Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
BAKKER, J.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 2


Títol Determination of free amino acids in Port wine
Autor CAPELA, A.B.C.   BAKKER, J.  
Dades Font International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 224-227
Descriptors Aminoacid Vi
Localització 634.817 INT

Títol The Determination of Anthocynins in Aging Red Wines: Comparison of HPLC and Spectral Methods
Autor BAKKER, J.   PRESTON, N.W.   TIMBERLAKE, C.F.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1986 - V: 37- N: 2, Pg: 121-126
Descriptors Antocianins Vi negre Envelliment HPLC Metodes espectrals
Localització C 19/118