Registres trobats: 114
Títol | A Method for detecting volatile amines in grapes and wines |
Autor | OUGH, C. S. DAUDT, C. E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 4, Pg: 356-359 |
Descriptors | Most Vi Amines volatils Identificacio Analisi Destil.lacio Extraccio Cromatografia Cromatografia de gasos |
Localització | C 3/129 |
Títol | A linear Arabian from a red wine. |
Autor | BELLEVILLE, M.P. WILLIAMS, P. BRILLOUET, J.M. |
Dades Font | Phytochemistry ISSN: 0031-9422 VOL 33 - 1993 - V: - N: 1, Pg: 227-229 |
Descriptors | Vi negre Polisacarids Composicio Microfiltracio Membrana Analisi Cromatografia |
Localització | C 6/6 |
Títol | Adaptation de la methode officielle fransaise a l'isolement et l'identification des colorants synthetiques hydrosolubles incorpores aux vins. |
Autor | Le Laboratoire Central de Recherches et d'Analyses, Service de la Repression des Fraudes et du Controle de la Qualite, Massy (France). |
Dades Font | FV - maig 1975 - V: - N: 565, Pg: 3 p. |
Descriptors | Colorants Color Vi Cromatografia |
Localització | FV 565 |
Títol | Analisis de flavonoides en vino por cromatografia liquida de alta eficacia con deteccion por espectrometria de masas |
Autor | DE PASCUAL-TERESA, S. JUSTENSEN, U. RIVAS GONZALO, J.C. SANTOS BUELGA, C. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 409-418 |
Descriptors | Analisi Flavonoides Cromatografia liquida d'alta eficacia Espectrometria de massa |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Analisis de formulaciones de plaguicidas por cromatografia gaseosa en fases mixtas |
Autor | DOMECQ, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1989 - V: - N: 5 (Nutri-Fitos'89), Pg: 137-138 |
Descriptors | Pesticides Analisi Cromatografia de gasos |
Títol | Analisis de plaguicidas mediante acoplamiento cromatografia liquida-espectrometria de masas con interfase de introduccion directa |
Autor | BARCELO, D. ALBAIGES, J. |
Dades Font | Revista de agroqu?mica y tecnolog?a de alimentos ISSN: 0034-7698 - 1987 - V: 27- N: 4, Pg: 471-483 |
Descriptors | Plaguicides Analisi Cromatografia liquida Espectrometria de massa |
Localització | C 21/28 |
Títol | Analisis de resveratrol en vinos por cromatografia liquida de ultima generacion: LC/MS y LC/MS/MS |
Autor | DOMINGUEZ, C. GUILLEN, D.A. BARROSO, C.G. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 417-430 |
Descriptors | Resveratrol Analisi Cromatografia liquida d'ultima generacio |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Analysis of Molluscan Sterols: Colorimetric Methods |
Autor | SWIFT, M. L. |
Dades Font | LIPIDS ISSN: 0024-4201 VOL 19 - 1994 - V: - N: 8, Pg: 625-630 |
Descriptors | Cromatografia Metode colorimetric Mol.luscs Esterol Colesterol |
Localització | C 11/16 |
Títol | Analytical chemistry: unlocking the secrets of wine flavour |
Autor | EBELER, S.E. |
Dades Font | Food reviews international ISSN: 8755-9129 - 2001 - V: 17- N: 1, Pg: 45-64 |
Descriptors | Vi Aroma Raim Analisi Fermentacio Quimica analitica Cromatografia |
Localització | C 15/87 |
Títol | Antibotritis en vinos |
Autor | Subdireccion General de Laboratorios Agrariso de la Direccion General de Politica Alimentaria del Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentacion |
Dades Font | FV - maig 1990 - V: - N: 866, Pg: 3 p. |
Descriptors | Fungicides Vi Determinacio Identificacio Analisi Composicio Cromatografia |
Localització | FV 866 |
Títol | Aplicacion de la cromatografia de gases a la caracterizacion de vinos |
Autor | GASSIOT, M. COMELLAS, L. AUGUET, A.C. |
Dades Font | Afinidad ISSN: 0001-9704 - Mayo-Junio 1981 - V: - N: , Pg: 189-196 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Vi Caracteritzacio |
Localització | C 3/64 |
Títol | Aplicacion de la cromatografia ionica al estudio de acidos organicos en vinos elaborados con cultivos puros de levaduras |
Autor | ARROYO, T. CABELLOS, J.M. PEDREGOSA, A. MINGUEZ, J.M? |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2002 - V: XXXIX- N: 337, Pg: 163-166 |
Descriptors | Most Vi Llevats Acid organic Cromatografia ionica |
Títol | Aven?os en la cromatografia de gasos aplicada a l'analisi de compostos volatils al vi |
Autor | LOPEZ, R. CACHO, J. |
Dades Font | ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1r semestre 2011 - V: 28- N: 93, Pg: 4-6 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Compostos volatils Vi Metodes d'analisi |
Títol | Bouchons liege: le controle chromatographique du TCA comme premiere mesure de prevention |
Autor | ALMEIDA, J. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2005 - V: Special Boucher et conditionner les vins- N: 117, Pg: 19-21 |
Descriptors | Tap de suro Cromatografia TCA |
Títol | Caracteritzacio de vins varietals : Influencia de la zona de produccio |
Autor | CALLAO, M.P. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - Desembre 1991 - V: - N: 23-24, Pg: 17-21 |
Descriptors | Vi blanc Components volatils Varietats Aroma Analisi Cromatografia |
