Registres trobats: 96
Títol | A chemical sensor smells ethanol |
Autor | SPICHIGER, U. et al. |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 55-58 |
Descriptors | Sensor quimic Aroma Etanol |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | A flocculation test for moderately flocculent brewing yeast |
Autor | PATEL, G.B. INGLEDEW, W.M. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL v. 81 - 1975 - V: - N: 2, Pg: 123-126 |
Descriptors | Calci Etanol Floculacio Llevats |
Localització | C 13/123 |
Títol | A new method for determination of ethanol tolerance in vinification yeast:measurament of glucose-induced proton movements. |
Autor | JUROSZEK, J. R. RAIMBAULT, O. FEUILLAT, M. CHARPENTIER, C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 4, Pg: 336-341 |
Descriptors | Etanol Analisi Vi Vinificacio Llevats Determinacio Fermentacio Most |
Localització | C 4/71 |
Títol | Accion saludable del vino |
Autor | JORDAN, J. CE?A, V. GONZALEZ-GARCIA, C. |
Dades Font | II Foro internacional "El vino ante el siglo XXI" - Gener 2002 - V: - N: , Pg: 3pp. |
Descriptors | Vi Efecte positiu Resveratrol Antioxidant Etanol Malalties cardiovasculars Salut Mortalitat per malalties |
Localització | 663.2:338 For |
Títol | Alcohol, vino, morbilidad y mortalidad |
Autor | GRONBAEK, MORTEN |
Dades Font | II Foro Internacional "El vino ante el siglo XXI" - Gener 2002 - V: - N: , Pg: 1pp. |
Descriptors | Consum Etanol Efectes Mortalitat Salut Vi |
Localització | 178.1 For |
Títol | Antioxidant activities of some edible mediterranean plants |
Autor | AL-ISMAIL, K. HERZALLAH, S.M. RUSTOM, A.S. |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 287-296 |
Descriptors | Antioxidant Propietats antioxidants Etanol Mediterrani Mediterrania Plantes DPPH |
Títol | Biamperometric determination of ethanol, lactate and Glycerol using immobilised enzymes in flow streams |
Autor | CHRISTIAN, G. ATTIYAT, A. |
Dades Font | Analyst ISSN: 0003-2654 VOL 105 - febrer 1980 - V: - N: , Pg: 154-160 |
Descriptors | Etanol Lactat Glicerol Determinacio Biamperimetria Enzims |
Localització | C 2/25 |
Títol | Biological principles for the effects of ethanol |
Autor | JONES, Rodney P. |
Dades Font | Enzyme and Microbial Technology ISSN: 0141-0229 VOL 11 - march 1989 - V: - N: 3, Pg: 130-153 |
Descriptors | Etanol Llevats Acetaldehid Alcohol deshidrogenasa Membrana |
Localització | C 15/41 |
Títol | Cambio climatico en las levaduras, El. La investigacion recoge datos desde 1939 en el ambito de la D.O. Rioja |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4280-4295 |
Descriptors | Vi DO La Rioja DO Llevats Canvi climatic Llevats vinics Etanol Estudi cientific Estudi comparatiu Temperatura de fermentacio Temperatura Acumulacio de sucre |
Títol | Changes in the activity of the general amino acid permease from Saccharomyces cerevisiae var. ellipsoideus during fermentation |
Autor | IGLESIAS, R. FERRERAS, J. M. ARIAS, F. J. MUNYOZ, R. GIRBES, T. |
Dades Font | Biotechnology and Bioengineering ISSN: 0006-3592 VOL 36 - 1990 - V: - N: , Pg: 808-810 |
Descriptors | Permeasa Aminoacid Sintesi de polifenilalanina Inhibicio Etanol Saccharomyces cerevisiae |
Localització | C 11/4 |
Títol | Characterization of catalan red wines by pattern recognition methods |
Autor | LARRECHI, M.S. GUASCH, J. RIUS, F.X. SOLE, A. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 - 1987 - V: - N: 26, Pg: 172-182 |
Descriptors | Vi negre Diferenciacio Analisi Manganes Magnesi Sodi Etanol Acidesa Espanya Estadistiques |
Localització | C 9/60 |
Títol | Coeficiente de dilatacion cubica de mezclas etanol-agua. Control de mermas en la fabricacion de aguardientes compuestos |
Autor | NATTA, J.M?. GARI, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2004 - V: XXIII- N: 194, Pg: 43-48 |
Descriptors | Dilatacio cubica Etanol Aigua Begudes alcoholiques Quoficient de dilatacio cubica Aiguardent Fabricacio d'aiguardent Vinificacio |
Títol | Combination effect of pH, SO2, ethanol and temperature on the growth of "Leuconostoc oenos" |
Autor | BRITZ, T.J. TRACEY, R.P. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 68 - 1990 - V: - N: , Pg: 23-31 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Etanol Temperatura Creixement Leuconostoc oenos pH |
