Registres trobats: 4
Títol | Analyse des proteines du vin blanc par FPLC |
Autor | CANALS, J.M. AROLA, LL. ZAMORA, F. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 366-369 |
Descriptors | Proteines Vi blanc FPLC |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Caracterizacion electroforetica de las proteinas que componen la quiebra proteica espontanea del vino blanco |
Autor | ESTERUELAS, M. POINSAUT, P. SIECZKOWSKI, N. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 358-360 |
Descriptors | Vi blanc Trenca proteica Electroforesi FPLC |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Study of the proteic fractino of wines by FPLC and CE |
Autor | LUGUERA, C. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 343-346 |
Descriptors | Fraccio proteica Vi FPLC CE |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | analisi de la fraccio proteica de vins base per a cava mitjansant FPLC |
Autor | CANALS, J. M. AROLA, L. ZAMORA, F. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1996 - V: - N: 37, Pg: 3-11 |
Descriptors | Fraccio proteica Vi base Analisi Cava FPLC Vinificacio |