Registres trobats: 2
Títol | Characteristics of wines fermented with different Saccharomyces cerevisiae strains isolated from the La Mancha region |
Autor | PEREZ-COELLO, M.S BRIONES PEREZ, A.I UBEDA IRANZO, J.F MARTIN ALVAREZ, P.J |
Dades Font | Food Microbiology ISSN: 0740-0020 - 1999 - V: - N: 16, Pg: 563-573 |
Descriptors | Llevats Vi Saccharomyces cerevisiae Fermentacio La Manxa Espanya La Mancha |
Localització | C 15/30 |
Títol | Quantitative analysis of the principal volative compounds in oak wood by direct thermal desorption (DTD) and GC/MS |
Autor | GARCIA-ROMERO, E PEREZ-COELLO, M.S SANZ, J CABEZUDO, M.D |
Dades Font | Analusis ISSN: 0365-4877 - 1998 - V: - N: 26, Pg: 33-35 |
Descriptors | Components volatils Vi Fusta Roure |
Localització | C 15/21 |