Registres trobats: 3
Títol | Ascorbic acid and dehydroascorbic acid content of foods-as-easten |
Autor | VANDERSLICE, J.T. HIGGS, D.J. HAYES, J.M. BLOCK, G. |
Dades Font | Journal of Food Composition and Analysis ISSN: 0889-1575 VOL 3 - 1990 - V: - N: , Pg: 105-118 |
Descriptors | Acid ascorbic Acid deshidroascorbic Aliments Vitamina C |
Localització | C 14/60 |
Títol | Efecto de la luz sobre el contenido de vitamina C durante el desarrollo y maduracion de la uva |
Autor | GOMEZ JIMENEZ, M.C. AGIUS, F. BOTELLA, M.A. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencia y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 510-512 |
Descriptors | Vitis vinifera L. Raim Maduracio Maduracio del raim Vitamina C |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Vitamina E y Vitamina C acopladas como sistema antioxidante lipidico natural |
Autor | ZEA, L. MEDINA, M. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Dicimebre 2006 - V: XXV- N: 218, Pg: 40-43 |
Descriptors | Vitamina E Vitamina C Antioxidant Antioxidant lipidic natural Antioxidant lipidic |