Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Winemaking with selected strains of non-Saccharomyces cerevisiae yeasts. Influence of Candida stellata and Saccharomyces bayanus on Chardonnay wine composition and flavour
Autor HENSCHKE, P.A.   EGLINTON, J.M.   COSTELLO, P.J.   FRANCIS, I.L.   GOCKOWIAK, H.   SODEN, A.   HOJ, P.B.  
Revista 13th International Enology Symposium
Numero
Mes June
Any 2002
Pàgina 459-481
Lloc Montpellier
Descriptors Vinificacio   Saccharomyces cerevisiae   Llevats   Chardonnay   Saccharomyces bayanus   Candida stellata   Compostos del vi   Gust  
Localització 663.2 SYM


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.