Registres trobats: 3
Títol | Influencia de los factores zona de cultivo, fecha de vendimia, a?o de elaboracion y temperatura de fermentacion en la valoracion sensorial de vinos blancos jovenes de Godello |
Autor | LOSADA, M.M. GONZALEZ, M.C. LOPEZ, J.F. SERRANO, J. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2003 - V: - N: 344, Pg: 99-104 |
Descriptors | Zones de cultiu Data de verema Any d'elaboracio Temperatura de fermentacio Analisi sensorial Vi blanc jove Godello |
Títol | Oxidation of wines. I. Young white wines periodically exposed to air |
Autor | SINGLETON, V.L. TROUSDALE, E. ZAYA, J. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture - 1979 - V: 30- N: 1, Pg: 49-54 |
Descriptors | Oxidacio Vi Vi blanc jove Aire |
Localització | C 18/145 |
Títol | Zalema. El alma del Condado de Huelva |
Autor | EMILIO CHAO, J. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Noviembre 2008 - V: V- N: 37, Pg: 52-53 |
Descriptors | Raim Vi Condado de Huelva DO Historia del vi Cellers Vi blanc jove Varietats de raim |