Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Cabra

Resultat de la cerca

Registres trobats: 9


Títol Comparacion de varios metodos de determinacion del valor calorico en queso (Murcia al vino). Efecto del tama?o del queso
Autor ABELLAN, A. et al.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2007 - V: - N: 382, Pg: 97-99
Descriptors Formatge Murcia Valor nutritiu Valor caloric Maduracio Cabra

Títol Creacio i persistencia de l'aversio condicionada per al pastoreig d'ovelles en vinyes
Autor MANUELIAN, C.L.   ALBANELL, E.   ROVAI, M.  
Dades Font ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n Semestre 2013 - V: 30- N: 98, Pg: 21-22
Descriptors Vinya Males herbes Cabra Fulla de la vinya Aversio condicionada Pastoreig

Títol Deteccion de leche de cabra en oveja. tecnica de PCR en tiempo real
Autor LOPEZ CALLEJA, I.   GONZALEZ, I.   FAJARDO, V.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2007 - V: - N: 225, Pg: 38-42
Descriptors Llet Llet de cabra PCR Deteccio ADN

Títol Metodos utilizados en la higenizacion y conservacion de la leche de cabra
Autor CALVO, M.M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2002 - V: XXI- N: 173, Pg: 75-79
Descriptors Higienitzacio Conservacio Llet de cabra Metodes Tractament termic Higiene Industria lletera

Títol Mis quesos de cabra son fotografias del paisaje. Merce Lagrava, quesera
Autor AMELA, V  
Dades Font Diari de Tarragona - 19 Noviembre 2011 - V: - N: , Pg: 80
Descriptors Formatge de cabra Entrevista Pirineus Vendes Elaboracio de formatge
Localització C 25/113

Títol Queso de cabra
Autor OLIVA, I. de la  
Dades Font Vino + Gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2007 - V: XXIII- N: 221, Pg: 44-59
Descriptors Maridatge Formatge de cabra Formatge artesa Sector lactic Produccio alimentaria AFQA Sociacion para el Fomento del Queso Artesano Associacions agraries

Títol Queso de pasta, oveja, cabra o vaca. El penicillium es el responsable de su tono
Autor ROMAN, A.  
Dades Font Vino y gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2010 - V: 26- N: 236, Pg: 26-38
Descriptors Formatge blau Lira Formatge de cabra Formatge d'ovella Roquefort Penicillium Fongs Maduracio del formatge

Títol Queso, El.?oveja, vaca o cabra?
Autor ALVAREZ, C.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2008 - V: V- N: 32, Pg: 46-47
Descriptors Formatge Formatge de cabra Espanya Varietats comercials Vi Formatge artesa DO Maridatge

Títol Quesos de cabra con DOP
Autor TACORONTE, Y.  
Dades Font Origen Revista del Sabor Rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: II- N: 12, Pg: 35-39
Descriptors Formatge de cabra DOP Denominacio d'origen protegida