Registres trobats: 185
Títol | A Decouvrir : Le Cognac! |
Autor | BETTANE, M. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - desembre 1991 - V: - N: 361, Pg: 80-89 |
Descriptors | Brandi Conyac Cognac Begudes alcoholiques Mercat Elaboracio |
Títol | Actividad coagulante de extractos acuosos de cardos de las especies Cynara cardunculus y Cinara humilis empleados en la elaboracion de quesos tradicionales. Estudio de los factores que la modifican |
Autor | VIOQUE, M GOMEZ, R. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2005 - V: - N: 366, Pg: 91-97 |
Descriptors | Coagulants Cardo Cynara cardunculus Cynara humilis Formatge Elaboracio |
Títol | Adaptacion del sistema de Analisis de Riesgos e Identificacion y Control de Puntos Criticos (ARICPC) en la gestion de la calidad microbiologica de la horchata de chufa |
Autor | SELMA, M.V. VALERO, M. FERNDANDEZ, P.S. SALMERON, C. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero-Febrero 2002 - V: XXI- N: 165, Pg: 83-89 |
Descriptors | ARCPC Qualitat microbiologica Orxata de chufa Analisi microbiologica Qualitat alimentaria Elaboracio Analisi de riscos i control de punts critics |
Títol | Addition de sels nutritifs et de thiamine pour faciliter la prise mousse |
Autor | SCHOLTEN, M |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: 3, Pg: 1 |
Descriptors | Tiamina Most Vi escumos Elaboracio Remoguda Fermentacio Sals nutritives Addicio Concentracio Reglament Llevats |
Localització | C 2/7 |
Títol | Aguardientes : nueva instalacion de elaboracion totalmente adaptada a la reciente normativa |
Autor | |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - abril-juny 1989 - V: - N: 2, Pg: 74 |
Descriptors | Aiguardent Elaboracio |
Títol | Alteraciones en los zumos de uva : indicadores quimicos de la alteracion |
Autor | HERRANZ, A. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - abril 1991 - V: - N: 4, Pg: 31-33 |
Descriptors | Most Suc de raim Elaboracio Alteracions |
Títol | Ampliacio d'activitat d'una industria d'elaboracio de vins escumosos de cava. Memoria d'estada en practiques i projecte de fi de carrera |
Autor | SABATE COCA, Marcel |
Dades Font | - octubre 1994 - V: - N: , Pg: 60 p. |
Descriptors | Penedes DO Estada en practiques Vinificacio Vi escumos Cava Raim Vinya Varietats Celler Empreses vitivinicoles Gestio agraria Torrelavit Tarragona Caves Naveran Sadeve SA Barcelona |
Localització | (043) SABATE COCA |
Títol | Aplicacion de gases en la elaboracion del vino. |
Autor | RODRIGUEZ GIRO, Marta |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1994 - V: - N: 32, Pg: 46-50 |
Descriptors | Vi Vinificacio Elaboracio Produccio Gas Oxigen Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Nitrogen Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Addicio Most Hiperoxigenacio |
Títol | Aplicacion de la hiperoxidacion en los vinos blancos de Rioja. |
Autor | MARTINEZ GARCIA, J. SANTAMARIA AQUILUE, P. LOPEZ MARTIN, R. COMI RAMIREZ, A. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre-octubre 1993 - V: - N: 9-10, Pg: 27-31 |
Descriptors | Vi blanc Hiperoxidacio Vinificacio Rioja Espanya Produccio Elaboracio Composicio |
Títol | Aportacio metal.lica durant l'elaboracio del vi |
Autor | COMAS BARON, J. COLLDECARRERA, M. COLL FONT, C. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842 X - 4t trimestre 1992 - V: - N: 26, Pg: 4-8 |
Descriptors | Vi Residus Metall Ferro Carinyena negra Garnatxa blanca Coure Zinc Calci Premsatge Magnesi Sodi Potassi Espectrofotometria Catio |
Títol | Apuntes sobre el uso de las levaduras en la elaboracion del cava |
Autor | BARTRA, E. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - desembre 1990 - V: - N: 10, Pg: 31-32 |
Descriptors | Llevats Fermentacio Cava Elaboracio |
Títol | Art ou industrie? |
Autor | MANESSE, V. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - juliol-agost 1992 - V: - N: 366, Pg: 45-47 |
Descriptors | Whisky Elaboracio Destil.lacio |
Títol | Aspectes fisico-quimics relacionats amb la capacitat escumant de diferents varietats de raim |
Autor | COMELLES, F. BOSCH, M. P. CASTRO, J. J. de |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - desembre 1991 - V: - N: 23-24, Pg: 7-16 |
Descriptors | Raim Varietats Cava Elaboracio Escuma Macabeu Xarel.lo Parellada Chardonnay Tensioactius Analisi Biotensioactius Vi base |
Títol | Aspectos fisico-quimicos relacionados con la capacidad espumante de diferentes variedades de uva |
Autor | COMELLES, F. BOSCH, M. P. CASTRO, J. J. de |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1991 - V: - N: 14, Pg: 51-60 |
Descriptors | Raim Varietats Cava Elaboracio Escuma Macabeu Xarel.lo Parellada Chardonnay Tensioactius Analisi Biotensioactius Vi base |
Títol | Automatizacion de almazaras. Controles experimentales para la caracterizacion y regulacion del proceso de elaboracion |
Autor | HERMOSO, M. GARCIA-ORTIZ, A. JIMENEZ, A. UCEDA, M. MORALES, J. |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 6pp |
Descriptors | Elaboracio Oli d'oliva Automatitzacio NIR |
Localització | C 16/86 |
Títol | Avantprojecte d'adaptacio d'una planta annexa al Celler Vives SA per a l'elaboracio de 22.000 L anuals de vinagre |
Autor | PUIG, S. |
Dades Font | - febrer 1997 - V: - N: , Pg: [1 caixa amb 3 dossiers] |
Descriptors | Treball final de carrera Vinagre Celler Vives TFC |
Localització | TFC - PUIG ESTEBAN |
Títol | BACH, de Codorniu |
Autor | SORIA, M. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 22/29 Mayo 1999 - V: - N: 2754-55, Pg: 1889-1890 |
Descriptors | Bach Codorniu Celler Penedes Elaboracio |
Títol | Beyos, Los. Un queso tan apreciado como escaso |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Septiembre 2008 - V: V- N: 35, Pg: 34-36 |
Descriptors | Formatge Asturies Asturias Indicacio geografica protegida IGP Elaboracio Elaboracio artesanal |
Títol | Bodegas Salnesur: Un milagro del Valle de Salnes |
Autor | GONZALEZ, C. |
Dades Font | Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1994 - V: - N: 11-12, Pg: 27-29 |
Descriptors | Bodegas Salnesur Valle de Salnes Galicia Vi Elaboracio |
Títol | Breeding of yeast and malting barley. The past, the present and the future. |
Autor | KIELLAND-BRANDT, M. C. BACH-HOLM, P. |
Dades Font | Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 23-24 |
Descriptors | Cervesa Produccio Elaboracio Civada Malt Malta Llevats Fermentacio Reproduccio Control de qualitat Millora qualitativa Composicio Analisi |
Localització | C 5/53 |
Títol | Caracteristicas enologicas de diferentes vinos blancos jovenes elaborados en Montilla-Moriles |
Autor | PEREZ-JUAN, P. M. MORALES, J. TORRE, M. J. de la LOPEZ, I. LOPEZ, M. J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1994 - V: - N: 32, Pg: 36-45 |
