Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
PEREZ, L.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol Calidad de frutas minimamente procesadas (I). Pardeamiento enzimatico
Autor PEREZ, L.   GONZALEZ MARTINEZ, C.   CHAFER, M.   CHIRALT, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2003 - V: XXII- N: 180, Pg: 81-84
Descriptors Qualitat de la fruita Processat en fred Fruita Conserves Fruita minimament processades FMP

Títol Calidad de frutas minimamente procesadas (y II). Control y prevencion del pardeamiento enzimatico
Autor CHIRALT, A.   PEREZ, L.   GONZALEZ MARTINEZ, H.   CHAFER, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2003 - V: XXII- N: 181, Pg: 113-119
Descriptors Fruita Qualitat Control Prevencio Pardeamiento enzimatico

Títol Methode de recherche de tres faibles quantites d'acide sorbique dans les vins
Autor CHRETIEN, D.   PEREZ, L.   SUDRAUD, M. P.  
Dades Font FV - febrer 1980 - V: - N: 720, Pg: 3 p.
Descriptors Acid sorbic Vi Analisi Determinacio Dosificacio Dosatge Identificacio Cromatografia en capa fina
Localització FV 720