Títol | Caracterizacion de compuestos fenolicos por HPLC en vinos olorosos comerciales de Jerez-Xeres-Sherry |
Autor | MONEDERO, L. OLALLA, M. QUESADA, J.J. VILLALON, M. LOPEZ GARCIA SERRANA, H. LOPEZ MARTINEZ, C. |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Mayo 2000 - V: - N: 312, Pg: 109-114 |
Descriptors | Compostos fenolics Vi de Xeres HPLC Cromatografia |
Títol | Characterisation of chinese alcoholic beverages by their congener contents |
Autor | TJU LIK N. G. ON WO, S. |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 31 - 1980 - V: - N: , Pg: 503-509 |
Descriptors | Begudes alcoholiques Xina Cromatografia Alcohol isoamilic Alcohol superior Constituents Analisi |
Localització | C 3/97 |
Títol | Characteristics of immobilized tannin for protein adsoption |
Autor | WATANABE, T. MORI, T. TOSA, T. CHIBATA, I. |
Dades Font | Journal of chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 207 - - V: - N: 1, Pg: 13-20 |
Descriptors | Proteines Tanins Absorcio Cromatografia Analisi Determinacio |
Localització | C 6/16 |
Títol | Chromatographic identification of pesticides |
Autor | OSSELTON, M.D. SNELLING, R.D. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 368 1986 - V: 368- N: , Pg: 265-271 |
Descriptors | Identificacio Cromatografia Pesticides |
Localització | C 19/116 |
Títol | Chromatographic separation of mixtures of polyphenolic acids and aldehydes and qualitative analysis of complex samples (wine) |
Autor | BARROSO, C.G. et al. |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 422-424 |
Descriptors | Cromatografia Separacio Acid polifenolic Aldehids Analisi qualitativa Vi |
Localització | C 24/12 |
Títol | Chromatographie a une et deux dimensions pour la recherche des pigments rouges d?hybrides dans les mouts et dans les vins |
Autor | GAROGLIO, P.G. STELLA, C |
Dades Font | FV - gener 1966 - V: - N: 188, Pg: 3 p. |
Descriptors | Cromatografia Pigment Color Vi Most |
Localització | FV 188 |
Títol | Chromatographie sur papier de substances colorantes synthetiques (dites extraits du goudron de houille) solubles dans l'eau. |
Autor | WOIDICH, K. LANGER, T. SCHMID, L. |
Dades Font | FV - mar? 1969 - V: - N: 308, Pg: 14 p. |
Descriptors | Cromatografia Colorants Sintetic Soluble Aigua Enriquiment Vi Determinacio Identificacio |
Localització | FV 308 |
Títol | Chromatography of biogenic amines. I. Generally applicable separation and detection methods |
Autor | SEILER, N. |
Dades Font | Journal of Chromatography - 1977 - V: - N: 143, Pg: 221-246 |
Descriptors | Cromatografia Amines biogenes Separacio Deteccio |
Localització | C 19/6 |
Títol | Colorimetric method for determination of sugars and related substances |
Autor | DUBOIS, M. |
Dades Font | Analytical Chemistry ISSN: 0003-2700 VOL 28 - mar? 1956 - V: - N: 3, Pg: 350-356 |
Descriptors | Sucre Sacarid Polisacarids Colorimetria Fenols Identificacio Concentracio Acid sulfuric Cromatografia Analisi Filtracio |
Localització | C 4/114 |
Títol | Comparaison des effectes barrieres aux haloanisoles et a l'oxygene de deux elastomeres pour obturateurs. Application a une bonde de barrique bi-matiere presentant des performances elevees |
Autor | RODIUS, E. MICHEL, G. VUILLAUME, L. |
Dades Font | Revue des Oenologues et de techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2007 - V: 34- N: 123, Pg: 39-43 |
Descriptors | Produccio de vi Barriques Embotellament Tap Tap de suro Tap sintetic Contaminacio del suro Cromatografia |
Títol | Controle de la fermentation malolactique par chromatographie des acides organiques sur papier et couche mince |
Autor | BOUVIER, J.C. |
Dades Font | FV - abril 1990 - V: - N: 852, Pg: 6 p. |
Descriptors | Fermentacio malolactica Cromatografia Acid organic Analisi Vi negre Acid malic Acid lactic |
Localització | FV 852 |
Títol | Cromatografia micelar electrocinetica capilar. Bases y estudio de sus posibilidades para la determinacion de vitaminas hidrosolubles en mostos. |
Autor | GUELL, C. LOPEZ, F. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1995 - V: - N: 39, Pg: 42-49 |
Descriptors | Most Cromatografia micelar electrocinetica capil.lar Electroforesi capil.lar Vitamina hidrosoluble |
Títol | Desarrollo y estudio de la robustez de un metodo analitico para la determinacion de acidos grasos por cromatografia liquida de gases en productos pesqueros |
Autor | GARCIA BLANCO, A.M. PI?EIRO GONZALEZ, C. MIRON LOPEZ, J. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Diciembre/Enero 2013/2014 - V: - N: 449, Pg: 79-85 |
Descriptors | Desenvolupament Estudi Metode analitic Determinacio Acid gras Cromatografia liquida de gasos Productes pesquers |
Títol | Determinacion de 2,4,6-tricloroanisol en vinos blancos, tintos y rosados mediante microextraccion en fase solida del espacio de cabeza y cromatografia de gases con detector de captura electronica |
Autor | RIU, M. MESTRES, M. BUSTO, O. GUASCH, J. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 255-257 |