Descriptors | Vi blanc Vi jove Vi novell Montilla-Moriles DO Caracteristiques Vinificacio Produccio Pedro Ximenez Colombar Airen Forcallat Lairen Montepila Elaboracio Raim Varietats Espanya Analisi discriminant Composicio Control de qualitat Most |
Títol | Cava. Personalidad propia |
Autor | GARCIA, S. |
Dades Font | Origen Revista del Sabor Rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: II- N: 12, Pg: 44-46 |
Descriptors | Cava Regions Elaboracio |
Títol | Cava: Prestigio y calidad |
Autor | MARTINEZ-DUENYAS, L. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1994 - V: - N: 1-2, Pg: 19-43 |
Descriptors | Cava Mercat Comercialitzacio Empreses vitivinicoles Marques Varietats Raim Chardonnay Xarel.lo Parellada Macabeu Elaboracio |
Títol | Cell wall and lipid changes in saccharomyces cerevisiae during aging of champagne vini |
Autor | CHARPENTIER, M. TROTON, D. PITON, F. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 221-226 |
Descriptors | Llevats Saccharomyces cerevisiae Metode xampanyes Metode tradicional Cava Elaboracio |
Localització | C 1/63 |
Títol | Champagne France. La vendange en Champagne 1995. Les expeditions de Champagne 1995 |
Autor | Comite interprofessionnel du vin de Champagne |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 7 dossiers + 1 triptic |
Descriptors | Champagne Fran?a Elaboracio Xampany Historia Mapa Estadistiques |
Localització | DO F Champagne 1 |
Títol | Champagne. Que es el champagne? |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 1-12 |
Descriptors | Xampany Elaboracio |
Localització | 663.223 Cha |
Títol | Champagne. Que es el champagne? |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 1-5 |
Descriptors | Xampany Elaboracio |
Localització | 663.223 Cha |
Títol | Champagne. Historia y leyenda del rey de los vinos |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 6-14 |
Descriptors | Xampany Elaboracio Historia |
Localització | 663.223 Cha |
Títol | Como servir y conservar el cava |
Autor | Cofraria dels vins de cava Sant Sadurni |
Dades Font | - 1990 - V: - N: , Pg: 16 p. |
Descriptors | Cava Elaboracio Produccio Vinificacio Conservacio |
Localització | C 5/112 |
Títol | Conservacion de frutas. Elaboracion de confituras y mermeladas |
Autor | CAMACHO SALAS, E. DIEZ MARQUES, C. CAMARA HURTADO, M.M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Junio 1998 - V: - N: 5, Pg: 51-56 |
Descriptors | Conservacio Fruita Melmelada Elaboracio |
Títol | Control d'elaboracio de vi de la campanya 1991 a Martorell vinicola, S.A.T. (D.O. Penedes) |
Autor | OLESTI I PRATS, Francesc |
Dades Font | - setembre 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Penedes DO Vinificacio en blanc Vinificacio en negre Macabeu Xarel.lo Parellada |
Localització | (043) OLESTI I PRATS |
Títol | Control de proceso y producto en la elaboracion de productos de panaderia congelados |
Autor | ALBERDI, J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 157-165 |
Descriptors | Panificacio Control de processos Elaboracio Congelats Pa Brioixeria |
Títol | Denominacion de Origen Vinos de Madrid |
Autor | |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - maig 1996 - V: - N: 2.597-98, Pg: 1683-1691 |
Descriptors | Vinos de Madrid DO Madrid Vi Varietats Raim Clima Viticultura Sol Elaboracio |
Títol | Desarrollo de Sps.Brettanomyces en mostos. Efecto de la materia nitrogenada natural de la uva |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4387-4388 |
Descriptors | Raim Brettanomyces Most Elaboracio Maduracio del raim Maduracio Llevats |
Títol | Drying of grapes |
Autor | SAAYMAN, D. ALBERTSE, G. J. J. |
Dades Font | Vori Leaflet Series - 1984 - V: - N: 117, Pg: |
Descriptors | Panses Elaboracio |
Títol | Efecto de la adicion de mosto de uva concentrado en la elaboracion de yogur |
Autor | COBOS, A. DIAZ, O. |
Dades Font | Alimentaria. Revita de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2006 - V: - N: 374, Pg: 98-99 |
Descriptors | Most Addicio Most de raim concentrat Iogurt Elaboracio |
Títol | El Brandy catalan : particularidades y diferencias |
Autor | ARTAJONA, J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - gener 1992 - V: - N: 1, Pg: 61-67 |
Descriptors | Brandi Catalunya Elaboracio |
Títol | El Cava y su sugerente entorno |
Autor | CASTRO, J. J. de |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - desembre 1990 - V: - N: 10, Pg: 19-30 |
Descriptors | Cava Elaboracio |
Títol | El Cava |
Autor | Consejo Regulador Cava |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Cava Historia Vinya Raim Elaboracio |
Localització | DO 2 Cava 2 |
Títol | El Control de qualitat en la industria del cava |
Autor | VIADER, R. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1990 - V: - N: 20, Pg: 4-8 |
Descriptors | Cava Control de qualitat Elaboracio Cost |
Títol | El Fondillon: Historia, elaboracion y cata (II) |
Autor | MARTINEZ SANCHEZ, F. et al. |
Dades Font | En Origen - Noviembre-Diciembre 2004 - V: - N: 4, Pg: 18-21 |
Descriptors | Fondillon Historia Elaboracio Tast |
Títol | El Proces d'elaboracio del marc de cava |
Autor | VENTURA, J. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1989 - V: - N: 16, Pg: 29-31 |
Descriptors | Marc Elaboracio Legislacio Brisa Unio Europea Cava |
Títol | El aceite de girasol. Su extraccion |
Autor | SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M?.T. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2002 - V: XXI- N: 166, Pg: 41-45 |
Descriptors | Oli de gira-sol Elaboracio Consum Extraccio d'oli Gira-sol Oli Greix |
Títol | El cacao y el chocolate, una amarga y dulce delicia del Nuevo Mundo |
Autor | MARTINEZ PONS, J.A. BERNEDO CORNEJO, J.M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2006 - V: XXV- N: 210, Pg: 95-101 |
Descriptors | Cacao Xocolata Historia Preparacio Elaboracio Fermentacio |
Títol | El dominio del caldeo tradicional en toneleria. Influencia de la duracion de utilizacion de las barricas sobre sus aportaciones a los vinos |
Autor | VIVAS, N. |
Dades Font | FIRAVI 99. Fira Tecnica de la Vinya, el Vi i el Cava - 1999 - V: - N: , Pg: 1-6 |
Descriptors | Botes Toneleria Durada Vi Influencia Elaboracio |
Localització | C 13/99 |
Títol | El metodo "Champenoise" automatizado |
Autor | HARDY, G. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1993 - V: - N: 24, Pg: 39-45 |
Descriptors | Metode xampanyes Metode tradicional Automatitzacio Vi escumos Elaboracio |
Títol | El premsat: element primordial de la qualitat dels vins de base en methode champenoise |
Autor | HARDY, G. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1990 - V: - N: 20, Pg: 17-22 |
Descriptors | Premsatge Vi Qualitat Vi base Verema Metode xampanyes Metode tradicional Most Xampany Elaboracio Cava |
Títol | El vinagre y los vinagres (I) |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2003 - V: LVIII- N: 2991, Pg: 4214-4218 |
Descriptors | Vinagre Historia Fabricacio Elaboracio |
Títol | Elaboracio a Vi?edos de Ithaca S.L. |
