Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Bouquet

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol 1, 1, 6-Trimethyl- 1, 2-Dihidronaphthalene: an important contributor to the botte aged bouquet of wine
Autor ROBERT, F. SIMPSON  
Dades Font Chemistry and Industry ISSN: 0009-3068 VOL 7 - gener 1978 - V: - N: , Pg: 37
Descriptors Vi de taula Vi blanc Buquet Aroma Color Emmagatzematge Envelliment Ampolla Riesling Cromatografia de gasos Espectrometria
Localització C 4/24

Títol Analysis of wine bouquet components using headspace solid-phase microextraction-capillary gas chromatography
Autor DE LA CALLE, D.   REICHENB   DANZER, K.   HURLBECK, C.   BARTZSCH, C.   FELLER, K.H.  
Dades Font Journal of High Resolution Chromatography ISSN: 0935-6304 VOL 21 - 1998 - V: - N: 7, Pg: 373-377
Descriptors Components aromatics Cromatografia capil?lar de gasos Components volatils Vi Aroma Microextraccio en fase solida
Localització C 13/12

Títol Classification des vins en fonction de l'origine et du cepage par le moyen des composants du bouquet volatils.
Autor MARAIS, J.   VAN ROOYEN, P. C.   PLESSIS, C. S. du  
Dades Font FV - mar? 1981 - V: - N: 733, Pg: 5 p.
Descriptors Vi Buquet Components volatils Aroma Analisi quimica
Localització FV 733

Títol Investigations on wine bouquet components by solid-phase microextraction-capillary gas chomatography (SPME-CGC) using different fibers
Autor DE LA CALLE, D.   REICHENB   DANZER, K.   HURLBECK, C.   BARTZSCH, C.   FELLER, K.H.  
Dades Font Journal of High Resolution Chromatography ISSN: 0935-6304 VOL 20 - 1997 - V: - N: 12, Pg: 665-668
Descriptors Microextraccio en fase solida SPME Buquet Aroma
Localització C 13/13

Títol La Escola d'Enologia produce los primeros vinos con el "bouquet" de la Universitat
Autor CASANOVAS, M.  
Dades Font Diari de Tarragona - desembre 1995 - V: - N: , Pg: 15
Descriptors Vi Escola d'enologia Tarragona Universitat Rovira i Virgili
Localització Enologia Recull ENO 83

Títol Oxigeno en el vino, El. Gases en enologia
Autor VICARIA, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4398-4401
Descriptors Elaboracio de vi Caracteristiques escumants Caracteristiques morfologiques Oxigen Dissolucio Buquet Bouquet

Títol The influence of dimethyl sulphide and carbon disulphide in the bouquet of wines
Autor SPEDDING, D.J.   RAUT, P  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 21 - 1982 - V: - N: , Pg: 240-246
Descriptors Influencia Buquet Vi Sulfur de dimetil Disulfur de carboni
Localització C 3/85