Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
LIPIDS

Resultat de la cerca

Registres trobats: 41


Títol A review of the surface lipids of grapes and their importance in the drying process
Autor GRNCAREVIC, M.   RADLER, F.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 22 - 1971 - V: - N: , Pg: 80-96
Descriptors Lipids Raim
Localització C 12/123

Títol Acidesa volatil i aturades de fermentacio: estudi de factors que les originen i de possibles solucions
Autor GRACIA, J. P.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - Primer Trimestre 1998 - V: - N: 42, Pg: 3-14
Descriptors Acidesa volatil Vi Vinificacio Aturada fermentativa Llevats Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces bayanus Acid acetic Lipids

Títol An improved copper reagent for quantitative densitometric thin-layer chromatography of lipids
Autor BITMAN, J.   WOOD, D.L.  
Dades Font Journal of Liquid Chromatography ISSN: 0148-3919 VOL 5 - 1982 - V: - N: 6, Pg: 1155-1162
Descriptors Cromatografia en capa fina Coure Lipids
Localització C 12/119

Títol Analisis fisico-quimico y caracterizacion lipidica de tres de las principales variedades comercializadas de cafe
Autor ADAN VEIGA, J.C.   DIAZ, O.   COBOS, A.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Julio-Agost 2005 - V: - N: 365, Pg: 54-62
Descriptors Cafe Composicio fisicoquimica Composicio Analisi fisicoquimica Lipids Acids grassos Color

Títol Analysis of Molluscan Sterols: Colorimetric Methods
Autor SWIFT, M. L.  
Dades Font LIPIDS ISSN: 0024-4201 VOL 19 - 1994 - V: - N: 8, Pg: 625-630
Descriptors Cromatografia Metode colorimetric Mol.luscs Esterol Colesterol
Localització C 11/16

Títol Biochemical and Physiological effects of sterol alterations in Yeast- A review
Autor PARKS, L.W.   SMITH, S.J.   CROWLEY, J.H.  
Dades Font Lipids ISSN: 0024-4201 - 1995 - V: 30- N: 3, Pg: 227-230
Descriptors Efecte bioquimic Efecte fisiologic Esterol Llevats ERG6 ERG24 ERG3
Localització C 1/75

Títol Degradation des reserves lipidiques des pepins de raisin au cours de la phase de rehydratation necessaire a leur germination
Autor LAVAUD, J.J.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X - 1984 - V: 18- N: 4, Pg: 283-286
Descriptors Lipids Raim Rehidratacio Germinacio
Localització C 18/140

Títol Detector evaporativo de dispersion de luz. Una herramienta versatil en el analisis de aceites y grasas
Autor VAZQUEZ, L.   TORE, A.   TORRES, C.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos. ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 385, Pg: 62-66
Descriptors HPLC Oli Deteccio Lipids

Títol Dosage des acides gras totaux du vin et des levures de vinification
Autor FERRARI, G.   MEUNIER, J.M.   FEUILLAT, M.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 7 - 1987 - V: - N: , Pg: 61-76
Descriptors Acids grassos Vi blanc Llevats Fermentacio Acid Cromatografia de gasos liquids Composicio Autolisi Vinificacio Lipids Metode xampanyes Metode tradicional Conservacio
Localització C 4/102

Títol Effect of a 4-wk daily intake of Cognac on lipid and oxidativeprotection parameters of plasma and low-density lipoprotein in healthy volunteers. A remanent plasma oxidative protection. Ellagic acid could depress cell production of superoxide.
Autor LEGER, CL.   CARBONNEAU, MA.   MICHEL, F.   CRISTOL, J.P.   LAURET, C.   LIBERSA DURIEZ, P.   LUC, G.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings ISSN: - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Lipids Plasma Lipoproteines Oxidacio Proteccio Produccio cel?lular Conyac Cognac
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Effect of maturation on the lipid content of concord grapes
Autor BAUMAN, J.A.   GALLANDER, J.F.   PENG, A.C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 28 - 1977 - V: - N: 4, Pg: 241-244
Descriptors Maduracio Lipids Raim Composicio lipidica
Localització C 12/121

Títol Effect of some environmental factors on the content and composition of microbial membrane lipids
Autor SAJBIDOR, J.  
Dades Font Critical Reviews in Biotechnology ISSN: 0738-8551 VOL 17 - 1997 - V: - N: 2, Pg: 87-103
Descriptors Lipids Membrana Adaptacio Temperatura Etanol
Localització C 14/15

Títol Evaluacion de la aptitud tecnologica de la carne de cerdo iberico para la obtencion de jamones de alta calidad sensorial (I)
Autor CAVA, R.   ANDRES, A.I.   PRETON, M.J.   CARRAPISO, A.I.   RUIZ, J.  
Dades Font Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Diciembre 1999 - V: - N: 82, Pg: 29-35
Descriptors Aptitud tecnologica Pernil iberic Qualitat sensorial Enzims Nucleotids Lipids
Localització C 15/122