Autor | PUIG ESTEBAN, S. |
Dades Font | - Gener 2004 - V: - N: , Pg: 1 dossier |
Descriptors | ML Memoria llicenciatura Vinificacio Espectrofotometre Vi blanc Vi negre Ithaca |
Localització | ML - PUIG ESTEBAN |
Títol | Elaboracion de Aguardiente de Melon |
Autor | BRIONES, A.I. HERNANDEZ, L.F. UBEDA, J.F. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2002 - V: xxi- N: 171, Pg: 47-51 |
Descriptors | Aiguardent de melo Elaboracio Fermentacio Destil?lacio Analisi de sucs |
Títol | Elaboracion de botellas para envasado de vino |
Autor | MATA CABRERA, F. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Marzo-Abril 2002 - V: II- N: 4, Pg: 59-63 |
Descriptors | Ampolla Elaboracio Vidre Embotellament Envas Vi |
Títol | Elaboracion de mostos y zumos de uva : procesos tecnicos |
Autor | NAGORE ALCARAZ, Miguel |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - abril 1991 - V: - N: 4, Pg: 42-46 |
Descriptors | Most Suc de raim Elaboracio Most concentrat |
Títol | Elaboracion de queso del Cebreiro con leche ecologica. Controles fisicoquimicos, microbiologicos y sensoriales asociados |
Autor | FERNANDEZ, A. VEIGA, M.J. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 235, Pg: 38-41 |
Descriptors | Formatge Llet Elaboracio Analisi Analisi fisicoquimica |
Títol | Elaboracion de sidra en condiciones controladas |
Autor | SUAREZ, B. RODRIGUEZ, R. PICINELLI, A. MORENO, J. MANGAS, J.J. |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2000 - V: - N: 315, Pg: 123-128 |
Descriptors | Sidra Induccio Fermentacio Acid Sucre Elaboracio |
Títol | Elaboracion de vinos blancos. Modernas tecnologias |
Autor | TIENDA, P. HIDALGO, J. |
Dades Font | Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - 1990 - V: - N: 1, Pg: 51-55 |
Descriptors | Vi blanc Elaboracio Vinificacio Vi |
Localització | C 6/69 |
Títol | Elaboracion de vinos espumosos |
Autor | VAZQUEZ, J. |
Dades Font | Bierzo y Mencia - Marzo 1999 - V: - N: , Pg: 12-17 |
Descriptors | Vi escumos Elaboracio |
Títol | Elaboracion y comercializacion del bacalao salado |
Autor | GALLART JORNET, L. RODRIGUEZ BARONA, S. BARAT, J.M. ANDRES, A. FITO, P. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2003 - V: XL- N: 348, Pg: 87-94 |
Descriptors | Elaboracio Comercialitzacio Bacalla salat |
Títol | Elaboracion y conservacion de zumos de naranja. Efecto de nuevas tecnologias sobre su calidad sensorial y nutricional |
Autor | CANO, M.P. PLAZA, L. SANCHEZ MORENO, C. DE ANCOS, B. |
Dades Font | Alimentacion Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Octubre-Diciembre 2003 - V: 10- N: 4, Pg: 108-119 |
Descriptors | Elaboracio Conservacio Suc de taronja Qualitat sensorial Qualitat nutricional Taronja |
Títol | Elaboradors de vins i cava de Catalunya |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi Produccio Elaboracio Empreses vitivinicoles Celler Cava Catalunya |
Localització | C 4/120 |
Títol | Elaboration et utilisation des produits secondaires de la vinification. Rapport fransais. |
Autor | BOURDIER, L. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1973 - V: - N: 504, Pg: 124-133 |
Descriptors | Produccio Elaboracio Tractament Productes enologics Brisa Aiguardent de vi Vinificacio Marc Vinagre Brisa Llavor Pinyol Residus |
Localització | C 5/47 |
Títol | Elaborazione di bevande a base di vino e aromatizzate alla frutta ( wine cooler) |
Autor | STEFANO, R. di UBIGLI, M. USSEGLIO-TOMASSET, L. |
Dades Font | L'Enotecnico - abril 1989 - V: - N: , Pg: 81-116 |
Descriptors | Begudes Vi aromatic Elaboracio Most concentrat Aroma |
Localització | C 3/6 |
Títol | Elaborazione ed utilizzazione dei prodotti secondari della vinificazione. |
Autor | CAPPELLERI, G. |
Dades Font | Annali dell'Istituto Sperimentale per la Viticoltura Conegliano. - 1972 - V: - N: , Pg: 549-560 |
Descriptors | Vi Vinificacio Productes enologics Produccio Elaboracio Residus Brisa Pinyol |
Localització | C 4/125 |
Títol | En defensa del alcohol vinico para el brandy |
Autor | VILLENA, F. FRESNEDA, J.M. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Abril 2013 - V: - N: 3397, Pg: 469 |
Descriptors | Brandi Alcohol vinic Begudes espirituoses Elaboracio |
Títol | Envejecimiento estatico y dinamico de brandies |
Autor | VALENCIA, F. JIMENEZ, S. GARCIA, J. R. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - gener 1992 - V: - N: 1, Pg: 68-75 |
Descriptors | Brandi Elaboracio Envelliment Botes de roure Analisi |
Títol | Especial whisky de malta |
Autor | VINITECA |
Dades Font | Viniteca - Febrer 2004 - V: - N: , Pg: 1 dossier |
Descriptors | Whisky de malta Whisky de malt Historia Qualitat Elaboracio Regions Begudes espirituoses Escocia |
Localització | C 17/50 |
Títol | Estada en practiques Cellers Joan Llopart Pons. Estudi de les noves plantacions de Cabernet Sauvignon i ampliacio del Celler per l'elaboracio de vins negres a les vinyes i cellers de Joan Llopart Pons |
Autor | LLOPART CUDIE, J. |
Dades Font | - 1997 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Memoria Estada en practiques Plantacio Cabernet sauvignon Celler Penedes DO Elaboracio Vi negre |
Localització | (043) LLOPART CUDIE |
Títol | Estada en practiques: projecte d'implantacio de vinya |
Autor | TARRIDA, A. |
Dades Font | - 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Projecte Cooperativa agricola i caixa rural de l'Arbos del Penedes Verema Vinificacio Cava Vi Penedes DO Elaboracio Maquinaria Implantacio Vinya Estudi economic |
Localització | (043) TARRIDA TARRIDA |
Títol | Estudi sobre metodes d'extraccio de polifenols en raim: memoria d'estada en practiques a Cellers Scala Dei SA |
Autor | GALMES, A. |
Dades Font | - 1993 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Memoria d'estada en practiques Projecte Cellers Scala Dei SA Priorat DO Estudi economic Elaboracio Vinificacio Polifenols Extraccio Escaladei Escaladei |
Localització | (043) GALMES FERRER |
Títol | Estudio analitico comparativo de Whiskies importados segun su procedencia y anyos de envejecimiento |
Autor | CACERES, I. |
Dades Font | Anales de Bromatologia ISSN: 0003-2492 VOL 23 - 1981 - V: - N: 2, Pg: 157-174 |
Descriptors | Composicio Control de qualitat Elaboracio Whisky de segol Whisky de blat de moro Whisky bourbon Legislacio Graduacio Analisi Grau alcoholic Espectrofotometria HPLC Components volatils Envelliment Identificacio |
Localització | C 4/111 |
Títol | Evaluacion de costos de la elaboracion y crianza del vino tinto en barricas de roble |
Autor | HUESO, J.A. |
Dades Font | Curs d?elaboracio, criansa i envelliment de vins negres - Abril-Maig 1999 - V: - N: , Pg: 19 pp |
Descriptors | Cost Elaboracio Crian?a Costos financers Vi negre Botes de roure Avaluacio Economia Celler |
Localització | C 13/97 |
Títol | Evolucion del contenido de azucares en yogures elaborados con zumo de manzana concentrado |