Localització | C 7/71 |
Títol | Combined effects of ethanol, high homogenization pressure, and temperature on cell fatty acid composition in Saccharomyces cerevisiae |
Autor | GUERZONI, M.E. FERRUZZI, M. GARDINI, F. LANCIOTTI, R. |
Dades Font | Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 - 1999 - V: - N: 45, Pg: 805-810 |
Descriptors | Etanol Temperatura Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Localització | C 17/34 |
Títol | Combined inhibition of yeast growht by ethanol and octanoic and decanoic acids studied by calorimetry |
Autor | ANTOCE, O.A. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 277-284 |
Descriptors | Llevats Etanol Acid octanoic Acid decanoic Calorimetria |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Comment gerer l'exces d'alcool dans les vins. Un nouveau defi pour les levures |
Autor | DEQUIN, S. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Novembre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 47-49 |
Descriptors | Vi Alcohol Fermentacio Etanol Reaccio enzimatica Modificacio Estrategies Grau alcoholic Disminucio Innovacio |
Títol | Concentration de la teneur en C14 dans les vins du cap d'Ouest, de 1926 a 1975. |
Autor | HANEKOM, N. PLESSIS, C.S. DU HOUTMAN, A.C. |
Dades Font | FV - abril 1976 - V: - N: 604, Pg: 3 p. |
Descriptors | Carboni 14 Vi Determinacio Etanol Constituents |
Localització | FV 604 |
Títol | Consumo de etanol y produccion de acetaldehido en vinos tipo sherry sometidos a diferentes condiciones de crianza biologica |
Autor | MU?OZ, D. CORTES, M.B. MORENO, J. ZEA, L. MOYANO, L. MORENO, J.A. PEINADO, R. MEDINA, M. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 363-376 |
Descriptors | Etanol Acetaldehid Vi fino Sherry Crian?a biologica |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Desalcoolisation spontanee : une nouvelle maladie du vin |
Autor | |
Dades Font | Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - juliol-agost 1992 - V: - N: 167, Pg: 24 |
Descriptors | Desalcoholitzacio espontania Graduacio Val-de-Loire Malalties de la vinya Etanol Vi Perdua de grau alcoholic |
Títol | Determinacion de etanol en cervezas sin alcohol por enzimoinmunoanalisis |
Autor | VARO GALVANY, P. GUILLEM SEMPERE, C. |
Dades Font | Tecnicas de Laboratorio ISSN: 0371-5728 - Mayo 2000 - V: - N: 251, Pg: 298-301 |
Descriptors | Determinacio Etanol Cervesa sense alcohol Enzimoinmunoanalisi |
Títol | Determination of Sugar and Ethanol Content in Aqueous Products of Molasses Distilleries by Near Infrared Spectrophotometry. |
Autor | DUMOULIN, E. D. AZAIS, P. GUERAIN, J. T. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 52 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 626-629 |
Descriptors | Etanol Sucre Espectrometria |
Localització | C 7/21 |
Títol | Dosage de l'ethanol par oxydation chromique apres distillation dans un micro-kjeldahl. |
Autor | LOINGER, C. MAERINE, A. |
Dades Font | FV - juliol 1972 - V: - N: 418, Pg: 3 p. |
Descriptors | Metode de Kjeldahl Oxidacio Crom Etanol Destil.lacio Tub de Kjeldahl Vi |
Localització | FV 418 |
Títol | Efecto de la sobreexposicion del gen ADH2 de Saccharomyces cerevisiae sobre el metaboloma y proteoma en una cepa vinica de Saccharomyces bayanus |
Autor | MAESTRE, O. FERNANDEZ LOPEZ, A. GARCIA MARTINEZ, T. PEINADO, R.A. MAURICIO, J.M. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 25-27 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces bayanus Alcohol deshidrogenasa Metabolite Proteoma Etanol |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Efecto de la temperatura sobre la fermentacion glicero-piruvica |
Autor | CASP, A. LOPEZ, M.L. ROMERO, M.P. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X VOL 39 - 1984 - V: - N: 1993/1994, Pg: 3949-3951 |
Descriptors | Fermentacio gliceropiruvica Sucre Temperatura Vi Etanol Composicio Glicerol |
Localització | C 4/38 |
Títol | Efecto del etanol sobre la fermentacion de azucares en cepas vinicas de Saccharomyces cerevisiae |
Autor | MENGIBAR PAREJA, P. GOMEZ LUNA M.J. RAMOS RUIZ, J. SANCHO PUEBLA, E.D. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 223-240 |
