Registres trobats: 4
Títol | Fenomenos bioquimicos durante la maduracion del queso |
Autor | MENENDEZ, S. GODINEZ, R. RODRIGUEZ-OTERO, J.L. CENTENO, J.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 97-105 |
Descriptors | Maduracio del formatge Formatge Fenomens bioquimics Lactosa Citrat Proteolisi Lipolisi |
Títol | Informe sobre la vitivinicultura espanyola |
Autor | PANTIN, E. J. MENENDEZ, S. |
Dades Font | XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: , Pg: 1-20 |
Descriptors | Espanya Viticultura Enologia Vinicultura |
Localització | C 2/7 |
Títol | La vitivinicultura espanyola |
Autor | PANTIN, E. J. MENENDEZ, S. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1992 - V: - N: 7-8, Pg: 28-36 |
Descriptors | Viticultura Enologia Vinicultura Espanya Historia Superficie Produccio Clima Sol Legislacio Consum Excedent Qualitat Derivats Comercialitzacio Exportacio |
Títol | Lactobacilos en queseria |
Autor | MENENDEZ, S. RODRIGUEZ-OTERO, J.L. CENTENO, J.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 45-50 |
Descriptors | Lactobacil Formatgeria Activitat enzimatica Formatge |