Autor | COBOS, A. DIAZ, O. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2006 - V: - N: 374, Pg: 100-101 |
Descriptors | Iogurt Sucre Suc de poma concentrat Elaboracio |
Títol | Experiencia con levaduras secas comerciales en el tiraje del cava |
Autor | CANTOS, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1992 - V: - N: 22, Pg: 38-45 |
Descriptors | Llevats secs actius Cava Elaboracio Tiratge Vi base Fermentacio LSA |
Títol | Ficha Denominacion de Origen: VALDEORRAS |
Autor | |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1994 - V: - N: 34, Pg: 11 |
Descriptors | Valdeorras DO Vi Galicia Produccio Elaboracio Raim Varietats |
Títol | Guia del champagne. La elaboracion |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 17-27 |
Descriptors | Xampany Elaboracio Remoguda Dosatge Xampanyitzacio |
Localització | 663.223 Gui |
Títol | HACCP (Analisis de Peligros y Control de Puntos Criticos) en un proceso de jamon cocido |
Autor | ESCRICHE, I. DOMENECH, E. BERTO E. SERRA, J.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1999 - V: - N: 7, Pg: 91-96 |
Descriptors | HACCP Analisi de riscos i control de punts critics Elaboracio Pernil cuit ARCPC |
Títol | Hongrie: Tokaj, le nouveau far east du vin |
Autor | HULOT, M. |
Dades Font | La revue du vin de France - febrer 1994 - V: - N: 380, Pg: 52-57 |
Descriptors | Vi Produccio Elaboracio Vinificacio Hongria Tokay Begudes alcoholiques Historia Bibliografia |
Títol | Impacto ambiental de la industria vinicola (I) Industria de elaboracion y envasado de vinos |
Autor | PRODANOV, M. COBO REUTERS, R. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2004 - V: XXIII- N: 186, Pg: 97-100 |
Descriptors | Impacte ambiental Industria vinicola Elaboracio Impacte mediambiental Vi Envasat |
Títol | Importancia de les superficies en relacio a la higiene de diposits, a l'elaboracio i als estris d'enologia |
Autor | BOTTA, J. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 1994 - V: - N: 29, Pg: 10-17 |
Descriptors | Celler Higiene Equipament Maquinaria Enologia Vinicultura Vinificacio Embotellament Emmagatzematge |
Títol | Influencia de les propietats superficials dels tensioactius d'origen natural a l'elaboracio d'un vi de cava |
Autor | BOSCH, M. P. COMELLES, F. CASTRO, J. J. de |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1989 - V: - N: 16, Pg: 10-14 |
Descriptors | Tensioactius Escuma Cava Elaboracio Etanol Glicerol Acid tartric Acid tartaric Aminoacid Glucoproteina Lipoproteines Polisacarids Biotensioactius |
Títol | Innovacion en el proceso de elaboracion de vinos blancos y secos, con presencia de oxigeno en la fase prefermentaria |
Autor | PORRES ALEGRE, Victor Manuel |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1990 - V: - N: 11, Pg: 56-57 |
Descriptors | Vi blanc Elaboracio Vinificacio Fermentacio |
Títol | Investigaciones cientificas sobre el vinagre de vino |
Autor | LLAGUNO MARCHERA |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre-octubre 1992 - V: - N: 9-10, Pg: 38-44 |
Descriptors | Vinagre Bacteris acetics Elaboracio Analisi sensorial |
Títol | Jamon iberico |
Autor | LOBO, M. |
Dades Font | Vino + Gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2009 - V: XXV- N: 231, Pg: 24-32 |
Descriptors | Pernil iberic Porc Pernil Elaboracio Conservacio Denominacions d'origen Salut Beneficis |
Títol | Kit Jack Daniel's Old Time. Old nQ7 Brand. Elaboracion Casera. |
Autor | Jack Daniel |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Whisky Guia Elaboracio |
Localització | C 6/89 |
Títol | L'Elaboracio dels vins escumosos naturals "cava" |
Autor | CASTRO, J. J. de |
Dades Font | Quaderns Tecnics de l'INCAVI - - V: - N: 11 (Serie Enologia), Pg: |
Descriptors | Cava Vi escumos Elaboracio Normes Tiratge |
Títol | L'etiquette, le cameleon de l'habillage |
Autor | DARIOL, D. |
Dades Font | Viti : de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - febrer 1994 - V: - N: 184, Pg: 59-61 |
Descriptors | Vi Etiqueta Marqueting Elaboracio Identificacio |
Títol | L'oli d'oliva. Proc?s tecnologic i analisi quimica |
Autor | SIRISI ESCODA, M. |
Dades Font | Premi Agroalimentari 2004 - 2004 - V: - N: , Pg: 1 dossier |
Descriptors | Premi agroalimentari 2004 Oli d'oliva Analisi quimica Proces tecnologic Elaboracio |
Localització | PREMI AGROALIMENTARI 2004 |
Títol | La Elaboracion del brandy de Jerez |
Autor | GOMEZ, J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1991 - V: - N: 11-12, Pg: 37-42 |
Descriptors | Brandi de Xeres DE Brandy de Jerez DE Elaboracio Destil.lacio Composicio Envelliment Components volatils |
Títol | La Tecnologia de la fermentacion acetica y su desarrollo en Espanya |
Autor | NIETO RODRIGUEZ-BROCHERO, J |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre-octubre 1992 - V: - N: 9-10, Pg: 33-36 |
Descriptors | Vinagre Elaboracio Fermentacio acetica Bacteris acetics |
Títol | La Tecnologia de las membranas microporosas. Aplicada a la elaboracion del cava : el nuevo metodo Millispark |
Autor | BALTA, J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1990 - V: - N: 8, Pg: 57-59 |
Descriptors | Cava Elaboracio Fermentacio Metode Millispark |
Títol | La cogeneracion aplicada a una fabrica de cerveza |
Autor | BENET, J.A. |
Dades Font | Cerveza y Malta ISSN: 03003-4481 - Mayo-Junio 1999 - V: XXXVI- N: 142, Pg: 11-17 |
Descriptors | Cogeneracio Cervesa Elaboracio Proces Fabrica de cervesa Proces termodinamic Proces electric Equips |
Localització | C 18/154 |
Títol | La estabilidad del brandy Jerez |
Autor | GOMEZ, J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - febrer 1992 - V: - N: 2, Pg: 46-50 |
Descriptors | Brandi de Xeres Sherry brandy Estabilitzacio Elaboracio Malalties de la vinya Defectes |
Títol | La fermentacio del vi base: punt de partida per a l'elaboracio de caves de qualitat |
Autor | NAVASCUES LOPEZ-CORDON, E. CANALS PARELLADA, X. |
Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 2006 - V: 23- N: 76, Pg: 34-35 |
Descriptors | Vi base Fermentacio Cava Qualitat |
Títol | La influencia dels residus de tractaments fitosanitaris en l'elaboracio de vins blancs. |
Autor | ROFIN ESTELLES, Ma del Mar |
Dades Font | - setembre 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Vi blanc Residus Tractament fitosanitari Pesticides Elaboracio Vi Productes fitosanitaris Nulles Tarragona DO Camp de Tarragona |
Localització | (043) ROFIN ESTELLES |
Títol | La recoleccion mecanizada y sus posibles incidencias en la elaboracion de "vinos base" para el cava |
Autor | CASTRO, J. J. de |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 43-46 |
Descriptors | Mecanitzacio Verema Cava Elaboracio Raim Qualitat |
Títol | La trigeneracion aplicada a la fabricacion de gelatina |
Autor | CRUZATE, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 1999 - V: - N: 8, Pg: 155-159 |
Descriptors | Gelatina Fabricacio Elaboracio Trigeneracio |
