Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
GC

Resultat de la cerca

Registres trobats: 15


Títol A GC-MS methods for determining acetaldehyde in wines
Autor FLAMINI, R.   TONUS, T.   DALLA VEDOVA, A.  
Dades Font Rivista di viticoltura e di enologia ISSN: 0370-7865 - Ottobre 2002 - V: 55- N: 2-3, Pg: 15-21
Descriptors Acetaldehid Vi GC-MS Metode PFBOA

Títol Analyse de 19 pesticides dans le vin par SBSE-(stir bar sorptive extraction)-GC-MS.Partie 1/2
Autor THIERRY, P.   MAGALI, G.   NELLY, C.   BARNAVON, L.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: - N: 141, Pg: 40-42
Descriptors Pesticides SBSE Molecules Cromatografia liquida d'alta eficacia Polidimetilsiloxa

Títol Analysis of methoxypyrazines in wines by GC
Autor SALA, C. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 329-332
Descriptors Metoxipirazina Vi GC
Localització 663.254 IN V

Títol Aromas of Syrah wines: identification of volatile compounds by GC-MS-SPECTRA data bank and classification by statistical methods
Autor VERNIN, G.   BONIFACE, C.   METZGER, J.   FRAISSE, D.   DOAN, D.   ALAMERCERY, S.  
Dades Font Frontiers of flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 655-685
Descriptors Aroma Vi Syrah Components volatils Classificacio
Localització 663.253.5:543 INT

Títol Caracterizacion del roble segun su origen y grado de tostado, mediante la utilizacion de GC y HPLC
Autor ARTAJONA, J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1991 - V: - N: 14, Pg: 61-72
Descriptors Botes Roure Vinificacio Envelliment Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids Maceracio Polifenols

Títol Control del proceso de acetificacion mediante SBSE-GC-MS e IR-MEDIO
Autor DURAN, E.   CASTRO, R.   NATERA, R.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 396-398
Descriptors Acetificacio Vinagre Compostos volatils
Localització 663.2 (063) Con

Títol Determination and distribution of residues of quinoxyfen (a new fungicide) in grapes, pomace, must and wine by HPLC-UV and GC-MSD
Autor KHOSHAB, A et al  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analitique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 295-299
Descriptors Residus Quinoxifen Fungicides Raim Most Vi HPLC-UV GC-MSD
Localització 663.254 IN V

Títol Estudio de diferentes metodos para la determinacion de mercaptanos polifuncionales, a nivel de NG L-1, basados en su derivatizacion con PFBBR y su posterior deteccion mediante GC-MS-NICI
Autor VIVARACHO, L.M.   CAHOS, J.   FERREIRA, V.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 204-206
Descriptors Aroma Tiols
Localització 663.2 (063) Con

Títol GC-Separated Brandy components derived from french and american oaks
Autor GUYMON, J.F.   CROWELL, E.A.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture - 1972 - V: 23- N: 3, Pg: 114-120
Descriptors Compostos Brandi Roure america Roure frances
Localització C 19/21

Títol Headspace GC-SCD Monitoring of low volatile sulfur compounds during fermentation and in wine
Autor RAUHUT, D. et al.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 169-172
Descriptors Sulfur Compostos volatils Fermentacio Vi
Localització 663.254 IN V

Títol Identificacion de uva en blancos gallegos mediante RMN y GC-MS
Autor MARTIN PASTOR, M.   GUITAN. E.   RIGUERA, R.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Juliol 2014 - V: - N: 3426, Pg: 966-973
Descriptors Viticultura Vi blanc Vi de Galicia Metodologia Caracteritzacio del vi RMN GC-MS

Títol Influence of galvanic field on Saccharomyces cerevisiae in grape must fermentation, The
Autor BEROVIC, M.   POTOCNIK, M.   STRUS, J.  
Dades Font Vitis. Journal of Grapevine Research ISSN: 0042-7500 - 2008 - V: 47- N: 2, Pg: 117-122
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Sauvignon blanc Vi HPLC GC Glicerol Acid lactic ADN DNA

Títol Puesta a punto de un metodod de analisis mediante GC-MS para el control de maduracion aromatica de la uva. Estudios preliminares
Autor VERA, L.   MARTI, M.P.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 216-217
Descriptors SPE Maceracio pel?licular Precursos aromatics GC-MS
Localització 663.2 (063) Con

Títol Quantitative analysis of the principal volatile compounds in oak wood by direct thermal desorption DTD)and GC/MS
Autor GARCIA, E. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 487-490
Descriptors Analisi quantitativa Compostos volatils Fusta de roure DTD GC-MS
Localització 663.254 IN V

Títol Quantitative analysis of the principal volative compounds in oak wood by direct thermal desorption (DTD) and GC/MS
Autor GARCIA-ROMERO, E   PEREZ-COELLO, M.S   SANZ, J   CABEZUDO, M.D  
Dades Font Analusis ISSN: 0365-4877 - 1998 - V: - N: 26, Pg: 33-35
Descriptors Components volatils Vi Fusta Roure
Localització C 15/21