Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
MARCOBAL, A.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Alteraciones del vino por el metabolismo de las bacerias lacticas
Autor MORENO ARRIBAS, M.V.   MARCOBAL, A.   MU?OZ, R.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2003 - V: III- N: 14, Pg: 100-105
Descriptors Alteracions del vi Metabolisme Bacteris lactics Vi

Títol Aminas biogenas en alimentos: metodos de deteccion de bacterias productoras
Autor MARCOBAL, A.   DE LAS RIVAS, B.   MU?OZ, R.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre-Enero 2006-2007 - V: - N: 379, Pg: 66-72
Descriptors Amines biogenes Aliments Deteccio Bacteris Histamina Tiramina Putrescina Cadaverina Metode molecular Medi diferencial

Títol Identificacion de cepas de Oenococcus oeni y Lactobacillus plantarum. Tecnica de secuenciacion multilocular
Autor RIVAS, B. de las   MARCOBAL, A.   MU?OZ, R.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4364-4373
Descriptors Elaboracio de vi Fermentacio malolactica Fermentacio Bacteris lactics Vi negre Seq?enciacio multilocular

Títol Identificacion de cepas de Oenococcus oeni y Lactobacillus plantarum
Autor DE LAS RIVAS, B.   MARCOBAL, A.   MU?OZ, R.  
Dades Font Semana vitivinicola ISSN: 0037-184X - Marzo 2007 - V: - N: 3161, Pg: 726-734
Descriptors Cep Oenococcus oeni Lactobacillus plantorum Fermentacio malolactica Vinificacio Bacteris lactics

Títol MLST (Multilocus Sequence Typing): Un metodo molecular para la caracterizacion inequivoca de cepas de Oenococcus oeni y Lactobacillus plantarum
Autor RIVAS, B. de las   MARCOBAL, A.   MU?OZ, R.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 34-35
Descriptors Oenococcus oeni Lactobacillus plantarum Fermentacio malolactica Identificacio Metode de tipificacio Metodes moleculars
Localització 663.2 (063) Con

Títol Metodo molecular para la deteccion de bacterias productoras de aminas. PCR durante el proceso de vinificacion
Autor RIVAS, B. de las   MARCOBAL, A.   CARRASCOSA, A. V.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2008 - V: LXIII- N: 3225, Pg: 1558-1563
Descriptors PCR Bacteris Vinificacio Amines biogenes Metode molecular Vi