Títol | Las Enzimas y su influencia en la calidad de las elaboraciones |
Autor | TORREALBA, A. |
Dades Font | La Prensa del Rioja - octubre 1992 - V: - N: 64, Pg: 17 |
Descriptors | Enzims Elaboracio Vi |
Títol | Las bebidas alcoholicas autoctonas tradicionales de origen Americano (II). |
Autor | HIDALGO, L. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1994 - V: - N: 3-4, Pg: 48-54 |
Descriptors | America Begudes alcoholiques Tequila Historia Elaboracio Fermentacio Produccio Tepache Cachaza Rom Pisco xile Pisco perua Singani |
Títol | Las variedades del cava |
Autor | PAREJO PINYON, Joaquin |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - desembre 1990 - V: - N: 10, Pg: 33-36 |
Descriptors | Cava Elaboracio Vinya Varietats Macabeu Xarel.lo Parellada Chardonnay Pinot noir Pinot negre |
Títol | Le Champagne selon votre Gout |
Autor | LECOUTY, C. DESSEAUVE, T. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - desembre 1990 - V: - N: 352, Pg: 25-31 |
Descriptors | Xampany Champagne Vi escumos Produccio Elaboracio |
Títol | Le Cremant d'Alsace : l'histoire d'une famille vigneronne |
Autor | REUTENAUER, L. E |
Dades Font | NEID : L'Information Internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - maig 1990 - V: - N: 215, Pg: 25-33 |
Descriptors | Alsacia Vi escumos Cava Elaboracio Comercialitzacio |
Títol | Le Grand cocktail de l'ete |
Autor | MANESSE, V. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 0750-358x - juliol-agost 1993 - V: - N: 375, Pg: 49-55 |
Descriptors | Ginebra Tequila Vodka Rom Anisats Begudes alcoholiques Rom blanc Alcohol blanc Elaboracio Control de qualitat Produccio Coctels |
Títol | Les Charmes de la Rondeur |
Autor | |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - novembre 1992 - V: - N: 369, Pg: 49-51 |
Descriptors | Vi dol? Vi aromatic Vi licoros Elaboracio |
Títol | Les Claus du whisky |
Autor | NOUET, M. DESSEAUVE, T. CASAMAYOR, P. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - novembre 1990 - V: - N: 351, Pg: 87-96 |
Descriptors | Whisky Elaboracio |
Títol | Les marcs Orujo de Galicia. Difference entre les types d'elaboracio |
Autor | ORRIOLS, I. BOLLAIN, M.H. BERTCH, K. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 507-511 |
Descriptors | Orujo de Galicia Marques Elaboracio |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Licores monacales: una puerta abierta al misterio y el romanticismo |
Autor | IJALBA, A. M. |
Dades Font | La Prensa del Rioja - abril 1991 - V: - N: 52, Pg: 22-25 |
Descriptors | Licor Licor de Valvanera Rioja Vi Pacha-Gin Elaboracio |
Títol | Los Aguardientes de orujo gallegos : diferentes sistemas de elaboracion, componentes volatiles caracteristicos |
Autor | ORRIOLS, I. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juliol-agost 1991 - V: - N: 7-8, Pg: 58-63 |
Descriptors | Galicia Aiguardent Elaboracio Analisi Composicio Destil.lacio Brisa Components volatils |
Títol | Los Poderes medicinales del vino |
Autor | IJALBA, A.M. |
Dades Font | La Prensa del Rioja - abril-maig 1993 - V: - N: 69, Pg: 30-33 |
Descriptors | Vi Medicina Elaboracio Produccio Vinificacio Salut Vi de quina Vi de peptona Vi de iode Elixir clorhidre-pepsic Vi de Kola Vi d'hemoglobina |
Títol | Los Whiskies de mezcla |
Autor | PARRA, Andres |
Dades Font | Gastronomia y Enologia - desembre 1986 - V: - N: 11, Pg: 36-39 |
Descriptors | Whisky Destil.leria Begudes alcoholiques Elaboracio Produccio Barreja Historia Destil.lacio Envelliment Consum |
Localització | C 4/45 |
Títol | Los quesos de Cantabria. Caracteristicas y estado actual de su conocimiento cientifico |
Autor | URDIALES, R. FRANCO, I. PRIETO, B. FRESNO, J.M. CARBALLO, J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - JULIO-AGOSTO 1999 - V: - N: 6, Pg: 85-94 |
Descriptors | Formatge de Cantabria Cantabria Caracteristiques Elaboracio Varietats |
Títol | Maceracio prefermentativa en fred. Aspectes tecnologics en l'elaboracio de vins de crian?a |
Autor | KOUNTOUDAKIS, N. [et al.] |
Dades Font | ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2009 - V: 26- N: 87, Pg: 10-18 |
Descriptors | Maduresa Maceracio prefermentativa en fred Neu carbonica Maduresa fenolica Vi negre Antocians Tanins Raim 2007 Treball d'experimentacio |
Títol | Maceracion carbonica versus estrujado: dos estilos de elaboracion para dos estilos de vino |
Autor | BENITO, P. |
Dades Font | La Prensa del Rioja - novembre 1993 - V: - N: 73, Pg: 28-29 |
Descriptors | Elaboracio Maceracio carbonica Aixafada Trepig Vi Raim |
Títol | Making sherry-type wine |
Autor | KNAP, J. COOPER, J. D. ROESENER, W. |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698x VOL 22 - hivern 1990 - V: - N: 4, Pg: 116-118 |
Descriptors | Xeres Jerez Sherry Fino Amontillat Elaboracio Estats Units d'America |
Títol | Measurement of the foam stability of beers. |
Autor | RUDIN, A.D. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing. ISSN: 0046 - 9750 VOL 63 - 1957 - V: - N: , Pg: 506-509 |
Descriptors | Cervesa Elaboracio Escuma Estabilitzacio |
Localització | C 6/34 |
Títol | Memoria d'Estada en Practiques a Artazu i Projecte d'Elaboracio de Vinagre de Vi d'Alta Qualitat |
Autor | RIERA, J. M. |
Dades Font | - 1997 - V: - N: , Pg: 72 p. |
Descriptors | Memoria d'estada en practiques Artazu Varietats Navarra Viticultura Vinificacio Vinagre |
Localització | (043) RIERA AGUSTINA |
Títol | Memoria d'estada en practiques a Miguel Torres SA. Projecte d'elaboracio d'un vi rosat d'agulla |
Autor | FERRE, F. |
Dades Font | - octubre 1995 - V: - N: , Pg: 56 pp. |
Descriptors | Estada en practiques Vi rosat Vi d'agulla Elaboracio Alt Penedes Penedes DO Vinificacio Projecte |
Localització | (043) FERRE MASDEU |
Títol | Memoria d'estada en practiques a bodegues Torres SA. Projecte de fi de carrera assentat en l?elaboracio d?un vi de Chardonnay amb maceracio pel.licular al celler cooperatiu de la Granada del Penedes |
Autor | BADIA, M. |
Dades Font | - octubre 1994 - V: - N: , Pg: 61 p. |
Descriptors | Maceracio pel.licular Vinificacio Vi Chardonnay Estada en practiques Gestio agraria Varietats Raim Vinya Marqueting Celler Celler Torres Empreses vitivinicoles Estada en practiques |
Localització | (043) BADIA PAPASSEIT |
Títol | Memoria d'estada en practiques bodegas CVNE. Remodelacio celler per l'elaboracio de vins negres de crian?a DO Terra Alta |
Autor | DOMENECH, R. |
Dades Font | - Setembre 1997 - V: - N: , Pg: 145 p. |
Descriptors | Memoria d'estada en practiques Terra Alta CVNE Vinificacio en negre Vi de crian?a |
Localització | (043) DOMENECH SOLE |
Títol | Memoria d'estada en practiques en la Cooperativa Sant Pere Claver de Verdu i projecte de fi de carrera: adaptacio d'un magatzem d'us agricola com a celler d'elaboracio de vins blancs |
Autor | FIGUEROLA, X. |
