Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Evolucion de la actividad lipoxigenasa durante el periodo de maduracion de las variedades chardonnay y macabeo
Autor FORT MARSAL, F.   CIRY, D.   OLIVELLA BORI, S.   MORENO OLMEDO, S.   GRI?O FUSTE, J.   RABASCALL BESORA, G.   HAHOUN, L.   AROLA FERRER, LL.  
Revista Enologos
Numero 26
Mes Noviembre-Diciembre
Any 2003
Pàgina 46-49
Lloc Ciudad Real
Descriptors Activitat lipoxigenasa   Maduracio   Chardonnay   Macabeu   Lipoxigenasa   Varietats de raim  


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.