Registres trobats: 19
Títol | Aven?os en la cromatografia de gasos aplicada a l'analisi de compostos volatils al vi |
Autor | LOPEZ, R. CACHO, J. |
Dades Font | ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1r semestre 2011 - V: 28- N: 93, Pg: 4-6 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Compostos volatils Vi Metodes d'analisi |
Títol | Caracterizacion del aroma de vinos tintos envejecidos. Implicacion de las diferentes familias de odorantes en la percepcion de la nota frutal y otras |
Autor | ESCUDERO, A. CAMPO, E. CACHO, J. FERREIRA, V. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 162-164 |
Descriptors | Aroma Vi negre |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Composicion de las uvas de la D.O. Somontano. Evolucion de los compuestos fenolicos en la variedad Moristel. Estudio de la evolucion durante la maduracion |
Autor | CACHO, J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - gener 1992 - V: - N: 1, Pg: 34-40 |
Descriptors | Somontano DO Raim Composicio Compostos fenolics Maduracio Monastrell |
Títol | Coneixements actuals sobre la hidrolosi dels compostos glucosidics en els vins |
Autor | CACHO, J. |
Dades Font | ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n Semestre 2012 - V: 29- N: 96, Pg: 4-7 |
Descriptors | Hidrolisi Compostos glucosidics Aroma del vi Aroma varietal |
Títol | Cuantificacion y efecto sensorial de tioles volatiles en vinos blancos y tintos |
Autor | ORTIN, N. FERREIRA, V. CACHO, J. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 246-248 |
Descriptors | Quantificacio Efecte sensorial Tiols volatils Vi blanc Vi negre |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Determination of minor and trace volatile compounds in wine by solid-phase extraction and gas chromatography with mass spectrometric detection |
Autor | LOPEZ, R. AZNAR, M. CACHO, J. FERREIRA, V. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 2002 - V: A- N: 966, Pg: 167-177 |
Descriptors | Compostos volatils Extraccio en fase solida Espectrometria de massa Compostos aromatics Vi Terpenol Fenols |
Localització | C 17/41 |
Títol | Efecto de la adicion de amonio a mostos de uva de la variedad airen en el aroma del vino obtenido |
Autor | HERNANDEZ ORTE, P. IBARZ, M.J. CACHO, J. PELLERIN, P. SOTO, F. FERREIRA, V. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 231-233 |
Descriptors | Amoni Most Airen Aroma |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Efecto de la microoxigenacion y de la fermentacion malolactica sobre el perfil aromatico de vino tinto envejecido |
Autor | LAPE?A, A.C. SANCHEZ, J. ASTRAIN, J. CACHO, J. FERREIRA, V. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 96-98 |
Descriptors | Microoxigenacio Fermentacio malolactica Aroma Vi Envelliment |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Effects of maceration time and pectolytic enzymes added during maceration on the phenolic composition of must |
Autor | FERNANDEZ-ZURBANO, P. FERREIRA, V. PENYA, C. ESCUDERO, A. CACHO, J. |
Dades Font | Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - August 1999 - V: - N: 4, Pg: 319-325 |
Descriptors | Most Macabeu Chardonnay Maceracio Fenols Enzims |
Títol | Ensayos de adicion, supresion y reconstitucion para dilucidar el aroma de vinos procedentes de la variedad Chardonnay |
Autor | ESCUDERO, A. ORTIN, N. CACHO, J. FERREIRA, V. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 237-239 |
Descriptors | Addicio Supressio Reconstitucio Aroma Chardonnay |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Evaluacion sensorial ortonasal y retronasal de la interaccon del furaneol con un ortodifenol |
Autor | JARAUTA GURRIA, I. ESCUDERO, A. FERREIRA, V. CACHO, J. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 243-245 |
Descriptors | Avaluacio sensorial Ortonasal Retronasal Furaneol Ortodifenol Analisi sensorial |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Evolucio del perfil volatil del vi negre durant la cri?a en botes de roure |
Autor | CACHO, J. |
Dades Font | ACE. Revista d' Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 2006 - V: 23- N: 76, Pg: 4-8 |
Descriptors | Perfil volatil Vi negre Crian?a Botes de roure Derivats furanics Lactones Fenols volatils Fenilcetones Aldehids fenolics |
Títol | Evolucion del contenido en Nitrogeno total en la uva. Durante la maduracion de la variedad Garnacha en Aragon. |
Autor | HERNANDEZ, P. CACHO, J. GUITTARD, A. |
Dades Font | Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 4 - novembre-desembre 1993 - V: - N: 11-12, Pg: 40-44 |
Descriptors | Nitrogen Raim Arago Maduracio Aragon Garnacha Garnatxa |
Títol | L?aroma dels vins: reptes i solucions de l?analisi sensorial |
Autor | CACHO, J. |
Dades Font | ACE, Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Gener-Mar? 2006 - V: 23- N: 74, Pg: 3-5 |
Descriptors | Vi Aroma Analisi sensorial |
Títol | La percepcio de notes aromatiques del vi i l?efecte de certes molecules volatils |
Autor | CACHO, J. |
Dades Font | ACE, Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Gener-Mar? 2006 - V: 23- N: 74, Pg: 6-12 |
Descriptors | Aroma Percepcio Vi Molecules volatils Odorants Equilibri aromatic Defectes del vi Vi blanc Composicio quimica Vi rosat |
Títol | Liberacion y formacion de aromas varietales a partir de precursores "glicosidicos" procedentes de variaciones neutras durante el transcurso de la fermentacion alcoholica |
Autor | LOSCOS, N. HERNANDEZ ORTE, P. CACHO, J. FERREIRA, V. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 116-118 |
Descriptors | Glicosid Saccharomyces cerevisiae Vi Fermentacio alcoholica Fermentacio Aroma |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Metodo mejorado para la determinacion de aminas biogenas en mostos y vinos mediante extraccion en fase solida, derivatizacion con AQC y HPLC fase reserva |
Autor | PE?A GALLEGO, A. HERNANDEZ, P. CACHO, J. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 408-410 |
Descriptors | Amines biogenes Most Vi SPE AQC |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Perfil aromatico de diferentes vinos tintos jovenes procedentes de las Islas Canarias |
Autor | CULLERE, L. ESCUDERO, A. PEREZ TRUJILLO, J FERREIRA, V. CACHO, J. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 168-170 |
Descriptors | Aroma Vi Vi negre |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Perfiles de seis vinos tintos de alta expresion conseguidos por cromatografia de gases olfatometria completado con el analisis cuantitativo |
Autor | CULLERE, L. LAPE?A, A.C. ASTRAIN, J. CACHO, J. FERREIRA, V. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 240-242 |
Descriptors | Vi negre Cromatografia de gasos Olfactometria Analisi quantitativa |
Localització | 663.2 JOR |