Descriptors | 2,4,6-tricloroanisol Vi blanc Vi rosat Vi negre Microextraccio en fase solida Cromatografia de gasos |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Determinacion de acidos organicos por cromatografia ionica en vions elaborados con cultivos puros de levaduras |
Autor | ARROYO, T. CABELLOS, J.M. GUERRERO, A. YEBENES, L. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 327-336 |
Descriptors | Acid organic Cromatografia ionica Cultiu pur Llevats |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Determinacion de aminas biogenas a partir de cultivos bacterianos |
Autor | GARCIA MORUNO, E. CARRASCOSA, A.V. MU?OZ, R. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Enero 2011 - V: - N: 3339, Pg: 150-157 |
Descriptors | Amines biogenes Cultiu de bacteris Microbiologia OIV Cromatografia |
Títol | Determinacion de benzo(a)pireno en aceites de oliva virgen y aceites de orujo de oliva por cromatografia de filtracion en gel y cromatografia liquida |
Autor | BURDASPAL, P. A.; LEGARDA, T. M.; SANCHEZ, J. J. |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2001 - V: - N: 327, Pg: 11-18 |
Descriptors | Benze Oli d'oliva Analisi Filtracio Cromatografia liquida Oli de pinyolada |
Títol | Determinacion de hidrocarburos aromaticos policiclicos en aceites de orujo de oliva por cromatografia de filtracion en gel y cromatografia liquida |
Autor | BURDASPAL, P.A. LEGARDA, T.M? SANCHEZ, J.J. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre 2001 - V: XXXVIII- N: 328, Pg: 117-126 |
Descriptors | Hidrocarburs aromatics policiclics Oli de llavor de raim Cromatografia Filtracio en gel Cromatografia liquida Oli de pinyolada |
Títol | Determination de l'acide D-malique , de l'acide L-malique et de l'acide DL-malique |
Autor | JUNGE, C. |
Dades Font | FV - novembre 1990 - V: - N: 876, Pg: 6 p. |
Descriptors | Analisi Determinacio Identificacio Acid malic Acid L-malic Acid D-malic Acid DL-malic Vi Control de qualitat Cromatografia HPLC Metode enzimatic |
Localització | FV 876 |
Títol | Determination du glycerol dans le vin |
Autor | OUGH, C. S. FONG, D. AMERINE, M. A. |
Dades Font | FV - febrer 1973 - V: - N: 443, Pg: 2 p. |
Descriptors | Glicerol Vi Cromatografia Determinacio |
Localització | FV 443 |
Títol | Determination du glycerol et des glucides dans les mouts, vins et champagnes par chromatographie liquide haute performance : repetabilite, reproductibilite. |
Autor | TUSSEAU, D. BENOIT, C. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 6 - 1986 - V: - N: , Pg: 559-577 |
Descriptors | Glicerol Vi Most Cava Xampany Champagne HPLC Cromatografia Analisi Composicio Dosificacio Dosatge Sucre |
Localització | C 4/100 |
Títol | Determination du glycerol, du 2-3 butanediol et du dihydroxyacetone dans les sucres, le sorbitol, le mannitol, etc.. par chromatographie de partage |
Autor | NEISH, A.C |
Dades Font | FV - maig 1967 - V: - N: 147, Pg: 8 p.+ 1 feuillet d?errata |
Descriptors | Cromatografia Glicerol Vi Determinacio Sorbitol Mannitol Sucre Glucosa Butanodiol Dihidroxiacetona |
Localització | FV 147 |
Títol | Determination du rapport glucose-fructose par chromatographie sur papier. |
Autor | GELENCSER, J. KALLAY, M. SARKANY, P. |
Dades Font | FV - novembre 1974 - V: - N: 521, Pg: 4 p. |
Descriptors | Glucosa Fructosa Cromatografia Vi Determinacio Espectrofotometria |
Localització | FV 521 |
Títol | Determination of pteroic acid by high-performance thin-layer chromatography. Contribution to the investigation of 7,8-dihydropteroate synthase |
Autor | BARTELS, R. BOCK, L. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 659 - 1994 - V: - N: , Pg: 185-189 |
Descriptors | Acid pteroic Cromatografia Cromatografia en capa fina d'alta resolucio |
Localització | C 6/61 |
Títol | Dosage des acides amines des vins et des mouts par chromatographie gaz-liquide sur colonne macrobone |
Autor | FERRARI, G. HORY, CH |
Dades Font | Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 22 - 1988 - V: - N: 4, Pg: 299-303 |
Descriptors | Vi Most Analisi Cromatografia Acid aminat |
Localització | C 2/16 |
Títol | Dosage des sucres totaux et reducteurs et d'autres constituants dans les eaux-de-vie d'origine viticole |
Autor | TAVARES, M.J. LOURO, M.D. PERDIGAO, M.H. MOREIRA, M.S. MENDES, M.T. |
Dades Font | FV - abril 1991 - V: - N: 892, Pg: 12 p. |
Descriptors | Sucre Vi Graduacio Analisi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Esters Alcohol Grau alcoholic Begudes alcoholiques Reduccio Colorimetria Cromatografia |
Localització | FV 892 |
Títol | Dosage du cyanure dans les vins par chromatographie ionique haute performance. Observations sur les consequences d'un traitement au ferrocyanure de potassium sur les teneurs en cyanure |
Autor | CAZABEIL, J. M. TRICARD, C. HAMMOUN, A. |
Dades Font | FV - mar? 1993 - V: - N: 948, Pg: 6 p. |
Descriptors | Cianur Dosificacio Dosatge Vi Ferrocianur Potassi Addicio Cromatografia Metall Ferro Coure Composicio |
Localització | FV 948 |
Títol | Dosage du glycerol dans les vins par chromatographie en phase liquide : comparaison avec differentes methodes |
Autor | GUIFFON, J. P... [et al.] |