Títol Evidence for facilitated transport in the absorption of sterols by Saccharomyces cerevisiae
Autor NES, W.R.   DHANUKA, I.C.   PINTO, W.J.  
Dades Font Lipids ISSN: 0024-4201 VOL 21 - 1986 - V: - N: , Pg: 102-106
Descriptors Esterol Saccharomyces cerevisiae Transport Absorcio
Localització C 13/118

Títol Evolution de la teneur en lipides totaux, neutres et polaires dans les raisins Macabeo (Vitis Vinifera) au cours de leur cycle vegetatif
Autor CASTELLA, P.M.   MESIAS, J.L.   MAYNAR, J.I.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0009-2258 - 1985 - V: - N: 5, Pg: 587-597
Descriptors Cicle vegetatiu Acids grassos Lipids Macabeu
Localització C 12/111

Títol How bilayer lipids affect membrane protein activity
Autor CARRUTHERS, A.   MELCHIOR, D.L.  
Dades Font Trends in biochemical sciences tibs ISSN: 0376-5067 - agost 1986 - V: - N: , Pg: 331335
Descriptors Enzims Membrana Lipids Transport
Localització C 9/117

Títol Influence de l'incision annulaire sur la qualite des pepins de raising: consequences sur leurs teneurs en lipides
Autor LAVAUD, J.J.   BOUARD, J.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X - 1985 - V: 19- N: 2, Pg: 63-71
Descriptors Incisio anular Qualitat del raim Lipids Llavor del raim
Localització C 18/41

Títol Influencia del deburbado y de los lipidos sobre la formacion de productos secundarios en la vinificacion en blanco
Autor ARTAJONA, J.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1990 - V: - N: 7, Pg: 55-61
Descriptors Vinificacio Vi blanc Llevats Aroma Desfangament Esters Cromatografia Lipids Analisi

Títol Interaction af abscisic acid with phospholipid membranes
Autor STILLWELL, W.   BRENGLE, B.   HESTER, P.   WASSALL, S. R.  
Dades Font Biochemistry ISSN: 0006-2960 - 1989 - V: - N: 28, Pg: 2798-2804
Descriptors Membrana fosfolipida Lipids Acid abscisic
Localització C 8/126

Títol Involvement of lipids in solute transport in yeasts
Autor PRASAD, R.   ROSE, A.H.  
Dades Font Yeast ISSN: 0749-503X VOL 2 - 1986 - V: - N: , Pg: 205-220
Descriptors Llevats Lipids Transport
Localització C 13/75

Títol Leche y productos lacteos
Autor FALDER RIVERO, A.  
Dades Font Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Enero-Febrero 2003 - V: 13- N: 67, Pg: 117-133
Descriptors Llet Productes lactis Composicio Proteines Lipids Glucid Mineral Tractament termic Formatge Gelats Kefir Yakulr Vili Iogurt grec

Títol Lipid Metabolism in Anaerobic Ecosystems
Autor MACKIE, R. I.   WHITE, B. A.   BRYANT, M. P.  
Dades Font Critical Reviews in Microbiology ISSN: 1040-841X VOL 17 - 1991 - V: - N: 6, Pg:
Descriptors Ecosistema anaerobi Lipids Microorganismes
Localització C 22/9

Títol Lipid and fatty acid compositions of different grape types
Autor GALLANDER, J. F.   PENG, A. C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 24-27
Descriptors Raim Acids grassos Lipids Vitis vinifera Varietats Identificacio Cromatografia Cromatografia de gasos HPLC Vitis labrusca
Localització C 3/132

Títol Lipid composition of Saccharomyces cerevisiae as influenced by growth temperature
Autor HUNTER, K.   ROSE, A. H.  
Dades Font Biochimica et Biophysica Acta - 1972 - V: - N: 4, Pg: 639-653
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Composicio lipidica Lipids
Localització C 11/29

Títol Lipid composition of concord grapes
Autor HIGGINS, P.A.   PENG, A.C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 27 - 1976 - V: - N: 1, Pg: 32-35
Descriptors Composicio lipidica Lipids Raim
Localització C 12/124

Títol Lipid composition of grapevine berries, Vitis vinifera L.: Changes during maturation and localization in the berry
Autor ROUGET, M.   BAYONOVE, C.L.   CORDONNIER, R.E.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 26 - 1987 - V: - N: , Pg: 85-97
Descriptors Composicio lipidica Lipids Evolucio Acid carboxilic Raim Maduracio
Localització C 12/120

Títol Plus de dix ans de recherche sur les bulles et la mousse en Champagne
Autor ROBILLARD, B.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Mars-Avril 2002 - V: - N: 193, Pg: 49-52
Descriptors Champagne Bombolles Lipids Macromolecules

Títol Queso, lipidos y salud
Autor RENOBALES SCHEIFLER, M. de  
Dades Font ANS: Alimentacion, nutricion y salud ISSN: 1136-4815 - Julio-Septiembre 2008 - V: 15- N: 3, Pg: 80-90
Descriptors Formatge Lipids Greix Acid linoleic Acid gras trans Alimentacio animal Terpens Efecte fisiologic

