Registres trobats: 7
Títol | Analyse automatique des sucres des mouts de raisin en fermentation par spectrometrie dans le proche infrarouge. |
Autor | BOUVIER, J.C. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 8 - 1988 - V: - N: , Pg: 227-243 |
Descriptors | Sucre Fermentacio Espectrometria Raim Most |
Localització | C 6/97 |
Títol | Automatisation de dosages enzimatiques pour l?analyse oenologique |
Autor | BATTLE, J.L. BOUVIER, J.C. |
Dades Font | Cahier Scientifique - 1986 - V: - N: 101, Pg: 38-43 |
Descriptors | Dosificacio Enzims Analisi enologica Automatitzacio |
Localització | C 19/131 |
Títol | Chromatographie des acides organiques sur couche mince. Resultat d'enquete. |
Autor | BOUVIER, J.C. |
Dades Font | FV - 1989 - V: - N: 835, Pg: 9 p. |
Descriptors | Cromatografia en capa fina Vi Acid organic Determinacio Identificacio |
Localització | FV 835 |
Títol | Controle de la fermentation malolactique par chromatographie des acides organiques sur papier et couche mince |
Autor | BOUVIER, J.C. |
Dades Font | FV - abril 1990 - V: - N: 852, Pg: 6 p. |
Descriptors | Fermentacio malolactica Cromatografia Acid organic Analisi Vi negre Acid malic Acid lactic |
Localització | FV 852 |
Títol | Dosage automatique de l'alcool dans les vins par voie enzymatique. |
Autor | BOUVIER, J.C. BATLLE, J.L. |
Dades Font | FV - 1985 - V: - N: 795, Pg: 3 p. |
Descriptors | Vi Metode enzimatic Graduacio Alcohol Grau alcoholic |
Localització | FV 795 |
Títol | Influence du glycerol sur la mesure du degre alcoolique par infra-rouge |
Autor | BOUVIER, J.C. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - 2? trimestre 1986 - V: - N: 102, Pg: 21-22 |
Descriptors | Glicerol Grau alcoholic Infraroig |
Localització | C 20/34 |
Títol | L'Analyse automatique en Oenologie |
Autor | BOUVIER, J.C. |
Dades Font | FV - mar? 1993 - V: - N: 951, Pg: 6 p. |
Descriptors | Enologia Vinicultura Analisi Vi Normes Reglament Legislacio Unio Europea Historia Metode |
Localització | FV 951 |