Descriptors | Etanol Fermentacio Sucre Saccharomyces cerevisiae |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Efectos del etanol sobre las levaduras de la fermentacion y de la crianza |
Autor | MEDINA PELEGRINA, J.A. GOMEZ LUNA, M.J. CALERO DUE?AS, F. SANCHO PUEBLA, E.D. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 281-294 |
Descriptors | Etanol Llevats Fermentacio Crian?a |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Effect of ethanol on activity of the plasma-membrane ATPase in, and accumulation of glycine by, Saccharomyces cerevisiae |
Autor | CARTWRIGHT, C.P. VEAZEY, F.J. ROSE, A.H. |
Dades Font | Journal of general microbiology - 1987 - V: - N: 133, Pg: 857-865 |
Descriptors | Etanol ATPasa Saccharomyces cerevisiae |
Localització | C 9/101 |
Títol | Effect of molasses concentration and medium supplementation on the adaptability and viability of a high level ethanol-tolerant palm-wine Saccharomyces isolate |
Autor | EZEOGU, L. I. OKOLO, B. N. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 16 - gener 1995 - V: - N: 1, Pg: 95-100 |
Descriptors | Molassa Etanol Tolerancia Saccharomyces cerevisiae Vi |
Localització | C 24/60 |
Títol | Effect of must fermentation temperature on minor products formed by cryo and non-cryotolerant Saccharomyces cerevisiae strains |
Autor | CASTELLARI, L. MAGRINI, A. PASSARELLI, P. ZAMBONELLI, C. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 7 - 1995 - V: - N: 2, Pg: 125-132 |
Descriptors | Fermentacio del most Saccharomyces cerevisiae Temperatura de fermentacio Compostos minoritaris Criotolerancia Acid succinic Etanol Vinficacio Llevats Productes menors Acid malic Acid acetic Grup criotolerant |
Localització | C 24/59 |
Títol | Effect of some environmental factors on the content and composition of microbial membrane lipids |
Autor | SAJBIDOR, J. |
Dades Font | Critical Reviews in Biotechnology ISSN: 0738-8551 VOL 17 - 1997 - V: - N: 2, Pg: 87-103 |
Descriptors | Lipids Membrana Adaptacio Temperatura Etanol |
Localització | C 14/15 |
Títol | Effect of the Chronic Ethanol Action on the Activity of the General Amino-Acid Permease from Saccharomyces cerevisiae var. ellipsoideus |
Autor | FERRERAS, J.M. IGLESIAS, R. GIRBES, T. |
Dades Font | Biochimica et Biophysica Acta ISSN: 0005-2736 - 1989 - V: - N: 979, Pg: 375-377 |
Descriptors | Etanol Aminoacid Saccharomyces cerevisiae Permeasa Transport Cicloheximida |
Localització | C 11/2 |
Títol | Effect of the champagne method of starter preparation on ethanol tolerance of yeast |
Autor | JUROSZEK, J-R. FEUILLAT, M. CHARPENTIER, C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 3, Pg: 194-198 |
Descriptors | Etanol Tolerancia Llevats Metode xampanyes |
Localització | C 12/88 |
Títol | Effects of ethanol and other alkanols on the glucose transport system of Saccharomyces cerevisiae |
Autor | LEAO, C. VAN UDEN, N. |
Dades Font | Biotechnology and Bioengineering ISSN: 0006-3592 VOL 24 - 1982 - V: - N: , Pg: 2601-2604 |
Descriptors | Llevats Transport glucosa Glucosa Etanol Alcanols |
Localització | C 14/26 |
Títol | Effects of low temperatures (9-33QC) and pH (3.3-5.7) in the loss of Saccharomyces cerevisiae viability by combining lethal concentrations of ethanol with octanoic and decanoic acids |
Autor | VIEGAS, C. A. SA-CORREIA, I. |
Dades Font | International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 1997 - V: - N: 34, Pg: 267-277 |
Descriptors | Acid decanoic Acid octanoic Etanol Concentracions letals Saccharomyces cerevisiae pH Tempratura baixa |
Localització | C 23/71 |
Títol | Ethanol adaptation mechanisms in Saccharomyces cerevisiae |
Autor | ALEXANDRE, H. ROSSEAUX, I. CHARPENTIER, C. |
Dades Font | Biotechnology and Applied Biochemistry VOL 20 - 1994 - V: - N: 2, Pg: 173-183 |
Descriptors | Etanol Saccharomyces cerevisiae Membrana ATPasa |
Localització | C 24/44 |
Títol | Ethanol dissipates the proton-motive Force across the plasma membrane of Saccharomyces cerevisiae |
Autor | CARTWRIGHT, C.P. JUROSZEK, J-R. BEAVAN, M.J. RUBY, F.M.S. MORAIS, S.M.F. DE ROSE, A.H. |
Dades Font | Journal of general microbiology ISSN: 0001-2815 - 1986 - V: - N: 132, Pg: 369-377 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Etanol |
Localització | C 9/99 |
