNA |
Títol | Puesta a punto de un metodod de analisis mediante GC-MS para el control de maduracion aromatica de la uva. Estudios preliminares |
Autor | VERA, L. MARTI, M.P. BUSTO, O. GUASCH, J. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 216-217 |
Descriptors | SPE Maceracio pel?licular Precursos aromatics GC-MS |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Quantitative analysis of the principal volatile compounds in oak wood by direct thermal desorption DTD)and GC/MS |
Autor | GARCIA, E. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 487-490 |
Descriptors | Analisi quantitativa Compostos volatils Fusta de roure DTD GC-MS |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Quantitative analysis of the principal volative compounds in oak wood by direct thermal desorption (DTD) and GC/MS |
Autor | GARCIA-ROMERO, E PEREZ-COELLO, M.S SANZ, J CABEZUDO, M.D |
Dades Font | Analusis ISSN: 0365-4877 - 1998 - V: - N: 26, Pg: 33-35 |
Descriptors | Components volatils Vi Fusta Roure |
Localització | C 15/21 |