Registres trobats: 3
Títol | Dinamica de las poblaciones de bacterias acido-lacticas durante la fermentacion alcoholica de mostos de "O Baixo Minyo" |
Autor | ANGULO, L. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1993 - V: - N: 24, Pg: 27-30 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Bacteris acidolactics Densitat cel.lular |
Títol | Minho, Mi?o. De su centro nace un rio de vino |
Autor | VATERLAUS, T. |
Dades Font | Vinum - Febrero-Marzo 2006 - V: - N: 52, Pg: 30-39 |
Descriptors | Minyo Vi Albarinyo Albari?o |
Títol | Seleccion y diferenciacion enologica de cepas de Saccharomyces cerevisiae aisladas durante la vinificacion en la comarca de "O Baixo Minyo" |
Autor | ANGULO, L. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1993 - V: - N: 27, Pg: 28-36 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Cep Vinificacio Llevats Galicia Fermentacio Control de qualitat Vi Rias Baixas DO Floculacio Etanol Acid sulfhidric Factor Killer Baixo Minho |