Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
SPAGNA, G.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol A method for anthocyanin extraction from fresh grape skin
Autor SPAGNA, G.   BARBAGALLO, R.N.   TODARO, A.   DURANTE,M.J.   PIFFERI, P.G.  
Dades Font Italian Journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2003 - V: XV- N: 3, Pg: 337-346
Descriptors Antocianins Acid tartaric Acid citric Raim

Títol Pectinlyase immobilization on epoxy supports for application in the food processing industry.
Autor SPAGNA, G.   PIFFERI, P.G.   MARTINO, A.  
Dades Font Journal of Chemical Technology and Biotechnology. ISSN: 0268 - 2575 VOL 57 - 1993 - V: - N: , Pg: 379-385
Descriptors Resines Epoxi Pectinliasa Industria alimentaria Aliments Enzims pectolitics Suc de fruita
Localització C 6/33

Títol Properties of endogenous B-glucosidase of Pichia anomala strain isolated from Sicilian musts and wines
Autor SPAGNA, G.   BARBAGALLO, R.N.   PALMERI,R.   RESTUCCIA, C.   GIUDICI, P.  
Dades Font Enzyme and Microbial Technology ISSN: 0141-0229 - 2002 - V: - N: 31, Pg: 1036-1041
Descriptors Glucosidasa Arabinosidase Pichia anomala Most sicilia Vi
Localització C 16/83

Títol Properties of endogenous B-glucosidase of a Saccharomyces cerevisiae strain isolated from Sicilian musts and wines
Autor SPAGNA, G.   BARBAGALLO, R.   PALMERI, R.   RESTUCCIA, C.   GIUDICI, P.  
Dades Font Enzyme and Microbial Technology ISSN: 0141-0229 - 2002 - V: - N: 31, Pg: 1030-1035
Descriptors Glucosidasa Saccharomyces cerevisiae AL 41 Llevats Vi Most
Localització C 16/84