Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Trans-resveratrol

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Determinacion de trans-resveratrol en vino mediante micro-HPLC con deteccion fluorescente
Autor LOPEZ, R.   DUGO, P.   MONDELLO, L.   FERREIRA, V.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 165-167
Descriptors Vi Trans-resveratrol
Localització 663.2 (063) Con

Títol Effect of grape variety, climate and some cultural practices on trans-resveratrol levels
Autor FREGONI, M.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section viticulture: viticulture and the consumer- N: Oral presentations: flavour development and vineyards management practices, Pg: 92-104
Descriptors Varietats de raim Clima Trans-resveratrol
Localització 634.8:663.2 CON

Títol El resveratrol, importante componente en vinos (II)
Autor GUARDIOLA, V.   SALAZAR, D.M   ANDRES, A.   CARBONELL, V.   MELIS, R.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184x - Enero 2002 - V: - N: 2892, Pg: 86-95
Descriptors Resveratrol Raim Vi Cis-resveratrol Trans-resveratrol Cis-polidatina Trans-polidatina

Títol El vi: un aliment, una droga o potser un medicament?
Autor ASENSI MIRALLES, M. A.  
Dades Font Metode ISSN: 1133-3987 - 2001 (primavera) - V: - N: 29, Pg: 37-39
Descriptors Polifenols Antioxidant Vi Salut Trans-resveratrol

Títol Modification of the quantity of trans-resveratrol in grapes from valpolicella vines (nord of Italy) during ripening and over-ripening
Autor CELOTTI, E. et al  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 389-392
Descriptors Trans-resveratrol Fermentacio
Localització 663.254 IN V

Títol trans-resveratrol. (+)-catechin, (-)-epicatechin and quercetin concentrations in berry skins and wines from Southern Italy red grape cultivars
Autor GAMBUTI, A.   STROLLO, D.   LA NOTTE, E.   MOIO, L.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine qualtiy- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Trans-resveratrol Catechin Epicatechin Quercetin Raim Vi Italia Sud
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)