Dades Font | Annales des Falsifications de l'Expertise Chimique et Toxicologique ISSN: 0242-6110 VOL 73 - gener 1980 - V: - N: 782, Pg: 17-24 |
Descriptors | Dosificacio Dosatge Glicerol Vi HPLC Analisi Cromatografia Metode enzimatic |
Localització | C 3/126 |
Títol | Dosage du sorbitol dans les vins par HPLC |
Autor | GOIFFON, J. P. |
Dades Font | FV - abril 1991 - V: - N: 894, Pg: 1 p. |
Descriptors | Sorbitol Vi Composicio Determinacio Analisi Identificacio HPLC Cromatografia |
Localització | FV 894 |
Títol | Dosage par chromatographie liquide haute performance des principaux acides organiques du vin |
Autor | POLO, M. C. BARAHONA, F. CACERES, I. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 20 - 1986 - V: - N: 3, Pg: 175-187 |
Descriptors | Cromatografia HPLC Acid organic Vi Analisi Composicio Identificacio Dosificacio Dosatge Acid |
Localització | C 4/79 |
Títol | Dosage simultane des acides sorbiques dans les vins par chromatographie en phase gazeuse |
Autor | URETA, F |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597x VOL 18 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 287-291 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Cromatografia Acid benzoic Acid sorbic Vi Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Dosificacio Dosatge |
Localització | C 3/23 |
Títol | Effect of different stresses on the resveratrol level in various parts of vitis genotypes |
Autor | SARDI, E. KORBULY, J. MINCSOVICS, E. KIRALYNE VEGHELY, Z. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 2- N: , Pg: 597-603 |
Descriptors | Vitis amurensis Resistencia a les malalties OPLC Cromatografia Resveratrol Malalties |
Localització | 634.804 INT |
Títol | Eficacio en la extraccion de la fraccion volatil en vinos blancos de fibras con recubrimiento de polidimetilsiloxano empleando la cromatografia de gases acoplada a la espectometria de masas |
Autor | PEREZ OLIVERO, S. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 36-38 |
Descriptors | Microextraccio Extraccio Fibra Polidimetilsiloxa Vi blanc Elaboracio de vi |
Títol | El analisis integro de los vinos. IV. Cromatografia de liquidos de alta eficacia |
Autor | CACERES, I. BARAHONA, F. POLO, C. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo-Junio 1986 - V: - N: , Pg: 141-152 |
Descriptors | Vi Analisi Cromatografia de liquids d'alta eficacia |
Localització | C 24/8 |
Títol | Ensayos de determinacion de volatiles mayoritarios y olioles del vino por cromatografia de gases en columna capilar e inyeccion directa |
Autor | MU?OZ, D. PEINADO, R.A. MORENO, J. MEDINA, M. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-079-5 - Mayo 2002 - V: XXIV Jornadas- N: , Pg: 369-380 |
Descriptors | Volatils majoritaris Oliols Cromatografia de gasos Columna capil?lar Injeccio directa Vi |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Estimation qualitative de la matiere colorante du vin rouge. |
Autor | BOURZEIX, M. HEREDIA, N. |
Dades Font | FV - 1985 - V: - N: 796, Pg: 4 p. |
Descriptors | Colorants Color Vi negre Control de qualitat Cromatografia Antocians Constituents |
Localització | FV 796 |
Títol | Estimation rapide des constituants macromoleculaires des mouts et des vins par chromatographie liquide haute pression (CLHP) de tamisage moleculaire |
Autor | OLLIVIER, C. LLAUBERES, R. M. DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 20 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 119-123 |
Descriptors | HPLC Most Polisacarids Proteines Cromatografia Refractometria Espectrometria Dosificacio Dosatge Vi Col.loide Tamisatge |
Localització | C 4/86 |
Títol | Estudi del col.loides polisacarids en vins blancs |
Autor | MINGUEZ, S. GONZALO, A. |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 1993 - V: - N: 27, Pg: 4-14 |
Descriptors | Vi blanc Vi Polisacarids Raim Llevats Most Analisi Col.loide Clarificacio Cromatografia HPLC |
Títol | Estudio de compuestos aromaticos en el jamon iberico mediante cromatografia en fase gaseosa con detectores olfatorios y de ionizacion de llama |
Autor | TIMON, M.L. CAVA, R. VENTANAS, J. GARCIA, C. |
Dades Font | Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Octubre 1997 - V: - N: , Pg: 137-140 |
Descriptors | Compostos aromatics Pernil iberic Cromatografia de gasos Ionitzacio de flama |
Localització | C 15/131 |
Títol | Estudio del aroma de los vinos de Tierra de Barros mediante separacion en fases por adicion de sales y cromatografia gas-liquido de la fase organica |
Autor | MARECA, I. MAYNAR, J. I. MESIAS, J. L. |
Dades Font | Revista de agroquimica y tecnologia de alimentos ISSN: 0034-7698 VOL 20 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 240-246 |
Descriptors | Aroma Vi blanc Components volatils Cromatografia de gasos HPLC Analisi Tierra de Barros Addicio Sal Identificacio |
Localització | C 3/134 |
Títol | Evolucion del contenido de acidos organicos en la elaboracion del cava |
Autor | GUILLEN, M. T. LUGAR, L. MARTI, M. GOMEZ, J. M. TORRE, M. C. de la |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - novembre 1987 - V: - N: , Pg: 51-53 |
