Registres trobats: 3
Títol | Efectos fisiologicos del vino blanco y cava |
Autor | LAMUELA-RAVENTOS, R.M. |
Dades Font | Enologia avi ISSN: 84-8424-037-1 - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 55-61 |
Descriptors | Efecte fisiologic Vi blanc Cava |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Modificacions del color en els vins blancs (I). En fosquiment (browning) |
Autor | HUIX-BLANQUERA, M. LAMUELA-RAVENTOS, R.M. |
Dades Font | ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Octubre-Desembre 1998 - V: - N: 45, Pg: 3-7 |
Descriptors | Vi blanc Enfosquiment Color Modificacio Compostos fenolics |
Títol | Modificacions del color en els vins blancs (II). Enrosament (pinking) |
Autor | HUIX-BLANQUERA, M. LAMUELA-RAVENTOS, R.M. WATERHOUSE, A.L. SINGLETON, V.L. |
Dades Font | ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1er Trimestre 1999 - V: - N: 16, Pg: 3-6 |
Descriptors | Enrosament Color Vi blanc |