Títol | Ethanol tolerance and activity of plasma membrane ATPase in Kluyveromyces marxianus and Saccharomyces cerevisae |
Autor | ROSA,M. F. SA-CORREIA, I. |
Dades Font | Enzyme and Microbial Technology - 1992 - V: - N: , Pg: 23-27 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae ATPasa Etanol Protons |
Localització | C 3/91 |
Títol | Ethanol tolerance in yeasts |
Autor | CASEY, G.P INGLEDEW, W.M |
Dades Font | CRC Critical Reviews in Microbiology ISSN: 0045-6454 VOL 13 - 2000 - V: - N: 3, Pg: 219-280 |
Descriptors | Etanol Tolerancia Llevats Fermentacio Saccharomyces |
Localització | C 15/27 |
Títol | Fermentaciones a bajas temperaturas en vinificacion |
Autor | NOVO, M. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2006 - V: LXI- N: 3138, Pg: 3270-3273 |
Descriptors | Fermentacio Temperatura Baixa temperatura Vinificacio Saccharomyces Metabolisme Etanol Glicerol Vi Cep |
Títol | Formation of Ethanol, Higher Alcohols, Esters, and Terpenes by Five Yeast Strains in Musts from Pedro Ximenez Grapes in Various Degrees of Ripeness. |
Autor | CABRERA, M. J. MORENO, J. ORTEGA, J. M. MEDINA, M. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 4, Pg: 283-287 |
Descriptors | Etanol Formacio Vi Fermentacio Llevats |
Localització | C 8/84 |
Títol | In vivo activation by ethanol of plasma membrane ATPase of Saccharomyces cerevisiae |
Autor | ROSA, M. F. CORREIA, I. S. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 57 - mar? 1991 - V: - N: 3, Pg: 830-835 |
Descriptors | Etanol Membrana Llevats Saccharomyces cerevisiae Fermentacio Enzims Plasma Cel.lula ATPasa ATP Metabolisme Microorganismes Proteines |
Localització | C 4/69 |
Títol | In vivo activation of yeast plasma membrane H+-ATPase by ethanol: effect on the kinetic parameters and involvement of the carboxyl-terminus regulatory domain |
Autor | MONTEIRO, G.A. SA-CORREIA, I. |
Dades Font | Biochimica et Biophysica Acta ISSN: 0005-2736 VOL 1370 - November 1998 - V: - N: , Pg: 310-316 |
Descriptors | Llevats Membrana plasmatica Saccharomyces cerevisiae Etanol H+-ATPasa |
Localització | C 12/6 |
Títol | Incidencia de Oenococcus oeni y lactobacillus hilgardii en la formacion de etil carbamato en presencia de etanol |
Autor | ARENA, M.E. MANCA DE NADRA, M.C. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 276-278 |
Descriptors | Oenococcus oeni Lactobacillus hilgardii Carbamat d'etil Etanol |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Incidencia de la produccio de glicerol en el proces fermentatiu : mecanismes i variables |
Autor | ESTRUCH, J. |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1989 - V: - N: 14, Pg: 3-8 |
Descriptors | Etanol Glicerol Vi Analisi Llevats Oxidacio Fermentacio |
Títol | Induction of heat proteins and thermotolerance by ethanol in Saccharomyces cerevisiae |
Autor | PLESSET, J. PALM, C. McLAUGHLIN, C.S. |
Dades Font | Biochemical and Biophysical Research Communications ISSN: 0006-291X VOL 108 - 1982 - V: - N: 3, Pg: 1340-1345 |
Descriptors | Xoc de calor Induccio Proteines Llevats Etanol Saccharomyces cerevisiae |
Localització | C 14/40 |
Títol | Industria de alcoholes, aguardientes y licores. Importancia de las funciones termodin?micas de exceso en las mezclas etanol-agua |
Autor | NATTA, J. GARI, M CAMPINS, J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2007 - V: - N: 224, Pg: 46-50 |
Descriptors | Licors Industria Funcions metaboliques Termodinamica |
Títol | Influence of ethanol content on the extent of copigmentation in a cencibel young red wine |
Autor | HERMOSIN GUIERREZ, I. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 134-136 |
Descriptors | Etanol Copigmentacio Cencil Vi negre Vi jove |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Influencia de les propietats superficials dels tensioactius d'origen natural a l'elaboracio d'un vi de cava |
Autor | BOSCH, M. P. COMELLES, F. CASTRO, J. J. de |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1989 - V: - N: 16, Pg: 10-14 |
Descriptors | Tensioactius Escuma Cava Elaboracio Etanol Glicerol Acid tartric Acid tartaric Aminoacid Glucoproteina Lipoproteines Polisacarids Biotensioactius |
Títol | Interaction of the effects of acetic acid and ethanol on inhibition of fermentation in saccharomyces cerevisiae |
