Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Candida stellata

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Combined use of immobilized Candida stellata cells and Saccharomyces cerevisiae to improve the quality of wines
Autor CIANI, M.   FERRARO, L.  
Dades Font Journal of Applied Microbiology ISSN: 1364-5072 VOL 85 - 1998 - V: - N: , Pg: 247-254
Descriptors Candida stellata Saccharomyces cerevisiae Vi Llevats
Localització C 10/137

Títol Effect of acetic acid bacteria upon the growth and metabolism of yeasts during the fermentation of grape juice, The
Autor DRYSDALE, G.S.   FLEET, G.H.  
Dades Font Journal of applied bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1989 - V: - N: 67, Pg: 471-481
Descriptors Bacteris Acid acetic Acetobacter Metabolisme Llevats Fermentacio alcoholica Most Gluconobacter Saccharomyces cerevisiae Kloeckera apiculata Candida stellata Acetat d'etil
Localització C 9/133

Títol Enhanced glycerol content in wines made with immobilized Candida stellata cells
Autor CIANI, M.   FERRARO, L.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 62 - 1996 - V: - N: 1, Pg: 128-132
Descriptors Candida stellata Glicerol Vi Llevats
Localització C 10/139

Títol Fermentation with Saccharomyces bayanus and Candida stellata yeast can increase the aroma diversity of wine
Autor HENSCHKE,P.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: quality assurance and product stability, Pg: 84-94
Descriptors Fermentacio Saccharomyces bayanus Candida stellata Aroma Vi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Winemaking with selected strains of non-Saccharomyces cerevisiae yeasts. Influence of Candida stellata and Saccharomyces bayanus on Chardonnay wine composition and flavour
Autor HENSCHKE, P.A.   EGLINTON, J.M.   COSTELLO, P.J.   FRANCIS, I.L.   GOCKOWIAK, H.   SODEN, A.   HOJ, P.B.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 459-481
Descriptors Vinificacio Saccharomyces cerevisiae Llevats Chardonnay Saccharomyces bayanus Candida stellata Compostos del vi Gust
Localització 663.2 SYM