Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Maduracio del formatge

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol Fenomenos bioquimicos durante la maduracion del queso
Autor MENENDEZ, S.   GODINEZ, R.   RODRIGUEZ-OTERO, J.L.   CENTENO, J.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 97-105
Descriptors Maduracio del formatge Formatge Fenomens bioquimics Lactosa Citrat Proteolisi Lipolisi

Títol Queso de pasta, oveja, cabra o vaca. El penicillium es el responsable de su tono
Autor ROMAN, A.  
Dades Font Vino y gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2010 - V: 26- N: 236, Pg: 26-38
Descriptors Formatge blau Lira Formatge de cabra Formatge d'ovella Roquefort Penicillium Fongs Maduracio del formatge

Títol Resultados del estudio de las caracteristicas fisicoquimicas y sensoriales del queso de Ibores (DOP): efecto de la epoca, tiempo maduracion, queseria y catador
Autor GONZALEZ, J.   TABLA, R.   DELGADO, F.J.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2011 - V: - N: 421, Pg: 99-101
Descriptors Formatge Caracteristiques fisicoquimiques Ibores DOP Maduracio del formatge Atributs sensorials Analisi discriminant