Autor | PAMPULHA, M.E. LOUREIRO, V. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 11 - 1989 - V: - N: 4, Pg: 269-274 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Acid acetic Etanol Inhibicio Fermentacio |
Localització | C 6/110 |
Títol | Interactions levures-bacteries et impact sur le deroulement de la fermentation malolactique. Partie 1/2: Caracterisation des interactions entre Saccharomyces cerevisiae et Cenococcus oeni |
Autor | DELERIS BOU, M. KRIEGER WEBER, S. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 15-18 |
Descriptors | Llevats Bacteris Saccharomyces cerevisiae Cenococcus oeni Fermentacio malolactica Etanol Dioxid de sofre Peptid Bacteris malolactics |
Títol | Internal Trehalose Protects Endocytosis from Inhibition by Ethanol in Saccharomyces cerevisiae |
Autor | LUCERO, P PENYALVER, E MORENO, E LAGUNAS, R |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 099-2240 VOL 66 - octubre 2000 - V: - N: 10, Pg: 4456-4461 |
Descriptors | Etanol Saccharomyces cerevisiae Llevats Endocitosi Inhibicio |
Localització | C 15/25 |
Títol | Intracellular acidification does not account for inhibition of Saccharomyces Cerevisiae growth in the presence of ethanol |
Autor | FERNANDA-ROSA, M SA-CORREIA, I |
Dades Font | FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 - 1995 - V: - N: 135, Pg: 271-274 |
Descriptors | Acidificacio intracel.lular Llevats Saccharomyces cerevisiae pH Membrana plasmatica H+-ATPasa Etanol Toxicitat Homeostasi |
Localització | C 23/76 |
Títol | Introduction of major heat-shock proteins of Saccharomyces cerevisiae, including plasma membrane Hsp30, by ethanol levels above a critical threshold |
Autor | PIPER, P. W. TALREJA, K. PANARETOU, B. MORADAS-FERREIRA, P. BYRNE, K. PRAEKELT, U. M. MEACOCK, P. RECNACQ, M. BOUCHERIE, H. |
Dades Font | Microbiology ISSN: 0001-9256 VOL 140 - 1994 - V: - N: 11, Pg: 3031-3038 |
Descriptors | Induccio Saccharomyces cerevisiae Membrana plasmatica Xoc de calor Resposta d'estres Etanol Hsp30 |
Localització | C 11/72 |
Títol | Kinetic model for nitrogen-limited wine fermentations |
Autor | CRAMER, AMANDA C. VLASSIDES, SOPHOCLES BLCK, DAVID E. |
Dades Font | Biotechnology and Bioengineering ISSN: 0006-3592 - January 2002 - V: 77- N: 1, Pg: 49-60 |
Descriptors | Vi Model matematic Etanol Fermentacio |
Localització | C 12/38 |
Títol | L'extraction-concentracion de l'ethanol du vin- Sa standardisation et ses limites. |
Autor | TEP, Y. BRUN S. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 809, Pg: 12 p. |
Descriptors | Etanol Vi Determinacio Destil.lacio Rectificacio Alcohol superior Extraccio Concentracio |
Localització | FV 809 |
Títol | Lactobacillic acid accumulation in the Plasma Menbrane of Oenococcus onei: a response to Ethanol stress? |
Autor | TEIXEIRA, H. GON?ALVES, M.G. ROZES, N. RAMOS, A. SAN ROMAO, M.V. |
Dades Font | Microbial Ecology ISSN: 0095-3628 - 2002 - V: 43- N: 1, Pg: 146-153 |
Descriptors | Etanol Acumulacio d'acid Acid lactobacil?lic Membrana plasmatica Oenococcus oeni Estres d'etanol |
Localització | C 15/136 |
Títol | Les arrets de fermentation: role de l'ethanol, resistance de la levure |
Autor | CHARPENTIER, C. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Mars - Avril 1993 - V: - N: 140, Pg: 49-52 |
Descriptors | Aturada fermentativa Fermentacio Etanol Llevats |
Localització | C 18/57 |
Títol | Mannoprotein of Saccharomyces cerevisiae is an effective bioemulsifier, The |
Autor | CAMERON, D.R. COOPER, D.G. NEUFELD, R.J. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 54 - juny 1988 - V: - N: 6, Pg: 1420-1426 |
Descriptors | Mannoproteines Paret cel.lular Bioemulsionador Emulsio Etanol Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Localització | C 9/111 |
Títol | Mas sobre paradas fermentativas. Hacia el equilibrio final que se persigue en la elaboracion de los vinos |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2006 - V: LXI- N: 3126, Pg: 2182-2187 |
Descriptors | Parada fermentativa Vinificacio Etanol Llevats Oxigen |
Títol | Modeling and prediction of evaporative ethanol loss during wine fermentations |
Autor | WILLIAMS, L. A. BOULTON, R. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture - 1983 - V: - N: 4, Pg: 234-242 |
