Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
BENOIT, C.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Analyse collaborative des acides organiques des mouts et des vins par HPLC. 1ere partie: Etude des differents protocoles experimentaux proposes
Autor TUSSEAU, D.   BENOIT, C.  
Dades Font FV - 1986 - V: - N: 800, Pg: 11 p.
Descriptors Acid organic Most Vi Constituents HPLC Cromatografia de liquids
Localització FV 800

Títol Analyse collaborative des acides organiques des mouts et des vins par HPLC.
Autor TUSSEAU, D.   BENOIT, C.  
Dades Font FV - 1986 - V: - N: 813, Pg: 16 p.
Descriptors Acid organic Most Vi Cromatografia de liquids HPLC Enzims
Localització FV 813

Títol Determination du glycerol et des glucides dans les mouts, vins et champagnes par chromatographie liquide haute performance : repetabilite, reproductibilite.
Autor TUSSEAU, D.   BENOIT, C.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 6 - 1986 - V: - N: , Pg: 559-577
Descriptors Glicerol Vi Most Cava Xampany Champagne HPLC Cromatografia Analisi Composicio Dosificacio Dosatge Sucre
Localització C 4/100

Títol Routine high-performance liquid chromatographic determination of carboxylic acids in wines and champagne
Autor TUSSEAU, D.   BENOIT, C.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1987 - V: - N: 395, Pg: 323-333
Descriptors Cromatografia liquida d'alta resolucio Determinacio Acid carboxilic Vi Xampany
Localització C 21/48