Registres trobats: 3
Títol | Calidad de frutas minimamente procesadas (I). Pardeamiento enzimatico |
Autor | PEREZ, L. GONZALEZ MARTINEZ, C. CHAFER, M. CHIRALT, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2003 - V: XXII- N: 180, Pg: 81-84 |
Descriptors | Qualitat de la fruita Processat en fred Fruita Conserves Fruita minimament processades FMP |
Títol | Calidad de frutas minimamente procesadas (y II). Control y prevencion del pardeamiento enzimatico |
Autor | CHIRALT, A. PEREZ, L. GONZALEZ MARTINEZ, H. CHAFER, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2003 - V: XXII- N: 181, Pg: 113-119 |
Descriptors | Fruita Qualitat Control Prevencio Pardeamiento enzimatico |
Títol | Methode de recherche de tres faibles quantites d'acide sorbique dans les vins |
Autor | CHRETIEN, D. PEREZ, L. SUDRAUD, M. P. |
Dades Font | FV - febrer 1980 - V: - N: 720, Pg: 3 p. |
Descriptors | Acid sorbic Vi Analisi Determinacio Dosificacio Dosatge Identificacio Cromatografia en capa fina |
Localització | FV 720 |