Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
PEREZ-COELLO, M.S

Resultat de la cerca

Registres trobats: 2


Títol Characteristics of wines fermented with different Saccharomyces cerevisiae strains isolated from the La Mancha region
Autor PEREZ-COELLO, M.S   BRIONES PEREZ, A.I   UBEDA IRANZO, J.F   MARTIN ALVAREZ, P.J  
Dades Font Food Microbiology ISSN: 0740-0020 - 1999 - V: - N: 16, Pg: 563-573
Descriptors Llevats Vi Saccharomyces cerevisiae Fermentacio La Manxa Espanya La Mancha
Localització C 15/30

Títol Quantitative analysis of the principal volative compounds in oak wood by direct thermal desorption (DTD) and GC/MS
Autor GARCIA-ROMERO, E   PEREZ-COELLO, M.S   SANZ, J   CABEZUDO, M.D  
Dades Font Analusis ISSN: 0365-4877 - 1998 - V: - N: 26, Pg: 33-35
Descriptors Components volatils Vi Fusta Roure
Localització C 15/21