Dades Font | - setembre 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Projecte Celler Magatzem Elaboracio Vi blanc Costers del Segre DO Lleida Comercialitzacio Vi Estudi economic Estada en practiques |
Localització | (043) FIGUEROLA MULET |
Títol | Memoria d'estada en practiques i projecte de fi de carrera assentat en l'elaboracio d'un cava Chardonnay-Peinot noir |
Autor | BENITO, J. |
Dades Font | - Juny 1994 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vinificacio Cava Varietats Poda Plantacio Verema Penedes DO Tiratge Estada en practiques |
Localització | (043) BENITO PRADES |
Títol | Memoria d'estada en practiques i projecte de fi de carrera. Remodelacio d'una industria per l'elaboracio de vins i caves |
Autor | ARBOLES SEBASTIA, J. |
Dades Font | - setembre 1995 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques California Buena Vista Winery Celler Carneros DO Estats Units d'America Maquinaria Verema Projecte Penedes Remodelacio Modernitzacio Comercialitzacio Estudi de mercat |
Localització | (043) ARBOLES SEBASTIA |
Títol | Memoria d'estada en practiques i projecte per a l'elaboracio i envasat de vins negres |
Autor | VALIENTE, J. |
Dades Font | - octubre 1994 - V: - N: , Pg: 100 p. |
Descriptors | Vi negre Estada en practiques Empreses vitivinicoles Celler Vinificacio Raim Varietats Tarragona Brafim Gestio agraria Embotellament |
Localització | (043) VALIENTE MASDEU |
Títol | Memoria d'estada en practiques: Moli Coloma SA. Projecte fi de carrera: Elaboracio d'un vi negre criansa |
Autor | GALINDO, S. |
Dades Font | - 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Projecte Penedes DO Moli Coloma Verema Elaboracio Vi negre crian?a Estudi economic Plantacio Estudi viticola |
Localització | (043) GALINDO DIEZ |
Títol | Memoria d'estada. Projecte de construccio de nau magatzem i molls de carrega a Segura Viudas S.A. |
Autor | CRUCES, J. C. |
Dades Font | - octubre 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Projecte Penedes DO Cava Elaboracio Vinificacio Construccio Magatzem Moll de carrega Vi |
Localització | (043) CRUCES GIMENO |
Títol | Memoria de estada en practicas y proyecto final de carrera basado en introduccion de la variedad xarel.lo en la DO Valencia y posterior elaboracion de un vino joven fruto de un coupage entre las variedades xarel.lo y moscatel romano |
Autor | ROSER RODRIGUEZ, Fina |
Dades Font | - 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Projecte Valencia DO Xarel.lo Elaboracio Vi jove Vi novell Cupatge Plantacio |
Localització | (043) ROSER RODRIGUEZ |
Títol | Memoria de l'estada en practiques a l'empresa Concavins SA |
Autor | GRAU, G. |
Dades Font | - Juny 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Vinificacio Conca de Barbera Cultiu Vinya Raim Concavins Elaboracio Premsa Maquinaria |
Localització | (043) GRAU ABELLA |
Títol | Memoria de l'estada en practiques a la Cooperativa vitivinicola de Sarral. Projecte d'estudi economic vers la viabilitat d'elaborar un vi negre ecologic en una empresa familiar agraria. |
Autor | VIRGILI, M. |
Dades Font | - octubre 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Projecte Cooperativa vinicola de Sarral Estudi economic Elaboracio Vi ecologic Conca de Barbera DO Vinificacio |
Localització | (043) VIRGILI ROVIRA |
Títol | Memoria de l'estada en practiques a la Granja Nuestra Senyora ed Remelluri i projecte fi de carrera: Implantacio d'una bodega per l'elaboracio de vi negre de criansa a la D.O. Priorat |
Autor | MESTRE BESO, Josep Angel |
Dades Font | - octubre 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Projecte Plantacio Vinya Emparratge Cultiu |
Localització | (043) MESTRE BESO |
Títol | Memoria de l'estada en practiques al celler Sangenis i Vaque de Porrera. Plantacio d'una hectarea de garnatxa negra al coster i ubicacio d'un celler per l'elaboracio de vi negre de criansa a la DO Priorat |
Autor | CASTELLET, J. |
Dades Font | - febrer 1997 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Memoria Projecte Priorat DO Elaboracio Vi negre Garnatxa negra Plantacio Varietats Garnacha negra |
Localització | (043) CASTELLET LOSHUERTOS |
Títol | Memoria de la estancia en practicas realizada en: "Granja Nuestra Senyora de Remelluri" y proyecto final de carrera basado en la elaboracion de un vino espumoso de calidad por parte de una bodega elaboradora de vinos |
Autor | VERNET, F. |
Dades Font | - 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Memoria d'estada en practiques Projecte Cooperativa Granja Nuestra Se?ora de Remelluri Estudi economic Elaboracio Vinificacio Qualitat |
Localització | (043) VERNET RIGUAL |
Títol | Memoria: estada en practiques en la cooperativa de Vila-rodona. Projecte: Elaboracio de vi de criansa |
Autor | ALSINA, X. |
Dades Font | - octubre 1994 - V: - N: , Pg: 114 p. |
Descriptors | Estada en practiques Vi Vinificacio Celler Empreses vitivinicoles Cooperativa Gestio agraria Vila-rodona Crian?a Tarragona DO Raim Vinya Varietats |
Localització | (043) ALSINA CLARAVALLS |
Títol | Mencia elaborado con uvas cultivadas en valle o monta?a. Perfil aromatico del vino |
Autor | FALQUE, E. CALLEJA, A. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2008 - V: - N: 3244, Pg: 3174-3182 |
Descriptors | Mencia Elaboracio Raim Cultiu Mostreig Vi Analisi Compostos volatils Estadistiques Aroma Qualitat del vi 2000 2001 Al?ada de plantacio |
Títol | Mesura en linia de biomasssa viable mitjan?ant l'us de l'espectroscopia d'impedancia electrica |
Autor | ELVIRA, J. BUJAN, J. URPI, P. BRAGOS, R. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4rt trimestre 2002 - V: 19- N: 61, Pg: 12-17 |
Descriptors | Mesures en linia Biomassa viable Espectroscopia d'impedancia electrica Cava Elaboracio |
Títol | Metode rapid per avaluar l'estat d'adaptacio dels llevats per la produccio d'escumosos |
Autor | |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1987 - V: - N: 13, Pg: 19-22 |
Descriptors | Vi escumos Llevats Refermentacio Elaboracio |
Títol | Modificaciones en el jamon iberico durante su elaboracion |
Autor | LEON CRESPO, F. PENEDO PADRON, J.C. |
Dades Font | Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Junio 1991 - V: - N: , Pg: 37-50 |
Descriptors | Pernil iberic Elaboracio Maduracio Modificacio Humitat |
Localització | C 15/125 |
Títol | Mosto concentrado en la elaboracion de cava |
Autor | LOPEZ, E. TORRE, M. C. de la FERNANDEZ, C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1989 - V: - N: 4, Pg: 66-76 |
Descriptors | Cava Most concentrat Color Elaboracio |
Títol | Mosto concentrado tinto. Nueva variedad de vid para su elaboracion |
Autor | FORMENTO, J.C. RODRIGUEZ, J. GALIOTTI, H. PALADINO, S. LUQUEZH, C. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 24/31 Julio 1999 - V: - N: 2763-64, Pg: 2628-2637 |
Descriptors | Most concentrat Vinya Elaboracio Most negre |
Títol | NEID : Special techniques champenoises 6 annee |
Autor | |
