Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Analisi fisicoquimica

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Analisis fisico-quimico y caracterizacion lipidica de tres de las principales variedades comercializadas de cafe
Autor ADAN VEIGA, J.C.   DIAZ, O.   COBOS, A.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Julio-Agost 2005 - V: - N: 365, Pg: 54-62
Descriptors Cafe Composicio fisicoquimica Composicio Analisi fisicoquimica Lipids Acids grassos Color

Títol Analyse sensorielle du raisin pour la prevision des caracteristiques qualitatives des vins de Barbera
Autor CRAVERO, M.C.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Janvier/Febvrier 2012 - V: - N: 250, Pg: 418-423
Descriptors Analisi sensorial Vins Barbera Maduracio Analisi fisicoquimica

Títol Elaboracion de queso del Cebreiro con leche ecologica. Controles fisicoquimicos, microbiologicos y sensoriales asociados
Autor FERNANDEZ, A.   VEIGA, M.J.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 235, Pg: 38-41
Descriptors Formatge Llet Elaboracio Analisi Analisi fisicoquimica

Títol Potencial enologico de los varietales tintos Listan negro y Negramoll
Autor GONZALEZ GONZALEZ, J.L.   ARMAS BENITEZ, R.   DIAZ DIAZ, E.   DARIAS MARTIN, J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2002 - V: XIII- N: 79, Pg: 53-64
Descriptors Analisi sensorial Analisi del vi Vinificacio Vi negre Listan negre Negramolle Analisi fisicoquimica Analisi de polifenols

Títol Vinification dans des cuves beton oeuf: incidence sur la fermentation et l'elevage d'un vin blanc corse, comparaison avec une cuve inox
Autor USCIDDA, N.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Mars/Avril 2012 - V: Cahier Technique- N: 251, Pg: 2-8
Descriptors Vinificacio Tina Fermentacio Crian?a Vi blanc Analisi fisicoquimica Analisi sensorial