Registres trobats: 10
Títol | Aplicacion de gases en la elaboracion del vino. |
Autor | RODRIGUEZ GIRO, Marta |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1994 - V: - N: 32, Pg: 46-50 |
Descriptors | Vi Vinificacio Elaboracio Produccio Gas Oxigen Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Nitrogen Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Addicio Most Hiperoxigenacio |
Títol | Aplicacion industrial de la hiperoxigenacion con mostos de la variedad bobal |
Autor | FRANCO, E. BALLESTEROS, F. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131/5679 - octubre-desembre 1993 - V: - N: 28, Pg: 49-59 |
Descriptors | Desfangament Polifenols Most Hiperoxigenacio Oxidacio Vi blanc Boval Varietats Vinificacio |
Títol | Ensayo de maceracion pelicular e hiperoxigenacion de mostos en Aragon. |
Autor | FRANCO, E. |
Dades Font | Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 4 - novembre-desembre 1993 - V: - N: 11-12, Pg: 36-39 |
Descriptors | Maceracio pel.licular Hiperoxigenacio Most Arago Vins Raim Aragon |
Títol | Hiperoxigenacion de los mostos |
Autor | MEISTERMANN, E |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1991 - V: - N: 16, Pg: 58-60 |
Descriptors | Most Hiperoxigenacio Pinot blanc Riesling Vi Estabilitzacio Qualitat Aroma Color Gust |
Títol | Hyperoxygenation : les mecanismes d'oxydation |
Autor | CARLIEZ, M. |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1992 - V: - N: 164, Pg: 33-34 |
Descriptors | Hiperoxigenacio Vinificacio Oxidacio Polifenols Maceracio Most |
Títol | Hyperoxygenation des mouts |
Autor | MEISTERMANN, Eric |
Dades Font | Vignes et vins ISSN: 1142-5288 - abril 1991 - V: - N: 7, Pg: 41-44 |
Descriptors | Vi Vinificacio Hiperoxigenacio Most Compostos fenolics |
Títol | La Aplicacion de la hiperoxigenacion |
Autor | |
Dades Font | Surcos de Aragon - setembre 1993 - V: - N: 39, Pg: 21-22 |
Descriptors | Vinificacio Hiperoxigenacio Most Vi Millora qualitativa |
Localització | C 9/18 |
Títol | La Hiperoxigenacion de mostos: nueva tecnica para mejorar los vinos de la variedad bobal |
Autor | FRANCO, E. LORENTE, M. BALLESTEROS, F. |
Dades Font | Surcos de Aragon - setembre 1993 - V: - N: 39, Pg: 18-20 |
Descriptors | Boval Varietats Qualitat Hiperoxigenacio Oxidacio Vi blanc Espanya Vinificacio Most Millora qualitativa |
Localització | C 5/16 |
Títol | La Tecnica de la hiperoxidacion en las vinificaciones |
Autor | HERRERA, P. |
Dades Font | Tecnovin - juliol-agost 1991 - V: - N: 3, Pg: 16-23 |
Descriptors | Vinificacio Hiperoxidacio Hiperoxigenacio Most |
Títol | Moduler l'oxygenation selon les mouts |
Autor | CARLIEZ, M. |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1992 - V: - N: 164, Pg: 35-37 |
Descriptors | Vinificacio Hiperoxigenacio Estabilitzacio Color Vi blanc Most Oxidacio Aroma |