Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Interactions levures-bacteries et impact sur le deroulement de la fermentation malolactique. Partie 1/2: Caracterisation des interactions entre Saccharomyces cerevisiae et Cenococcus oeni
Autor DELERIS BOU, M.   KRIEGER WEBER, S.  
Revista Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques
Numero 137
Mes Octobre
Any 2010
Pàgina 15-18
Lloc Chaintre
Descriptors Llevats   Bacteris   Saccharomyces cerevisiae   Cenococcus oeni   Fermentacio malolactica   Etanol   Dioxid de sofre   Peptid   Bacteris malolactics  


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.