Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Diferenciacion de la composicion aromatica de vinos tintos de la variedad Garnacha en funcion del mosto, la cepa de levadura y la fermentacion malolactica
Autor IZQUIERDO CA?AS, P.M.   GARCIA ROMERO E.   CHACON VOZMEDIANO, J.L.   MARTINEZ GASCUE?A, J.   TORMO FELIU, J.A.   PALACIOS GARCIA, A.T.  
Revista Viticultura Enologia Profesionals
Numero 81
Mes Julio-Septiembre
Any 2002
Pàgina 41-50
Lloc Barcelona
Descriptors Aroma   Fermentacio malolactica   Llevats autoctons seleccionats   Garnatxa   Garnacha   Vi negre   Composicio aromatica  


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.