Registres trobats: 2
Títol | Cell wall and lipid changes in saccharomyces cerevisiae during aging of champagne vini |
Autor | CHARPENTIER, M. TROTON, D. PITON, F. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 221-226 |
Descriptors | Llevats Saccharomyces cerevisiae Metode xampanyes Metode tradicional Cava Elaboracio |
Localització | C 1/63 |
Títol | The Use of immobilitzet yeast in the champagne making process |
Autor | CHARPENTIER, M. ORS, P. HENNEGUIN, D. DUTEURTRE, B. |
Dades Font | Agro-food Industry Hi-Tech ISSN: 0396-7891 VOL 3 - juliol-agost 1992 - V: - N: 4, Pg: 14-15 |
Descriptors | Llevats Cava Elaboracio Immobilitzacio |
Localització | C 2/74 |