Descriptors | Cava Vinificacio Acid organic Analisi Composicio Acid Fermentacio Control de qualitat Cromatografia |
Localització | C 4/110 |
Títol | Extraction and Cleanup of Organochlorine, Organophosphate, Organonitrogen, and Hydrocarbon Pesticides in Produce for Determination by Gas-Liquid Chromatography |
Autor | LUKE, M.A. FROBERG, J.E. MASUMOTO, H.T. |
Dades Font | Journal of the AOAC - 1975 - V: 58- N: 5, Pg: 1020-1026 |
Descriptors | Organoclorina Organofosfat Organonitrogen Hidrocarbons Pesticides Cromatografia Determinacio |
Localització | C 18/149 |
Títol | Extraction and determination of biogenic amines in fermented sausages and other meat products used reversed-phase HPLC. |
Autor | STRAUB, Bernh (et. al.) |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 197 - 1993 - V: - N: , Pg: 230-232 |
Descriptors | Amines biogenes HPLC Determinacio Aliments fermentats Analisi Cromatografia |
Localització | C 4/33 |
Títol | Extraction et identification des matieres colorantes synthetiques solubles dans l'eau. |
Autor | |
Dades Font | FV - agost 1968 - V: - N: 299, Pg: 5 p. |
Descriptors | Identificacio Colorants Color Vi Sintetic Soluble Aigua Cromatografia |
Localització | FV 299 |
Títol | Fermentation malolactique en barriques. Le role des bacteries lactiques dans la liberation de l'arome boise |
Autor | BLOEM, A. DE REVEL, G. |
Dades Font | Revue des Oenologues et de techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2007 - V: 34- N: 123, Pg: 25-27 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Bacteris lactics Aroma del vi Caracteritzacio aromatica Barriques Cromatografia Produccio de vi |
Títol | Gas chromatographic analysis of volatile fatty acids in wines |
Autor | SHINOHARA, T. |
Dades Font | Agricultural and Biological Chemistry VOL 49 - 1985 - V: - N: 7, Pg: 2211-2212 |
Descriptors | Cromatografia Vi Acid gras |
Localització | C 11/30 |
Títol | Gas-liquid chromatography-mass spectrometry of monoand dithiols as their tert-butyldimethylsilyl derivates |
Autor | LANDRUM, D.C. MAWHINNEY, T.P. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1989 - V: - N: 483, Pg: 21-32 |
Descriptors | Analisi Cromatografia Compostos sofrats Monotiols Ditiols |
Localització | C 13/20 |
Títol | Gli Alcoli superiori nei vini : influenza della cultivar e dell'annata di produzione |
Autor | DI STEFANO, R. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 VOL 7 - 1980 - V: - N: 12, Pg: 45-48 |
Descriptors | Alcohol superior Alcohol Vi Cromatografia Cromatografia de gasos Anyada Esters Control de qualitat Aroma Vinificacio Fermentacio Vi blanc Vi negre |
Localització | C 3/133 |
Títol | Herramienta eficaz para valorar la calidad de la uva y visualizar su vinificacion con precision, Una |
Autor | BIOENOS |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 64 |
Descriptors | Productes enologics Cromatografia Cromaticitat Analisi del vi Analisi qualitatitiva Tanins Tanins enologics |
Títol | Hidroxylate linalool derivatives as precursors of volatile monoterpenes of muscat grapes |
Autor | WILLIAMS, P. J. STRAUSS, C.R. WILSON, B. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - abril 1980 - V: - N: 4, Pg: 766-771 |
Descriptors | Aroma Moscatell Most Raim Components volatils Terpens Oxidacio Vitis vinifera L. Moscatell d'Alexandria Moscat Bianco Hidrolisi Temperatura Calor Cromatografia Monoterpens |
Localització | C 3/141 |
Títol | Hochleistungsflussigchromatographische Bestimmung von organischen Sauren, Zuckern, Glycerin und Alkohol im Wein an einer Kationenaustauschersaule |
Autor | PFEIFFER, P. RADLER, F. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 181, Pg: 24-27 |
Descriptors | Glicerina Alcohol Cromatografia Vi |
Localització | C 19/78 |
Títol | Identification and determination of volatile constituents in Burgundy Pinot noir wines |
Autor | SCHREIER, P. DRAWERT, F. ABRAHAM, K. O. |
Dades Font | Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie ISSN: 0023-6438 VOL 13 - 1980 - V: - N: , Pg: 318-321 |
Descriptors | Components volatils Pinot noir Vi Pinot negre Cromatografia Cromatografia de gasos Aroma Extraccio Espectrometria Identificacio Borgonya Bourgogne |
Localització | C 3/121 |
Títol | Immobilized tannin - a novel adsorbent for protein and metal ion. |
Autor | CHIBATA, I. TOSA, T. MORI, T. WATANABE, T. SAKATA, N. |
Dades Font | Enzyme and Microbial Technology ISSN: 0141 - 0229 VOL 8 - mar? 1986 - V: - N: , Pg: 130-136 |
Descriptors | Tanins Proteines Metall Ions Enzims Absorcio Cervesa Cromatografia |
Localització | C 6/32 |
Títol | Influence du debourbage des mouts et du sulfitage sur les teneurs en substances volatiles des vins et des eaux-de-vie |
Autor | MARLY-BRUGEROLLE, C. SARRE, C. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 12 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 35-48 |
Descriptors | Desfangament Vi blanc Most Components volatils Aroma Clarificacio Ugni blanc Fermentacio Poliol Cromatografia Alcohol superior Esters |
