Registres trobats: 4
Títol | Cork taint in wine: scientific knowledge and public perception. A critical review |
Autor | SILVA PEREIRA, C. FIGUEIREDO MARQUES, J.J. SAN ROMAO, M.V. |
Dades Font | Critical reviws in microbiology ISSN: 1040-841X - 2000 - V: 26- N: 3, Pg: 147-162 |
Descriptors | Tap de suro Vi Cloroanisols Compostos quimics |
Localització | C 15/75 |
Títol | El caracter vegetal del vino a nivel sensorial |
Autor | PALACIOS, A.T. McKAY, M. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo/Junio 2011 - V: 13- N: 71, Pg: 26-33 |
Descriptors | Caracter vegetal Pirazina Vinificacio Cata Analisi sensorial Fase visual Fase olfactiva Fase gustativa Series aromatiques Compostos quimics |
Títol | Levaduras floculantes: influencia de compuestos quimicos |
Autor | SIMON, B. et al. |
Dades Font | XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 203-211 |
Descriptors | Vi Llevats floculants Saccharomyces cerevisiae Compostos quimics |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |
Títol | Perfil Aromatico y Compuestos Quimicos Presentes en los Vinos Tradicionales de Andalucia Occidental |
Autor | RIVAS SANCHEZ, F. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2006 - V: VII- N: 42, Pg: 34-37 |
Descriptors | Perfil aromatic Compostos quimics Vi Andalucia occidental Andalusia Andalucia Andalusia occidental |