Registres trobats: 3
Títol | Defectos olfatorios de reduccion de origen fermentativo |
Autor | DUBORDIEU, D. LAVIGNE, V. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1991 - V: - N: 16, Pg: 61-68 |
Descriptors | Vi Fermentacio Components volatils Sofre Aroma Defectes del vi Analisi sensorial Alteracions del vi |
Títol | Development of a polymerase chain reaction/restriction fragment length polymorphism method for Saccharomyces cerevisiae and Saccharomyces bayanus identification in enology |
Autor | MASNEUF, I. AIGLE, M. DUBORDIEU, D. |
Dades Font | FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 - 1996 - V: - N: 138, Pg: 239-244 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Taxonomia molecular Identificacio Saccharomyces bayanus |
Localització | C 9/35 |
Títol | Pur une recherche oenologique utile aux oenologues et a la valorisation des vins |
Autor | DUBORDIEU, D. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Maig/Juny 2005 - V: - N: 212, Pg: 28-29 |
Descriptors | Professio Enoleg-ologa Futur Enologia |