Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
HOJ, P.B.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Genetic approaches to the impovement of wine
Autor EGLINTON, J.M.   BELLON, J.R.   POLLNITZ, A.P.   HEINRICH, A.J.   YAP, A.J.   LANGRIDGE, P.   HENSCHKE, P.A.   HOJ, P.B.   DE BARROS LOPES, M.A.  
Dades Font Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 152-156
Descriptors Llevats Soques
Localització 634.8:663.2(061.3)AUS

Títol Objective measures of grape and wine quality
Autor GISHEN, M.   ILAND, P.G.   DAMBERGS, R.G.   ESLER, M.B.   FRANCIS, I.L.   KAMBOURIS, A.   JOHNSTONE, R.S.   HOJ, P.B.  
Dades Font Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 188-194
Descriptors Qualitat del vi Qualitat Vi
Localització 634.8:663.2(061.3)AUS

Títol Proline and arginine accumulation in developing berries of Vitis Vinifera L. in Australian vineyards: Influence of vine cultivar, berry maturity and tissue type.
Autor STINES, A.P.   GRUBB, J.   GOCKOWIAK, H.   HENSCHKE, P.A.   HOJ, P.B.   HEESWIJCK, R. VAN  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research - 2000 - V: - N: 6, Pg: 150-158
Descriptors Prolina Arginina Aminoacid Desenvolupament del fruit Metabolisme Vinya Vitis vinifera Cromatografia liquida d'alta resolucio HPLC
Localització C 12/45

Títol Winemaking with selected strains of non-Saccharomyces cerevisiae yeasts. Influence of Candida stellata and Saccharomyces bayanus on Chardonnay wine composition and flavour
Autor HENSCHKE, P.A.   EGLINTON, J.M.   COSTELLO, P.J.   FRANCIS, I.L.   GOCKOWIAK, H.   SODEN, A.   HOJ, P.B.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 459-481
Descriptors Vinificacio Saccharomyces cerevisiae Llevats Chardonnay Saccharomyces bayanus Candida stellata Compostos del vi Gust
Localització 663.2 SYM