Registres trobats: 9
Títol | Comparacion de varios metodos de determinacion del valor calorico en queso (Murcia al vino). Efecto del tama?o del queso |
Autor | ABELLAN, A. et al. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2007 - V: - N: 382, Pg: 97-99 |
Descriptors | Formatge Murcia Valor nutritiu Valor caloric Maduracio Cabra |
Títol | Creacio i persistencia de l'aversio condicionada per al pastoreig d'ovelles en vinyes |
Autor | MANUELIAN, C.L. ALBANELL, E. ROVAI, M. |
Dades Font | ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n Semestre 2013 - V: 30- N: 98, Pg: 21-22 |
Descriptors | Vinya Males herbes Cabra Fulla de la vinya Aversio condicionada Pastoreig |
Títol | Deteccion de leche de cabra en oveja. tecnica de PCR en tiempo real |
Autor | LOPEZ CALLEJA, I. GONZALEZ, I. FAJARDO, V. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2007 - V: - N: 225, Pg: 38-42 |
Descriptors | Llet Llet de cabra PCR Deteccio ADN |
Títol | Metodos utilizados en la higenizacion y conservacion de la leche de cabra |
Autor | CALVO, M.M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2002 - V: XXI- N: 173, Pg: 75-79 |
Descriptors | Higienitzacio Conservacio Llet de cabra Metodes Tractament termic Higiene Industria lletera |
Títol | Mis quesos de cabra son fotografias del paisaje. Merce Lagrava, quesera |
Autor | AMELA, V |
Dades Font | Diari de Tarragona - 19 Noviembre 2011 - V: - N: , Pg: 80 |
Descriptors | Formatge de cabra Entrevista Pirineus Vendes Elaboracio de formatge |
Localització | C 25/113 |
Títol | Queso de cabra |
Autor | OLIVA, I. de la |
Dades Font | Vino + Gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2007 - V: XXIII- N: 221, Pg: 44-59 |
Descriptors | Maridatge Formatge de cabra Formatge artesa Sector lactic Produccio alimentaria AFQA Sociacion para el Fomento del Queso Artesano Associacions agraries |
Títol | Queso de pasta, oveja, cabra o vaca. El penicillium es el responsable de su tono |
Autor | ROMAN, A. |
Dades Font | Vino y gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2010 - V: 26- N: 236, Pg: 26-38 |
Descriptors | Formatge blau Lira Formatge de cabra Formatge d'ovella Roquefort Penicillium Fongs Maduracio del formatge |
Títol | Queso, El.?oveja, vaca o cabra? |
Autor | ALVAREZ, C. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2008 - V: V- N: 32, Pg: 46-47 |
Descriptors | Formatge Formatge de cabra Espanya Varietats comercials Vi Formatge artesa DO Maridatge |
Títol | Quesos de cabra con DOP |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen Revista del Sabor Rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: II- N: 12, Pg: 35-39 |
Descriptors | Formatge de cabra DOP Denominacio d'origen protegida |