Descriptors | Fermentacio Vinificacio Etanol Evaporacio |
Localització | C 10/9 |
Títol | Modelo matematico de los efectos de algunas variables enologicas sobre el crecimiento de la levadura vinica |
Autor | FERNANDEZ LOPEZ, A. DIOS, R. SANCHO, E.D. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 73-75 |
Descriptors | Llevats Etanol Vi Vi fino Model matematic |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Multi-layer conducting polymer gas sensor arrays for olfactory sensing |
Autor | SLATER, J.M. PAYNTER, J. WATT, E.J. |
Dades Font | Analyst ISSN: 0003-2654 - April 1993 - V: 118- N: , Pg: 379-383 |
Descriptors | Olor Aroma Components Metanol Etanol Propanol Analisi |
Localització | C 17/56 |
Títol | Nouveau prcede de traitement d?effluents vinicoles par fractionnement des constituants et thermoconcentration |
Autor | BORIES, A. CONESA, F. BOUTOLLEAU, A. PEUREUX, J.L THARRAULT, P. |
Dades Font | 2e congres international sur le traitement des effluents vinicoles. Bordeaux, France 5-7 mai 1998 ISSN: 2-85362-496-X - Maig 1998 - V: - N: , Pg: 127-135 |
Descriptors | Destil.lacio Tractament Efluents vinicoles Fraccionament Etanol Depuracio |
Localització | 505.05 Con |
Títol | Paradas de fermentaci?n: causas y soluciones |
Autor | NAVARRO GARCIA, G. NAVARRO GARCIA, S. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2005 - V: XXIV- N: 207, Pg: 31-38 |
Descriptors | Fermentacio Parada Causes Solucio Nutrients Etanol Oxigen Substancies toxiques Temperatura pH Practiques enologiques |
Títol | Paradas de fermentacion: causas y soluciones |
Autor | NAVARRO GARCIA, G. NAVARRO GARCIA, S. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Maig-Juny 2005 - V: V- N: 24, Pg: 51-58 |
Descriptors | Parada fermentativa Solucions Causes Fermentacio alcoholica Nutrients Etanol Oxigen Substancies toxiques Temperatura Practiques enologiques |
Títol | Paradas fermentativas, problemas y soluciones |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2005 - V: LX- N: 3086, Pg: 3350-3356 |
Descriptors | Parada fermentativa Problemes Solucions Aspectes microbiologics Aspectes enologics Etanol |
Títol | Plantes per a menjar, plantes per a cremar... |
Autor | PIO BELTRAN, J. |
Dades Font | Metode: revista de difusio de la investigacio de la Universitat de Valencia ISSN: 1133-3987 - Tardor 2007 - V: - N: 55, Pg: 113-119 |
Descriptors | Sostenibilitat Biocombustible Biocombustibles solids Biomassa vegetal Etanol Sintesi de lignina Gens Genetica Alimentacio Investigacio Seguretat alimentaria Varietats vegetals Biologia molecular |
Títol | Precipitation des proteines salivaires suite a l'interaction avec le vin. Les effets de l'ethanol, du pH, du fructose et des mannoproteines |
Autor | RINALDI, A. GAMBUTI, A. MOIO, L. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 23-25 |
Descriptors | Precipitacio Proteines salivals Etanol pH Fructosa Mannoproteines Acid tartric |
Títol | Production and tolerance of ethanol in relation to phospholipid fatty-acyl composition in Sccharomyces cerevisiae NCYC 431 |
Autor | BEAVEN, M.J. CHARPENTIER, C. ROSE, A.H. |
Dades Font | Journal of General Microbiology ISSN: 0022-1287 VOL 128 - 1982 - V: - N: , Pg: 1447-1455 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae NCYC 431 Tolerancia d'etanol Etanol |
Localització | C 13/5 |
Títol | Production of ethanol, acetaldehyde, and acetic acid in wine by various yeast races : role of alcohol and aldehyde dehydrogenase |
Autor | MILLAN, C. ORTEGA, J. M. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 2, Pg: 107-112 |
Descriptors | Fermentacio Most Saccharomyces cerevisiae Raim Pedro Ximenez Varietats Montilla-Moriles DO Vi Acid carboxilic Enzims Acetaldehid Llevats Etanol |
Localització | C 4/88 |
Títol | Productions and tolerance of ethanol in relation to Phospholipid fatty-acyl composition in saccharomyces cerevisiae NCYC 431 |
Autor | BEAVAN, M.J. CHARPENTIER, C. ROSE, A.H. |
Dades Font | Journal of General Microbiology ISSN: 0022-1287 VOL 128 - 1982 - V: - N: , Pg: 1447-1455 |
Descriptors | Etanol Tolerancia d'etanol Saccharomyces cerevisiae NCYC 431 |
Localització | C 12/115 |
Títol | Psycho-and vasoactive compounds in food substances |