Localització | C 4/19 |
Títol | Influencia del deburbado y de los lipidos sobre la formacion de productos secundarios en la vinificacion en blanco |
Autor | ARTAJONA, J. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1990 - V: - N: 7, Pg: 55-61 |
Descriptors | Vinificacio Vi blanc Llevats Aroma Desfangament Esters Cromatografia Lipids Analisi |
Títol | Influenza dell'anidride solforosa sui composti volatili ceduti dai lieviti |
Autor | STEFANO, R. D. DELFINI, C. CIOLFI, G. |
Dades Font | Annali dell Istituto Sperimentale per l'Enologia Asti ISSN: 0374-5791 - - V: - N: , Pg: 519-527 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Components volatils Llevats Fermentacio Cromatografia Cromatografia de gasos Most |
Localització | C 3/9 |
Títol | La cromatografia de gases aplicada a los vinos . |
Autor | CASAJUS, J. J. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184x VOL 42 - 1987 - V: - N: 2138, Pg: 3285-3292 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Vi Analisi Aroma Composicio Components volatils |
Localització | C 4/75 |
Títol | La cromatografia liquida ad alta risoluzione (HPLC) nel controllo di alcuni indici di qualita dei vini |
Autor | SILVA, A. COLAGRANDE, O. |
Dades Font | Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - abril 1987 - V: - N: , Pg: 81-96 |
Descriptors | Cromatografia liquida d'alta resolucio Vi Qualitat |
Localització | C 6/91 |
Títol | La cromatografia liquida en enologia |
Autor | PALMA LOVILLO, M. GUILLEN SANCHEZ, D. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r Semestre 2011 - V: 28- N: 93, Pg: 13-19 |
Descriptors | Cromatografia liquida HPLC Analisi enologica |
Títol | Le Sorbitol dans les vins |
Autor | TERCERO, E. |
Dades Font | FV - agost 1967 - V: - N: 249, Pg: 5 p. |
Descriptors | Sorbitol Determinacio Vi Cromatografia Metode Emiliani Metode Feduchy/Hidalgo Metode Litterscheid |
Localització | FV 249 |
Títol | Lipid and fatty acid compositions of different grape types |
Autor | GALLANDER, J. F. PENG, A. C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 24-27 |
Descriptors | Raim Acids grassos Lipids Vitis vinifera Varietats Identificacio Cromatografia Cromatografia de gasos HPLC Vitis labrusca |
Localització | C 3/132 |
Títol | Los whiskies escoceses. Estudio analitico de sus componentes volatiles por cromatografia de gases |
Autor | RODRIGUEZ, I DE LA SERNA, P |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - octubre 2000 - V: - N: 316, Pg: 139-146 |
Descriptors | Whisky escoces Cromatografia Cromatografia de gasos Components volatils |
Títol | Manoproteinas en vino por cromatografia de gases. Saccharomyces cerevisiae |
Autor | MARTINEZ-RODRIGUEZ, A.J. NU?EZ, Y. CARRASCOSA, A.V. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2009 - V: LXIV- N: 3249, Pg: 70-72 |
Descriptors | Mannoproteines Vi Llevats Quantificacio Cromatografia de gasos Extraccio Metode d'analisi |
Títol | Materias reductoras en mostos y vinos: caracteristicas y analisis |
Autor | BUXADERAS SANCHEZ, S. |
Dades Font | XI Cursos Rioja'96: Temas actuales de la fermentacion de los vinos tintos - 1996 - V: - N: , Pg: 13-35 |
Descriptors | Fermerntacio Most Congressos Vi negre Materies reductores Cromatografia |
Localització | 663.252.4 Cur |
Títol | Methode polyvalente de recherche et de dosage des residus de pesticides divers dans les produits de la vigne. |
Autor | MESTRES, R. TOURTE, J. CAMPO, M. ILLES, S. |
Dades Font | FV - mar? 1975 - V: - N: 552 bis., Pg: 10 p. |
Descriptors | Residus Pesticides Cromatografia |
Localització | FV 552 bis |
Títol | Methodes d'analyse des boissons spiritueuses d'origine viticole |
Autor | BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - juliol 1990 - V: - N: 867, Pg: 12 p. |
Descriptors | Begudes alcoholiques Analisi Composicio Cromatografia HPLC |
Localització | FV 867 |
Títol | Microextraccion en fase solida |
Autor | PEREZ,S.J. PEREZ,J.P. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Marzo 2011 - V: - N: 3347, Pg: 534-537 |
Descriptors | Microextraccio en fase solida Mostres Cromatografia |
Títol | Nota. Aplicacion de la cromatografia de intercambio ionico al estudio de preparados pecticos comerciales |
Autor | NAVARRO, G. et al. |
Dades Font | Revista de agroqu?mica y tecnolog?a de alimentos ISSN: 0034-7698 - 1983 - V: 23- N: 1, Pg: 143-147 |
Descriptors | Cromatografia de intercanvi ionic Preparat pectic |
Localització | C 20/54 |
Títol | Optimizacion de la tecnica de Cromatografia Liquida de Alta Resolucion (DHPLC) para deteccion e identificacion de bacterias acido-aceticas de interes en la produccion de vinagre |
Autor | SAGARZAZU GRAU, N. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio/Agosto 2013 - V: - N: 445, Pg: 40-45 |
Descriptors | Optimitzacio Tecnica Cromatografia liquida d'alta resolucio Deteccio Identificacio Bacteris acidacetics Produccio de vinagre |
Títol | Optimization of the trapping of volatile sulphur compounds in a home made cryotrap device for chromatographic analysis |
Autor | WARDENCKI, W. |
