Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
CHARPENTIER, M.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 2


Títol Cell wall and lipid changes in saccharomyces cerevisiae during aging of champagne vini
Autor CHARPENTIER, M.   TROTON, D.   PITON, F.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 221-226
Descriptors Llevats Saccharomyces cerevisiae Metode xampanyes Metode tradicional Cava Elaboracio
Localització C 1/63

Títol The Use of immobilitzet yeast in the champagne making process
Autor CHARPENTIER, M.   ORS, P.   HENNEGUIN, D.   DUTEURTRE, B.  
Dades Font Agro-food Industry Hi-Tech ISSN: 0396-7891 VOL 3 - juliol-agost 1992 - V: - N: 4, Pg: 14-15
Descriptors Llevats Cava Elaboracio Immobilitzacio
Localització C 2/74