Autor | LOVENBERG, W. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 22 - 1974 - V: - N: 1, Pg: 23-26 |
Descriptors | Amines Toxicitat Salut Begudes alcoholiques Etanol Efecte secundari Consum Vi Amines biogenes |
Localització | C 3/24 |
Títol | Purification and Characterization of a unique Isozyme of Cytochrome P-450 from Liver Microsomes of Ethanol-treated Rabbits |
Autor | KOOP, D. R. MORGAN, E. T. TARR, G. E. COON, M. J. |
Dades Font | Journal of Biological Chemistry ISSN: 0021-9258 VOL 257 - juliol 1982 - V: - N: 14, Pg: 8472-8480 |
Descriptors | Isoenzims Etanol Citocroma P-450 Purificacio Caracteritzacio Microsoma |
Localització | C 7/33 |
Títol | Recherches sur les bases moleculaires de la saveur sucree des vins secs. Partie 1/2: Effet de l'ethanol, du glycerol et des macromolecules de levures sur la sucrosite des vins secs: role de la proteine Hsp12 |
Autor | MARCHAL, A. MARULLO, P.MOINE, V.DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: - N: 141, Pg: 9-11 |
Descriptors | Sabor Sucrositat Vi sec Etanol Glicerol Macromolecules Hsp-12 |
Títol | Recherches sur les bases moleculaires de la saveur sucree des vins secs. Partie 1/2: effet de l'ethanol, du glycerol et des macromolecules de levures sur la sucrosite des vins secs: role de la proteine Hsp12 |
Autor | MARCHAL, A. MARULLO, P. MOINE, V. DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: 38- N: 141, Pg: 9-11 |
Descriptors | Base molecular Vi sec Etanol Glicerol Macromolecules Proteines Hsp-12 Sabor Sucrositat |
Títol | Role de la "Souche de Levure" dans la production des substances volatiles au cours de la fermentation du jus de raisisn |
Autor | SOUFLEROS, E. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 13 - 1979 - V: - N: 3, Pg: 181-196 |
Descriptors | Fermentacio Vi Suc de raim Components volatils Llevats Most Aroma Esters Etanol Acetat d'etil Lactat Glicerol |
Localització | C 3/1 |
Títol | Role of Phosphatidylinositol (PI) in ethanol production and ethanol tolerance by a high ethanol producing yeast |
Autor | CHI, Z. KOHLWEIN, SD. PALTAUF, F. |
Dades Font | Journal of Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 - 1999 - V: 22- N: , Pg: 58-63 |
Descriptors | Inositol Etanol Produccio Saccharomyces |
Localització | C 1/88 |
Títol | Seleccion y diferenciacion enologica de cepas de Saccharomyces cerevisiae aisladas durante la vinificacion en la comarca de "O Baixo Minyo" |
Autor | ANGULO, L. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1993 - V: - N: 27, Pg: 28-36 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Cep Vinificacio Llevats Galicia Fermentacio Control de qualitat Vi Rias Baixas DO Floculacio Etanol Acid sulfhidric Factor Killer Baixo Minho |
Títol | Significance of copper in alcohol production with fermentation of raisin extracts by the cell recycle process |
Autor | DRAINAS, C. KOUTINAS, A. A. AKRIDA, K. |
Dades Font | Journal of Food Science VOL 55 - 1990 - V: - N: 6, Pg: 1588-1590 |
Descriptors | Coure Alcohol Produccio Fermentacio Most Glucosa Etanol Llevats Sucre Saccharomyces cerevisiae Raim Varietats Trechumena Psila Reciclatge |
Localització | C 4/99 |
Títol | Soques viniques de Saccharomyces cerevisiae amb baix rendiment en etanol |
Autor | GONZALEZ, R. BARCENILLA, J.M. TABERA, L. |
Dades Font | ACE revista d?enologia ISSN: 0212-842X - 3 trimestre 2007 - V: - N: 80, Pg: 16-21 |
Descriptors | Llevats Saccharomyces cerevisiae Etanol Reduccio Graduacio alcoholica |
Títol | Study of enological behaviour of different yeasts involved in the sherry wines aging process: ethanol tolerance, karyotype stability and activity of specific enzymes |
Autor | CANTORAL, J.M. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 48-58 |
Descriptors | Comportament enologic Llevats Crian?a Etanol Enzims |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Synergy between ethanol and grape polyphenols, quercetin, and resveratrol, in the inhibition of the inducible nitric oxide synthase pathway |
Autor | MAN-YING CHAN, M. MATTIACCI, J.A. HWANG, H.S. SHAH, A. FONG, D. |
Dades Font | Biochemical pharmacology ISSN: 0006-2592 - 2000 - V: 60- N: , Pg: 1539-1548 |
Descriptors | Etanol Resveratrol Raim Polifenols |
