Registres trobats: 2
Títol | Composicion fenolica y color de vinos blancos, rosados y tintos de Uruguay |
Autor | GONZALEZ, G. BARREIRO, L. BOCHICCHIO, R. CURBELO, M. GATTO, G. GIL, G. TESSORE, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1997 - V: - N: 52, Pg: 14-22 |
Descriptors | Composicio fenolica Uruguai Color Vi Vi blanc Vi rosat Vi negre Vinificacio |
Títol | Evaluacion del potencial polifenolico de uvas Tannat, Cabernet Sauvignon y Merlot producidas en Uruguay, y su correspondencia con la composicion de los respectivos vinos |
Autor | GONZALEZ NEVES, G. GIL, G. BALADO, J. BARREIRO, L. BOCHICCHIO, R. GATTO, G. TESSORE, A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Potencial polifenolic Varietats de ra?m Raim Tannat Cabernet sauvignon Merlot Uruguai Composicio |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |