Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Lactat

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol 4-Ethylphenol, 4-etnylguaiacol and oak lactones in Australian red wines
Autor PLLNITZ, ALAN P.   PARDON, KEVIN H.   SEFTON, MARK A.  
Dades Font Australian grapegrower and winemaker - June-July 2000 - V: 43a- N: , Pg: 45-52
Descriptors 4-Etilfenol Etilfenol Lactat Roure Vi australia Vi negre Australia
Localització C 12/44

Títol Analisis del perfil aromatico de tintos por purga y trampa. Medidas para la extraccion de los compuestos volatiles
Autor AZNAR, M.   ARROYO, T.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4491-4494
Descriptors Vi negre Elaboracio de vi Caracteristiques del vi Purga Trampa Compostos del vi Acetat Lactat

Títol Biamperometric determination of ethanol, lactate and Glycerol using immobilised enzymes in flow streams
Autor CHRISTIAN, G.   ATTIYAT, A.  
Dades Font Analyst ISSN: 0003-2654 VOL 105 - febrer 1980 - V: - N: , Pg: 154-160
Descriptors Etanol Lactat Glicerol Determinacio Biamperimetria Enzims
Localització C 2/25

Títol Preliminary studies with coated-wire electrodes for malate, lactate and tartrate ions in model solutions
Autor BOULTON, R.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 4, Pg: 289-291
Descriptors Ions Ionitzacio Vi Fermentacio malolactica Lactat Tartrat Electrode Analisi Precipitacio
Localització C 4/30

Títol Role de la "Souche de Levure" dans la production des substances volatiles au cours de la fermentation du jus de raisisn
Autor SOUFLEROS, E.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 13 - 1979 - V: - N: 3, Pg: 181-196
Descriptors Fermentacio Vi Suc de raim Components volatils Llevats Most Aroma Esters Etanol Acetat d'etil Lactat Glicerol
Localització C 3/1