Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
SARRIS, J.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 2


Títol Incidence des composes volatils issus du liege sur le "gout de bouchon" des vins
Autor RIGAUD, J.   ISSANCOU, S.   SARRIS, J.   ANGLOIS, D.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 81-93
Descriptors Tap de suro Gust Vi Components volatils Suro
Localització C 13/91

Títol Maturation et metabolisme anaerobie de la baie de raisin
Autor ROMIEU, C.   CHAMBROY, Y.   SAUVAGE, F.X.   SARRIS, J.   PRADAL, M.   NICOLL, M.Z.   ROBIN, J.P.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 351-352
Descriptors Maduracio Metabolisme anaerobic Raim
Localització 634.814 SIM