Dades Font | NEID : L'information internationale des vins et spiritueux ISSN: 0150-2980 - maig 1991 - V: - N: 225, Pg: 3-32 |
Descriptors | Metode xampanyes Metode tradicional Vi escumos Elaboracio Qualitat Vi base |
Títol | Off-odor and flavor components in table wines |
Autor | MARCHESI, R. |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 23 - primavera 1991 - V: - N: 1, Pg: 7-8 |
Descriptors | Vi Vi de taula Defectes Elaboracio Vinificacio Aroma Identificacio |
Títol | Optimizacion de la fabricacion de aceite de oliva mediante analisis de orujos en tiempo real |
Autor | GARCIA MESA, J.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 1999 - V: - N: 5, Pg: 59-62 |
Descriptors | Oli de sansa d'oliva Oli d'oliva Elaboracio Analisi Subproductes Extraccio |
Títol | Pilotatge sensorial en l?elaboracio de grans vins blancs i negres |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | ACE, Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Gener-Mar? 2006 - V: 23- N: 74, Pg: 14-18 |
Descriptors | Vi blanc Vi negre Pilotatge sensorial |
Títol | Practiques en celler: "Masia Vallformosa" i treball de millora: valoracio de la qualitat polifenolica dels raims negres per l'elaboracio de vins de qualitat |
Autor | PUIG PUJOL, ANNA |
Dades Font | - 2001 - V: - N: , Pg: 1 dossier |
Descriptors | Enologia Llicenciatura d'enologia Estada en practiques Penedes DO Masia Vallformosa Polifenols Qualitat polifenolica Ra?m negre Vi de qualitat Vinificacio |
Localització | ML - PUIG PUJOL |
Títol | Prevention du risque Brettanomyces par l'utilisation d'outils analytiques innovants et la gestion rigoureuse du process d'elaboration |
Autor | MURAT, M.L. et al. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2006 - V: 33- N: 121, Pg: 23-27 |
Descriptors | Brettanomyces Elaboracio Alteracions Vinifcacio Prefermentacio Fermentacio alcoholica |
Títol | Proces d'elaboracio d'un cava amb maceracio pel.licular. Projecte final de carrera |
Autor | BONET, X. |
Dades Font | - 1994 - V: - N: , Pg: 148 p. |
Descriptors | Tarragona Estada en practiques Vinificacio Denominacio cava Penedes DO Gestio agraria Marqueting Celler Pla del Penedes Caves Nadal Empreses vitivinicoles |
Localització | (043) BONET BATET |
Títol | Proceso de obtencion y primera depuracion de la miel en continuo |
Autor | SALVACHUA GALLEGO, J.C. ROBLES PORTELA, E.M? |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2003 - V: XXII- N: 184, Pg: 69-78 |
Descriptors | Depuracio Mel Procediment Sucre Elaboracio Produccio |
Títol | Projecte d'elaboracio d'un vi negre jove en una empresa elaboradora de cava |
Autor | TORRIJOS, C. |
Dades Font | - setembre 1997 - V: - N: , Pg: 111 p. |
Descriptors | Memoria d'estada en practiques Viticultura Vinificacio Elaboracio de cava Varietats Cava Penedes |
Localització | (043) TORRIJOS PRATS |
Títol | Puesta en evidencia de la intervencion de diferentes proteasas de Saccharomyces bayanus en vinos de cava |
Autor | MIGUEL, C. MESIAS, J. L. RAMIREZ, J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1990 - V: - N: 11, Pg: 45-53 |
Descriptors | Llevats Cava Elaboracio Saccharomyces bayanus Enzims Proteases |
Títol | Quali risultati dal diradamento delle uve? |
Autor | GRIGOLLI, V. |
Dades Font | L'Enotecnico - juliol-agost 1989 - V: - N: , Pg: 107-111 |
Descriptors | Elaboracio Polifenols Analisi sensorial Vinificacio Raim Produccio Vi negre Clarificacio Cabernet sauvignon Cultiu Composicio Qualitat |
Localització | C 4/109 |
Títol | Real Decreto 2070/1993, de 26 de noviembre, por el que se aprueba la Reglamentacion Tecnico-Sanitaria para la elaboracion y comercializacion de los vinagres (BOE num.293 de 8 de diciembre |
Autor | |
Dades Font | Boletin Oficial del Estado - 8 Diciembre 1993 - V: - N: 293, Pg: |
Descriptors | Vinagre Reglamentacio Elaboracio Comercialitzacio Reial decret |
Localització | Legislacio 2 |
Títol | Registre de cellers d'elaboracio |
Autor | Consell Regulador de la Denominacio d'Origen Tarragona |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 4 p. |
Descriptors | Celler Infoden Tarragona DO Denominacio d'origen |
Localització | DO 6 Tarragona 1 |
Títol | Relacio d?empreses vitivinicoles inscrites en el registre de cellers d?elaboracio d?aquest Consell Regulador. Emporda Costa Brava DO |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Empreses vitivinicoles Cellers Infoden Denominacio d'origen Emporda-Costa Brava DO |
Localització | DO 2 Empord?-Costa Brava 1 |
Títol | SO2 : a l'aube d'une diminution des doses |
Autor | |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1993 - V: - N: 175, Pg: 29-46 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Efecte secundari Oxidacio Vi Vi blanc sec Reduccio Acid ascorbic Acidificacio Vi negre Elaboracio Control de qualitat Unio Europea Reglament Legislacio Higiene Toxicitat Dosificacio Dosatge Vinificacio Sulfit Addicio |
Títol | Seleccio i caracteritzacio de soques de llevat del Penedes per a elaboracio de cava |
Autor | NADAL PENADES, M.D. PINYA CAPO, B. |
Dades Font | ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1999 - V: - N: 49, Pg: 3-10 |
Descriptors | Cava Soques Llevats Elaboracio Penedes |
Títol | Seleccion de levaduras para elaboracion de espumosos con bajo contenido en alcohol |
Autor | NOVELLA, M. A. ORTIZ, R. I. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1992 - V: - N: 21, Pg: 60-63 |
Descriptors | Vi escumos Elaboracio Llevats Grau alcoholic Graduacio Boval |
Títol | Tecnicas de elaboracion de aceituna de mesa |
Autor | SEVI |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2010 - V: - N: 3334, Pg: 2726-2729 |
Descriptors | Oliva de taula Tecniques Elaboracio |
Títol | Tecnologies d?elaboracio de vins amb baix contingut d?etanol, Les |
Autor | MOUTOUNET, M. BES, M. ESCUDIER, J.L. |
Dades Font | ACE revista d?enologia ISSN: 0212-842X - 3 trimestre 2007 - V: - N: 80, Pg: 5-10 |
Descriptors | Vi Etanol Canvi climatic Graduacio alcoholica Reduccio |
Títol | Tequila: popular aunque desconocido |
Autor | RODRIGUEZ, V. |
Dades Font | Vino y Gastronomia ISSN: 131-5997 - Marzo 2002 - V: 19- N: 185, Pg: 66-75 |
Descriptors | Tequila Begudes Mexic Elaboracio |
Títol | The Elimination of lagging fermentation during white wine-making |
Autor | TROMP, A |
Dades Font | Vori Leaflet Series - 1984 - V: - N: 125, Pg: |
Descriptors | Vi blanc Elaboracio Fermentacio Microbiologia enologica |
Títol | The Foaming properties of beer. |
Autor | BAMFORTH, C. W. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing. ISSN: 0046 - 9750 VOL 91 - novembre-desembre 1985 - V: - N: , Pg: 370-383 |
Descriptors | Cervesa Elaboracio Caracteristiques Escuma Constituents Metanol Ions Metall Llevats Fermentacio Additius |
Localització | C 6/35 |
Títol | The Oxygen meter as aid in the wine cellar |
Autor | PLESSIS, C. S. du VAN DER MERWE, C. A. |