Dades Font | Annali di Chimica ISSN: 003-4592 VOL 87 - 1997 - V: - N: 5-6, Pg: 305-316 |
Descriptors | Analisi Cromatografia Compostos sofrats Trampa criogenica |
Localització | C 13/19 |
Títol | Perfiles de seis vinos tintos de alta expresion conseguidos por cromatografia de gases olfatometria completado con el analisis cuantitativo |
Autor | CULLERE, L. LAPE?A, A.C. ASTRAIN, J. CACHO, J. FERREIRA, V. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 240-242 |
Descriptors | Vi negre Cromatografia de gasos Olfactometria Analisi quantitativa |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Purification and Characterization of an Acetyl-CoA Hydrolase from Saccharomyces cerevisiae |
Autor | LEE, F. J. S. LIN, L. W. SMITH, J. A. |
Dades Font | European Journal of Biochemistry ISSN: 0014-2956 - 1989 - V: - N: 184, Pg: 21-28 |
Descriptors | Acetil-CoA Hidrolasa Saccharomyces cerevisiae Cromatografia Acetilcoenzim A |
Localització | C 11/20 |
Títol | Radioimmunoassays for the differential and direct analysis of free and conjugated abscisic acid in plant extracts |
Autor | WEILER, Elmar W. |
Dades Font | Planta ISSN: 0032-0935 - 1980 - V: - N: 148, Pg: 262-272 |
Descriptors | Radioimmunoanalisi Acid abscisic Antiserum Acid faseic Cromatografia |
Localització | C 3/164 |
Títol | Rapid determination of lead in wine by ion chromatography coupled with UV photolysis |
Autor | BULDINI, P. L. CAVALLI, S. LAL SHARMA, J. |
Dades Font | Agro-food Industry Hi-Tech ISSN: 0396-7891 VOL 3 - setembre-octubre 1992 - V: - N: 5, Pg: 25-27 |
Descriptors | Vi Plom Ions Cromatografia Determinacio Analisi espectral Fotolisi |
Localització | C 2/78 |
Títol | Recherche capillographique du caramel |
Autor | GAROGLIO, P.G. STELLA, C |
Dades Font | FV - octubre 1969 - V: - N: 329, Pg: 2 p. |
Descriptors | Caramel Vi Most concentrat Aiguardent Begudes alcoholiques Cromatografia Metode capil.lografic a l'aire lliure |
Localització | FV 329 |
Títol | Recherche chromatographique des acides halogene-carboxyliques dans les mouts et dans les vins. (Complement aux FV nQ 245 et 251) |
Autor | SABATELLI,P. STELLA, C |
Dades Font | FV - novembre 1967 - V: - N: 256, Pg: 2 p. |
Descriptors | Cromatografia Vi Most Determinacio Acid carboxilic Halogen |
Localització | FV 256 |
Títol | Recherche chromatographique des acides monobromacetique et monochloracetique dans les vins |
Autor | TERCERO, C. |
Dades Font | FV - maig 1966 - V: - N: 203, Pg: 6 p. |
Descriptors | Acid monocloracetic Acid monobromacetic Vi Determinacio Cromatografia |
Localització | FV 203 |
Títol | Recherche de l'acide citramalique dans les vins de liqueur doux, par chromatographie sur papier et sur plaques de cellulose. |
Autor | Le Service des Laboratoires du Ministere de l'Economie et des Finances, Paris |
Dades Font | FV - juliol 1979 - V: - N: 691, Pg: 3 p. |
Descriptors | Acid citramalic Vi licoros Vi dol? Cromatografia Determinacio |
Localització | FV 691 |
Títol | Recherche des colorants synthetiques dans les vins |
Autor | ARATA, M. SAENZ-LASCANO RUIZ |
Dades Font | FV - febrer 1967 - V: - N: 229, Pg: 3 p. |
Descriptors | Colorants Sintetic Color Vi Cromatografia |
Localització | FV 229 |
Títol | Recherche des matieres colorantes artificielles. |
Autor | Experts d'Allemagne Federale |
Dades Font | FV - agost 1968 - V: - N: 298, Pg: 2 p. |
Descriptors | Colorants Color Determinacio Cromatografia |
Localització | FV 298 |
Títol | Recherche des matieres colorantes synthetiques. |
Autor | DIEZ, C.A. SANCHEZ, E. |
Dades Font | FV - octubre 1973 - V: - N: 465, Pg: 2 p. |
Descriptors | Sintetic Color Colorants Vi Determinacio Identificacio Cromatografia |
Localització | FV 465 |
Títol | Recherche et identification de colorants synthetiques dans les vins et les jus de fruits (a l'exception des jus d'agrumes) par chromatographie sur papier. (Iere communication: Les colorants acides). |
Autor | NEY, M. |
Dades Font | FV - abril 1972 - V: - N: 405, Pg: 3 p. |
Descriptors | Antocians Cromatografia Identificacio Colorants Sintetic Suc de fruita Color |
Localització | FV 405 |
Títol | Revision: aplicacion de las tecnicas cromatogarficas al estudio de trigliceridos y esteroles de la grasa de leche |
Autor | DE LA FUENTE, M.A. JUAREZ, M. |
Dades Font | Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - April 1999 - V: - N: 2, Pg: 103-119 |
Descriptors | Greix Llet Triglicerids Esterol Cromatografia |
Títol | Screening de compuestos volatiles presentes en vinos blancos por HS-SPME-CG-MS empleando una fase estacionaria con un alto porcentaje de microporos |
Autor | PEREZ OLIVERO, S.J. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 40-44 |
Descriptors | Vi blanc Compostos volatils Cromatografia Cromatografia de gasos HS-SPME |
Títol | Separacion en columnas por cromatografia de intercambio ionico en la industria alimentaria. Equilibrio, cinetica y bases de disenyo |
Autor | DIAZ, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1999 - V: - N: 7, Pg: 125-132 |
Descriptors | Separacio en columna Industria alimentaria Cromatografia d'intercanvi ionic |