Títol Red wine phenolic compounds reduce plasma lipids and apolipoprotein B, and prevent early aortic atherosclerosis in hypercholesterolemic golden syrian hamsters
Autor AUGER, C.   CAPORICCIO, B.   LANDRAULT, N.   LAURENT, C.   CROS, G.   BESAN?ON, P.   ROUANET, J.M.   TEISSEDRE, P.L.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Vi negre Compostos fenolics Arteriosclerosi aortica Hamsters
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Regulation of Squalene Epoxidase Activity by Membrane Fatty Acid Composition in Yeast
Autor BUTTKE, T. M.   BRINT, S. L.   LOWE, M. R.  
Dades Font Lipids ISSN: 0024-4201 VOL 23 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 68-71
Descriptors Epoxidasa Llevats Acid gras insaturat Mutant biosintetic Saccharomyces cerevisiae
Localització C 10/33

Títol Saccharomyces cerevisiae cell fatty acid composition and release during fermentation without aeration and in absence of exogenous lipids
Autor BARDI, L.   COCITO, Ch.   MARZONA, M.  
Dades Font International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 VOL 47 - 1999 - V: - N: , Pg: 133-140
Descriptors Aturada fermentativa Fermentacio Llevats Oxigen Acids grassos
Localització C 14/35

Títol Seed lipids from some varieties of grapes grown in Sicily. Note 1: fatty acid composition
Autor IZZO, R.   MURATORE, G.  
Dades Font La Rivista Italiana delle Sostanze Grasse ISSN: 0035-6808 VOL LXX - Dicembre 1993 - V: - N: , Pg: 601-604
Descriptors Acids grassos Composicio Raim
Localització C 14/70

Títol Stress tolerance and membrane lipid unsaturation in Saccharomyces cerevisiae grown aerobically or anaerobically
Autor STEELS, E.L.   LEARMONTH, R.P.   WATSON, K.  
Dades Font Microbiology ISSN: 1350-0872 VOL 140 - 1994 - V: - N: , Pg: 569-576
Descriptors Tolerancia d'estres Saccharomyces cerevisiae Radicals lliures Lipids Membrana
Localització C 14/25

Títol Subcellular generation and distribution of lipid-derived volatiles in the ripe tomato
Autor RILEY, J.C.M.   THOMPSON, J.E.  
Dades Font Journal of Plant Physiology ISSN: 0176-1617 VOL 150 - 1997 - V: - N: , Pg: 546-551
Descriptors Citosol Lipids Tomaquet Membrana
Localització C 14/34

Títol The Structural and storage carbohydrates of Saccharomyces cerevisiae : changes during fermentation fo wort and a role for glycogen catabolism in lipid biosynthesis
Autor QUAIN, D. E.   THURSTON, P. A.   TUBB, R. S.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing - mar?-abril 1981 - V: - N: , Pg: 108-111
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Carbohidrats Fermentacio Emmagatzematge Lipids Oxigen Llevats Sacarid Polisacarids Glicogen
Localització C 4/112

Títol The Sulfophosphovanillin Reaction for Serum Lipids: A Reappraisal
Autor JOHNSON, K.R.   ELLIS, G.   TOOTHILL, C  
Dades Font Clinical Chemistry VOL 23 - 1977 - V: - N: 9, Pg: 1669-1678
Descriptors Ressonancia magnetica Lipids Reaccio
Localització C 7/23

Títol The influence of lipids derived from malt spent grains on yeast metabolism and fermentation
Autor TAYLOR, G.T.   THURSTON, P.A.   KISOP, B.H.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 85 - 1979 - V: - N: 4, Pg: 219-227
Descriptors Lipids Fermentacio Llevats Esters Creixement Acids grassos Malta Malt
Localització C 13/48

Títol The role of alterations in membrane lipid composition in enabling physiological adaptation of organisms to their physical environment
Autor HAZEL, J.R.   WILLIAMS, E.E.  
Dades Font Progress in Lipid Research ISSN: 0163-7827 VOL 29 - 1990 - V: - N: , Pg: 167-227
Descriptors Membrana Lipids Alteracions Composicio
Localització C 14/17

Títol Utilizacion de lipidos como sustitutos de grasa en la industria alimentaria
Autor MENDOZA, E.   GARCIA, M.L.   CASAS, C.   FERNANDEZ, M.F.   SELGAS, M.D.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 1999 - V: - N: 1, Pg: 117-122
Descriptors Lipids Substitut del greix Industria alimentaria Greix

Títol Yeast Lipids
Autor ARIES, V.   KIRSOP, B.H.   TAYLOR, G.T.  
Dades Font Proceedings of the 16th Congress Amsterdam European brewery convention zoeterwonde. The Netherlands - - V: - N: , Pg: 255-266
Descriptors Acids grassos Fermentacio Lipids Oxigen Esteroides Sintesi Llevats Creixement
Localització C 13/110

Títol Yeast lipids and membranes
Autor HUNTER, K.   ROSE A.H.  
Dades Font Yeasts - 1971 - V: - N: , Pg: 211-270
Descriptors Llevats Lipids Membrana
Localització C 14/6