Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Compuestos aromaticos extraibles de la madera. Evolucion durante la maduracion en barrica y el envejecimiento en botella
Autor PEREZ PRIETO, L.J.   BAUTISTA ORTIN, A.B.   MARTINEZ CUTILLAS, A.   LOPEZ ROCA, J.M.   GOMEZ PLAZA, E.  
Revista VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica
Numero 15
Mes Mayo
Any 2003
Pàgina 249-251
Lloc Logro?o
Descriptors Compostos aromatics   Fusta   Maduracio   Barrica   Envelliment   Ampolla  
Localització 663.2 JOR


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.