Títol | Separation du sorbitol des vins et des mouts par chromatographie d'echange ionique |
Autor | BARBEITO, M. E. GARGANTINI, R. |
Dades Font | FV - - V: - N: 926, Pg: |
Descriptors | Sorbitol Canvi ionic Cromatografia Vi Most |
Localització | FV 926 |
Títol | Solubilization, affinity chromatography and Ca 2+/polyamine activation of the plasma membrane-located 1,3-b-D- glucan synthase |
Autor | JEBLICK, W. KAUSS, H. |
Dades Font | Plant Science ISSN: 0618-9452 VOL 48 - 1987 - V: - N: , Pg: 63-69 |
Descriptors | Cromatografia Calci Plasma Membrana Citologia Plantes Cel.lula Enzims Cromatografia |
Localització | C 4/134 |
Títol | Some volatile components of vitis vinifera variety Cabernet Sauvignon wine |
Autor | ROSANNE, W. S. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 4, Pg: 360-363 |
Descriptors | Components volatils Vi Aroma Vitis vinifera Cabernet sauvignon Espectrometria Cromatografia de gasos Cromatografia California Identificacio Esters Alcohol Hidrocarbons poliaromatics Nitrogen |
Localització | C 3/130 |
Títol | Sulla presenza di ammine biologiche nei mosti e nelle bevande fermentate : uno studio analitico |
Autor | ADDEO, F. MALORNI, A. |
Dades Font | Scienza e tecnologia degli alimenti VOL 4 - 1974 - V: - N: 4, Pg: 241-245 |
Descriptors | Amines biogenes Most Fermentacio Vi Cervesa Espectrometria Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio |
Localització | C 4/52 |
Títol | Sur la presence de diglucosides dans les vins de vitis vinifera |
Autor | TEODORESCU, St. |
Dades Font | FV - gener 1967 - V: - N: 225, Pg: 2 p. |
Descriptors | Diglucosid malvi Vi Cromatografia Determinacio |
Localització | FV 225 |
Títol | Synthesis of a Fluorescent Derivatizing Reagent, 6-Aminoquinolyl-N-Hydroxysuccinimidyl Carbamate, and Its Application for the Analysis of Hydrolysate Amino Acids via High-Performance Liquid Chromatography. |
Autor | COHEN, S. MICHAUD, Dennis P. |
Dades Font | Analytical Biochemistry ISSN: 0003-2697 - 1993 - V: - N: 211, Pg: 279-287 |
Descriptors | Cromatografia liquida d'alta resolucio Cromatografia Aminoacid |
Localització | C 6/65 |
Títol | Tecnicas utiles en determinacion de compuestos volatiles en vinos |
Autor | PEREZ, S.J. PEREZ, J.P. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Julio 2011 - V: - N: 3354, Pg: 1110-1114 |
Descriptors | Compostos volatils Metodes d'analisi Analisi de l'aroma Cromatografia Tecniques d'aillament |
Títol | The Evolution of champagne volatiles during ageing |
Autor | ADDA, J. ROGER, S. LOYAUX, D. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 32 - 1981 - V: - N: , Pg: 1254-1258 |
Descriptors | Aroma Components volatils Envelliment Cromatografia de gasos Xampany Cromatografia Analisi |
Localització | C 3/21 |
Títol | The Phenolic cinnamates of white grapes and wine |
Autor | SINGLETON, V. L. TIMBERLAKE, C. F. LEA, A. G. H. |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 29 - 1978 - V: - N: , Pg: 403-410 |
Descriptors | Cabernet sauvignon Raim Fenols Vi negre Most Acid cinamic Components volatils Aroma Hidrolisi Acid carboxilic Cromatografia |
Localització | C 4/20 |
Títol | Untersuchung der Zuckerbausteine von Polysacchariden des Weines |
Autor | WILL, Frank DIETRICH, Helmt |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 191 - 1990 - V: - N: , Pg: 123-128 |
Descriptors | Polisacarids Vi Analisi Cromatografia Sucre Cromatografia de gasos |
Localització | C 3/15 |
Títol | Uso de tecnicas cromatograficas y espectrometria de masas en la identificacion de levaduras de vinificacion. Comportamiento frente a antifungicos |
Autor | PAREDES SALIDO, F. MIRA GUITIERREZ,J.M. SASIAN MACIA, P. |
Dades Font | XXII Jornadas de Viticltura y Enologia Tierra de Barros - 2000 - V: - N: , Pg: 553-564 |
Descriptors | Cromatografia Tecniques cromatografiques Espectrometria de massa Llevats Vinificacio Antifungics |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Ventajas del detector de masas triple cuadruplo en la determinacion de residuos medicamentosos en muestras de leche por cromatografia liquida |
Autor | KORTABITARTE, M. VILLEGAS, L. GABIRONDO, E. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos. ISSN: 033-5755 - Septiembre 2007 - V: - N: 386, Pg: 82-83 |
Descriptors | Llet Control de qualitat Cromatografia liquida Residus |
Títol | Volatile components of Albana wine : II Alcohol-free fraction |
Autor | CAPELLA, P. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 216-218 |
Descriptors | Alcohol Components volatils Vi Cromatografia Cromatografia de gasos Espectrometria |
Localització | C 3/135 |
Títol | Volatile ester hydrolysis of formation during storage of model solutions and wines |
Autor | OUGH, C. S. RAMEY, D. D. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 928-934 |
Descriptors | Esters Vi Emmagatzematge Fermentacio Hidrolisi Vi negre Destil.lacio Llevats Vi blanc Etanol Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio Esters volatils Most Acid Alcohol Enzims |
Localització | C 3/140 |