Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
FERNANDEZ LOPEZ, A.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Control del acido malico mediante la accion conjunta de bacterias y levaduras seleccionadas
Autor ALMABOUADA, K.   FERNANDEZ LOPEZ, A.   SANCHO, M.   SANCHO, E.D.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 70-72
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Bacteris lactics Fermentacio Fermentacio malolactica
Localització 663.2 (063) Con

Títol Efecto de la sobreexposicion del gen ADH2 de Saccharomyces cerevisiae sobre el metaboloma y proteoma en una cepa vinica de Saccharomyces bayanus
Autor MAESTRE, O.   FERNANDEZ LOPEZ, A.   GARCIA MARTINEZ, T.   PEINADO, R.A.   MAURICIO, J.M.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 25-27
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces bayanus Alcohol deshidrogenasa Metabolite Proteoma Etanol
Localització 663.2 (063) Con

Títol Modelo matematico de los efectos de algunas variables enologicas sobre el crecimiento de la levadura vinica
Autor FERNANDEZ LOPEZ, A.   DIOS, R.   SANCHO, E.D.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 73-75
Descriptors Llevats Etanol Vi Vi fino Model matematic
Localització 663.2 (063) Con

Títol Polimorfismo genetico de las cepas de la levadura de la crianza
Autor FERNANDEZ LOPEZ, A.   SANCHO, M.   ANDUJAR, I.   ALMABOUADA, K.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 76-77
Descriptors Llevats Vi fino Crian?a Vinificacio Biologia molecular
Localització 663.2 (063) Con