Dades Font | Vori Leaflet Series - 1978 - V: - N: 62, Pg: |
Descriptors | Vi Elaboracio Oxigen Recipient |
Títol | The Role of fining agents in the wine industry |
Autor | ELLIS, L. P |
Dades Font | Vori Leaflet Series - 1986 - V: - N: 195, Pg: |
Descriptors | Vi Elaboracio Clarificacio Clarificant |
Títol | The Use of immobilitzet yeast in the champagne making process |
Autor | CHARPENTIER, M. ORS, P. HENNEGUIN, D. DUTEURTRE, B. |
Dades Font | Agro-food Industry Hi-Tech ISSN: 0396-7891 VOL 3 - juliol-agost 1992 - V: - N: 4, Pg: 14-15 |
Descriptors | Llevats Cava Elaboracio Immobilitzacio |
Localització | C 2/74 |
Títol | Trabajo de fin de carrera 1996: Memoria de estancia en practicas en la DO Montilla-Moriles. Proyecto de adaptacion de un nuevo producto en una empresa cavista de la DO Cava i la DO Penedes |
Autor | GOMEZ, F. |
Dades Font | - octubre 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Projecte Montilla-Moriles DO Penedes DO Cava Elaboracio Crian?a Productes Plantacio |
Localització | (043) GOMEZ ARROYO |
Títol | Trabajo fin de carrera de graduado en enologia 1996 |
Autor | GARCIA, V. |
Dades Font | - 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Projecte Rioja Alavesa DO Verema Vinificacio Envelliment Maceracio carbonica Elaboracio Vi negre novell |
Localització | (043) GARCIA CONESA-CAMPILLO |
Títol | Tratamientos postfermentativos en la elaboracion del vinagre |
Autor | LOPEZ BONILLO, F. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo - Junio 2004 - V: IV- N: 17, Pg: 45-50 |
Descriptors | Tractament postfermentatiu Vinagre Elaboracio Clarificacio Problemes Estabilitzacio |
Títol | Tregua entre Codorniu y Freixenet |
Autor | SALVADOR, Rosa |
Dades Font | La Vanguardia - febrer 1996 - V: - N: , Pg: 62 |
Descriptors | Cava Codorniu Freixenet Acord Elaboracio |
Localització | C 7/83 |
Títol | Una Denominacion especifica muy particular : el Brandy de Jerez |
Autor | BABE, E. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - gener 1992 - V: - N: 1, Pg: 58-60 |
Descriptors | Brandi de Xeres DE Brandy de Jerez DE Sherry brandy DE Denominacio especifica Elaboracio Historia |
Títol | Utilitzacio del most concrentrat rectificat (MCR) en l'elaboracio del cava |
Autor | CAMPAMA, C. VILAVELLA, M. CANTOS, A. |
Dades Font | ACE : Revista d' Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1990 - V: - N: 19, Pg: 25-32 |
Descriptors | Most concentrat rectificat Cava Elaboracio Fermentacio Analisi sensorial Analisi |
Títol | Varietats de raim per a l?elaboracio de vins de criansa. Adaptacio de la varietat al medi. Aptituds enologiques |
Autor | NADAL, M. |
Dades Font | Curs d?elaboracio, criansa i envelliment de vins negres - Abril-Maig 1999 - V: - N: , Pg: 38 pp |
Descriptors | Varietats Raim Elaboracio Vinificacio Vi de crian?a Adaptatcio |
Localització | C 13/95 |
Títol | Vermouth |
Autor | VALSECCHI, P. |
Dades Font | El moderno destilador-licorista: aguardientes, jarabes, cervezas, vinos y vinagres - 1908 - V: - N: , Pg: 270-272; 419-420 |
Descriptors | Vermut Elaboracio Vinificacio |
Localització | 663.54 VAL |
Títol | Vinos blancos de crianza |
Autor | BENITO, P. |
Dades Font | La Prensa del Rioja - juliol-agost 1992 - V: - N: 62, Pg: 16-17 |
Descriptors | Vi blanc Rioja Crian?a Botes Vinificacio Elaboracio Fermentacio Envelliment |
Títol | Vodka |
Autor | ROMAN, A. |
Dades Font | Vino y gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2011 - V: 26- N: 237, Pg: 28-36 |
Descriptors | Vodka Destil.lat Historia Elaboracio |
Títol | Voyage au centre du Bordeaux |
Autor | BETTANE, M. DESSEAUVE, T. |
Dades Font | Revue du Vin de France ISSN: 0750-358X - setembre 1991 - V: - N: 358, Pg: 19-47 |
Descriptors | Bordeus Vi Sol Clima Produccio Elaboracio Vinificacio Bordeaux |
Títol | Whiskies de malta |
Autor | VIGIL, L. |
Dades Font | Gastronomia y Enologia - desembre 1986 - V: - N: 11, Pg: 32-35 |
Descriptors | Whisky de malta Whisky de malt Historia Elaboracio Produccio Escocia Destil.leria Begudes alcoholiques Destil.lacio |
Localització | C 4/45 |
Títol | Wine Cooler all'italiana |
Autor | BERTA, P. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1988 - V: - N: 718, Pg: 31-38 |
Descriptors | Italia Vi Reglament Legislacio Mercat Wine cooler Estadistiques Marqueting Produccio Exportacio Most Elaboracio Analisi sensorial Control de qualitat Composicio Consum Consumidor Comercialitzacio |
Localització | C 3/12 |
Títol | Wine cooler |
Autor | COPAT, L. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1991 - V: - N: 16, Pg: 47-49 |
Descriptors | Brasil Wine cooler Elaboracio Comercialitzacio Mercat |
Títol | Winemaking with new and less well-known cultivars : Bukettraube |
Autor | WAGENER, G. W. W |
Dades Font | Vori leaflet series - 1986 - V: - N: 191, Pg: |
Descriptors | Vi Elaboracio Varietats Bukettraube Buquet |
Títol | Winemaking with new and less well-known cultivars : Kerner |
Autor | WAGENER, G. W. W |
Dades Font | Vori leaflet series - 1986 - V: - N: 190, Pg: |
Descriptors | Vi Elaboracio Varietats Kerner |
Títol | Winemaking with new and less well-known cultivars : Sauvignon blanc |
Autor | WAGENER, G. W. W |
Dades Font | Vori leaflet series - 1987 - V: - N: 194, Pg: |
Descriptors | Vi Elaboracio Varietats Sauvignon blanc |
Títol | Winemaking with new and less well-known cultivars |
Autor | WAGENER, G. W. W |
Dades Font | Vori leaflet series - 1986 - V: - N: 189, Pg: |
Descriptors | Vi Elaboracio Varietats |
Títol | Winemaking with new and lesser known cultivars : Harslevelu |
Autor | WAGENER, G. W. W |
Dades Font | Vori leaflet series - 1986 - V: - N: 193, Pg: |
Descriptors | Vi Elaboracio Varietats Harslevelu |
Títol | Winemaking with new and lesser known cultivars : Weisser riesling |
Autor | WAGENER, G. W. W |
Dades Font | Vori leaflet series - 1986 - V: - N: 192, Pg: |
Descriptors | Vi Elaboracio Varietats Weisser riesling Riesling blanc |
Títol | Y aura-t-il un pilote dans votre cave? |
Autor | SABLAYROLLES, J. M |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - gener 1991 - V: - N: 150, Pg: 74-76 |
Descriptors | Fermentacio Cava Elaboracio Mecanitzacio Temperatura Automatitzacio |
Títol | Yeast quality: evaluation of the measurement methods. |
Autor | ISERENTANT, D. |
Dades Font | Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 13-28 |
Descriptors | Llevats Millora qualitativa Control de qualitat Cervesa Produccio Elaboracio Fermentacio Metode enzimatic Analisi Glicogen Oxigen Acidificacio Acidesa |
Localització | C 5/51 |
Títol | Zumos de uva |
Autor | ALVAREZ, I. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - abril 1991 - V: - N: 4, Pg: 35-41 |
Descriptors | Suc de raim Elaboracio |
Títol | les Blended whiskies a la question |
Autor | MAHON, A. MANESSE, V. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - setembre 1991 - V: - N: 358, Pg: 81-88 |
Descriptors | Whisky Elaboracio |