Localització | C 15/89 |
Títol | Tecnologies d?elaboracio de vins amb baix contingut d?etanol, Les |
Autor | MOUTOUNET, M. BES, M. ESCUDIER, J.L. |
Dades Font | ACE revista d?enologia ISSN: 0212-842X - 3 trimestre 2007 - V: - N: 80, Pg: 5-10 |
Descriptors | Vi Etanol Canvi climatic Graduacio alcoholica Reduccio |
Títol | Teneurs en C 14 des vins consommation de la region du Douro avant et apres les explosions nucleaires |
Autor | VIANA, J. PEREIRA, J. ALMEIDA, F. de |
Dades Font | FV - juliol 1981 - V: - N: 740, Pg: 10 p. |
Descriptors | Carboni 14 Dosificacio Dosatge Identificacio Determinacio Portugal Radioactivitat Vi Etanol |
Localització | FV 740 |
Títol | The effects of ethanol on growth rate and passive proton diffusion in yeasts |
Autor | KILIAN, S.G. DU PREEZ, J.C. GERICKE, M. |
Dades Font | Applied Microbiology and Biotechnology ISSN: 0175-7598 VOL 32 - 1989 - V: - N: , Pg: 90-94 |
Descriptors | Etanol Creixement Llevats |
Localització | C 13/84 |
Títol | Tolerancia al alcohol en las levaduras de vino |
Autor | GIUDICI, P. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre 1991 - V: - N: 9, Pg: 57-60 |
Descriptors | Llevats Etanol Saccharomyces cerevisiae Fermentacio Alcohol |
Títol | Transient hyperpolarization of yeast by glucose and ethanol |
Autor | VAN DER MORTEL, J. B. J. MULDERS, D. KORTHOUT, H. THEUVENET, A. P. R. BORST-PAUWELS, G. W. F. H. |
Dades Font | Biochimica et Biophysica - 1988 - V: - N: 936, Pg: 421-428 |
Descriptors | Hiperpolaritzacio Glucosa Etanol Llevats Saccharomyces cerevisiae |
Localització | C 23/70 |
Títol | Tratamientos con etanol favorecen la acumulacion de materia colorante en la uva cv. tempranillo durante la maduracion |
Autor | GALLEGOS CABREJAS, J.I. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2005 - V: - N: 97, Pg: 38-44 |
Descriptors | Etanol Colorants Raim Tempranillo Maduracio |
Títol | Tratamientos con etanol favorecen la acumulacion de materia colorante en la uva de Tempranillo durante la maduracion |
Autor | GALLEGOS CABREJAS, J.I. et al. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2005 - V: - N: 97, Pg: 38-44 |
Descriptors | Antocians Color Composicio fenolica Etile Vitis vinifera Tempranillo Ull de llebre |
Títol | Treatment and valorisation of winery wasterwater by a new biophysical process (ECCF) |
Autor | COLIN, Th. et al. |
Dades Font | Proceedings of the 3rd international specialised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 113-121 |
Descriptors | Desaprofitament de l'aigua Etanol Viticultura Residus vitivinicoles Tractament Proces biofisic Efluents vitivinicoles |
Localització | 504.05 GES |
Títol | Use of extracellular acidification for the rapid testing of ethanol tolerance in yeasts |
Autor | JIMENEZ, J. VAN UDEN, N. |
Dades Font | Biotechnology and Bioengineering ISSN: 0006-3592 - 1985 - V: XXVII- N: , Pg: 1596-1598 |
Descriptors | Acidificacio extracel?lular Etanol Llevats |
Localització | C 18/56 |
Títol | Validation of the method for the determination of ethanal, ethyl acetate, methanol, 2 -butanol, 1-propanol, 2-methyl-1-propanol, 2-propene-1-ol, 1-butanol, 2.methil-1-butanol+3methyl-1-butanol in wines(Gas chromatography) |
Autor | MIRANDA, L. CAMPOS, A. CERDEIRA, A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Etanol Acetat d'etil Metanol Butanol Propanol Metil Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Valoracion simultanea de etanol, metanol, propanol y alcoholes amilicos en bebidas alcoholicas |
Autor | SIMAL, J. SALGADO, G. REY, J. M. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 1985 - V: - N: , Pg: 4855-4866 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Begudes alcoholiques Etanol Analisi Acetaldehid Poropak Q Metanol Propanol Isobutanol Alcohol isoamilic Acetat d'etil |
Localització | C 1/56 |
Títol | Volatile ester hydrolysis of formation during storage of model solutions and wines |
Autor | OUGH, C. S. RAMEY, D. D. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 928-934 |
Descriptors | Esters Vi Emmagatzematge Fermentacio Hidrolisi Vi negre Destil.lacio Llevats Vi blanc Etanol Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio Esters volatils Most Acid Alcohol Enzims |
Localització | C 3/140 |