Registres trobats: 5
Títol | Analisis fisico-quimico y caracterizacion lipidica de tres de las principales variedades comercializadas de cafe |
Autor | ADAN VEIGA, J.C. DIAZ, O. COBOS, A. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Julio-Agost 2005 - V: - N: 365, Pg: 54-62 |
Descriptors | Cafe Composicio fisicoquimica Composicio Analisi fisicoquimica Lipids Acids grassos Color |
Títol | Analyse sensorielle du raisin pour la prevision des caracteristiques qualitatives des vins de Barbera |
Autor | CRAVERO, M.C. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Janvier/Febvrier 2012 - V: - N: 250, Pg: 418-423 |
Descriptors | Analisi sensorial Vins Barbera Maduracio Analisi fisicoquimica |
Títol | Elaboracion de queso del Cebreiro con leche ecologica. Controles fisicoquimicos, microbiologicos y sensoriales asociados |
Autor | FERNANDEZ, A. VEIGA, M.J. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 235, Pg: 38-41 |
Descriptors | Formatge Llet Elaboracio Analisi Analisi fisicoquimica |
Títol | Potencial enologico de los varietales tintos Listan negro y Negramoll |
Autor | GONZALEZ GONZALEZ, J.L. ARMAS BENITEZ, R. DIAZ DIAZ, E. DARIAS MARTIN, J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2002 - V: XIII- N: 79, Pg: 53-64 |
Descriptors | Analisi sensorial Analisi del vi Vinificacio Vi negre Listan negre Negramolle Analisi fisicoquimica Analisi de polifenols |
Títol | Vinification dans des cuves beton oeuf: incidence sur la fermentation et l'elevage d'un vin blanc corse, comparaison avec une cuve inox |
Autor | USCIDDA, N. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Mars/Avril 2012 - V: Cahier Technique- N: 251, Pg: 2-8 |
Descriptors | Vinificacio Tina Fermentacio Crian?a Vi blanc Analisi fisicoquimica Analisi sensorial |